Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Αντιβιοτικά και παρενέργειες. Οι πιο συνήθεις.

Αντιβιοτικά, Ολιστική Υγεία Επιστημονικά Νέα, Ολιστική Υγεία-Εναρμόνιση | 0 comments

Τα αντιβιοτικά και παρενέργειες τους.

Τα αντιβιοτικά έχουν παρενέργειες και βλάπτουν εκτός από το συκώτι και την βλεννογόνου του παχύ έντερου. Σχεδόν όλοι μας ξέρουμε τις ενοχλήσεις όπως τάση για εμετό ή διάρροια όταν πήραμε αντιβιοτικά και συχνά ακόμα για μέρες μετά από την λήψη τους. Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι 50% του κόσμου σε θεραπεία με αντιβιοτικά παρουσιάζουν διάρροια και το ποσοστό των παιδιών είναι ακόμα μεγαλύτερα!

Η κύρια δουλειά των αντιβιοτικών είναι να καταστρέφουν παθογόνα βακτηρίδια. Δυστυχώς την ίδια στιγμή καταστρέφουν επίσης την προστατευτική βλεννογόνο του έντερου και τα φιλικά ωφέλιμα βακτηρίδια! Αυτό έχει για αποτέλεσμα να αναπτύσσονται γρήγορα επιθετικά μικρόβια και έτσι δημιουργείτε μία φλεγμονή στο έντερο που εκδηλώνετε με διάρροια, κράμπες και πόνο που μπορεί να γίνετε ακόμα και απειλητική για την ζωή ιδιαιτέρα σε μικρά παιδιά και αρρώστους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας!

Μιλάμε για διάρροια που δημιουργείτε από αντιβίωση όταν τις μέρες που λαμβάνετε η αντιβίωση ή ακόμα έως 20 μέρες μετά από την χρήση τους έχουμε κολικούς, πόνους, κράμπες και παραπάνω από τρείς εκκενώσεις του έντερου με πολύ μαλακά έως νερουλά κόπρανα και αυξημένη ποσότητα. Αυτή η ευκοιλιότητα γίνετε επικίνδυνη για την υγεία μας όταν μειώνετε η ποσότητα των ούρων, όταν τα ούρα αλλάζουν χρώμα και γίνονται πολύ σκούρα, όταν κάνουμε ψηλό πυρετό, όταν έχουμε ζαλάδες και χάνουμε την δύναμη μας και όταν κρατάει η διάρροια περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Αντιβιοτικά και παρενέργειες. Πρόληψη.

Κατά την διάρκεια χρήσης των αντιβιοτικών είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε ένα ευκολόπεπτο διατροφικό πρόγραμμα. Η ολιστική διατροφή είναι ότι χρειάζεται ο οργανισμός για μια γρήγορη ανάρρωση.
Η καλύτερη θεραπεία και πρόληψη για την διάρροια που σχετίζετε με τα αντιβιοτικά είναι να λαμβάνουμε εκλεκτά προβιοτικά βακτηριακά στελέχη (lactobacillus, bifidobacterium) μαζί με την αντιβίωση που δρουν κατά των επιθετικών μικροβίων, όποτε παίρνουμε αντιβίωση!
Και να μην ξεχνάτε να ρωτάτε τον Ιατρό που σας τα χορήγησε εάν συμφωνεί με αυτά για την περίπτωσή σας.

Άλλα άρθρα σχετικά με Αντιβιοτικά και παρενέργειες.

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“Life is really simple, but we insist on making it complicated.”
Confucius

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Καφές Οφέλη και παρενέργειες

Καφές Οφέλη και παρενέργειες

Οι λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι πίνουν το αγαπημένο τους πρωινό ρόφημα, πιθανώς δεν σκέφτονται τα οφέλη ή τους κινδύνους για την υγεία τους. Και όμως, αυτό το ρόφημα έχει αποτελέσει αντικείμενο μιας μακράς ιστορίας συζητήσεων.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Αλλάξτε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας

Αλλάξτε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας

Η Kaja Nordengen, ειδικός νευρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Your Superstar Brain, εξηγεί πώς ο εγκέφαλός σας ελέγχει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και πώς μπορείτε να ανταλλάξετε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας.

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Η κοινωνική απομόνωση έχει συνδεθεί άμεσα με δομικές αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι έχουν 26% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άνοια αργότερα στη ζωή τους.