Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ανοιχτή Πρόσκληση

Αποκτήστε μια πιο υγιεινή ζωή με μόλις 7′ λεπτά την ημέρα.

Δημιουργήσαμε μια πολύ εύκολη πρόσκληση μικρο-αλλαγών. Είναι τόσο απλή που θα χρειαστείτε μόνο 7′ λεπτά την ημέρα για να τη πραγματοποιήσετε. Σε μόλις ένα μήνα θα έχετε όλα τα “μικρο-εργαλεία” που θα χρειαστείτε για να συνεχίσετε το θαυμαστό ταξίδι των θετικών σας αλλαγών.

Πρόσκληση Δωρεάν

Αποκτήστε μια πιο υγιεινή ζωή με μόλις 7′ λεπτά την ημέρα.

Η πρόσκληση είναι δωρεάν για όλους. Πολλοί συνάνθρωποι μας αποκλείονται από την Ολιστική Προσέγγιση εξαιτίας του κόστους. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε αυτή η δωρεάν πρόσκληση ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνάνθρωποί μας  να γνωρίσουν τα απλά αλλά πολύ χρήσιμα που μπορεί να προσφέρει.

Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση Νικόλαος Στεργιόπουλος

“Πιστεύω ότι ο υψηλότερος σκοπός της  Ολιστικής θεραπείας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να γίνουν φίλοι με την καρδιά τους, με τον εσώτερο εαυτό τους!
Ακούγοντας περισσότερο την καρδιά μας θα μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε σε έναν επίγειο παράδεισο όπου όλα είναι τέλεια όσο συντονιζόμαστε με την ψυχή μας.”

Stergiopoulos Nikolaos

Η πρόσκληση;

Γιατί δημιούργησα αυτή την πρόσκληση;

Ποιός ο λόγος;

Για ποιο λόγο να την κάνω, τι θα κερδίσω αν την πραγματοποιήσω;

Είναι δύσκολη;

Όλοι μπορούν να την κάνουν. Τόσο εύκολη είναι.

Ανοιχτή Πρόσκληση

Δωρεάν για όλους

Αποκτήστε μια πιο υγιεινή ζωή με μόλις 7 λεπτά την ημέρα. Ελάτε να γνωρίσετε τους απλούστερους τρόπους για να μπορέσετε να κάνετε εύκολες και δυναμικές αλλαγές για μια όμορφη και ευτυχισμένη Ολιστική Ζωή. “Ολιστική” εννοεί Νου Σώμα Ψυχή.

How can i Help?

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

My Approach & Philosophy

Γιατί δημιούργησα αυτή την πρόσκληση;

Γεια σας.
Ονομάζομαι Στεργιόπουλος Νικόλαος.
Σε όλα τα χρόνια που εργάζομαι ως Ολιστικός Σύμβουλος Υγείας και ειδικότερα ως Ολιστικός θεραπευτής προσπαθώ να βρίσκω εύκολους τρόπους “μικρο-αλλαγών”, ώστε οι άνθρωποι που έρχονται και με βλέπουν να μην έχουν δυσκολία στο να δημιουργήσουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους σχετικά με την υγεία τους.
Ως υγεία βέβαια εννοώ όχι μόνο την Σωματική υγεία αλλά και την Νοητική και την Ψυχική Υγεία.
Συνήθως όλες οι σχολές Ολιστικών σπουδών θα διδάξουν ότι για να επιφέρουμε την υγεία σε ένα ασθενή θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές. Συχνά όλες αυτές οι υποτιθέμενες αλλαγές είναι τόσο στρεσογόνες που δεν φέρνουν πια τα επιθυμητά αποτελέσματα ενώ συμβάλουν και στην αύξηση του αισθήματος αποτυχίας. Αποτρέπουμε δηλαδή, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να έρθει σε μια πιο ουσιώδη επαφή με τις Ολιστικές Θεραπείες.
Έτσι λοιπόν αντί να να εφαρμόζω αυτές τις δύσκολες πρακτικές άρχισα, πριν από 25 περίπου χρόνια, να εφαρμόζω τις “μικρο-αλλαγές”. Εύκολες “μικρο-αλλαγές”. Με την συνδρομή της εσωτερικής παρατήρησης, είδα στα χρόνια που πέρναγαν, ότι αυτές οι συνειδητοποιημένες “μικρο-αλλαγές” επέφεραν πολύ θετικά αποτελέσματα, μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα. Η συνδρομή και η θέληση για κάποια αλλαγή όσο μικρή κι αν ήταν, άνοιγε τον δρόμο και για μεγαλύτερες αλλαγές.
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι επόμενες μεγαλύτερες αλλαγές ήταν πολύ περισσότερο εύκολες πια για όσους είχαν ξεκινήσει με τις μικρότερες.
Όλη μας η ζωή αποτελείται από συνήθειες. Μερικές από αυτές τις συνήθειες έχουν και συναισθηματική σύνδεση. Όποιες συνήθειες και αν έχουμε σήμερα τις δημιουργήσαμε κάποια στιγμή στην ζωή μας γιατί υπήρχε κάποιος λόγος, κάποια ανάγκη για αυτές. Σήμερα όμως τις χρειαζόμαστε? Από ποιες μπορούμε να απαλλαγούμε?

Τι ρόλο παίζουν οι καθημερινές συνήθειές μας στη ζωή μας;

Οι συνήθειες αποτελούν περίπου το 45% της συνολικής συμπεριφοράς μας, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Duke. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και συμπεριφορές που επαναλαμβάνουμε συχνά, γεγονός που επιτείνει τη σημασία τους στη ζωή μας. Οι συνήθειες είναι ένας θεμέλιος λίθος στην ύπαρξη μας. Αν αυτές οι συνήθειες δεν μας ωφελούν πια ή ο λόγος ύπαρξης του σήμερα άχρηστος, τότε δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι και με τον τρόπο που ζούμε ή με τον τρόπο που συσχετιζόμαστε με τους γύρω μας.

Ο λόγος για τον οποίο αποτυγχάνουμε να αλλάζουμε τη ζωή μας και δεν καταφέρνουμε να εμπεδώσουμε νέες συνήθειες, είναι επειδή προσπαθούμε να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές ταυτόχρονα.

Η ανοιχτή μας πρόσκληση είναι δημιουργημένη με απλό και δομημένο τρόπο ώστε να είναι όλα πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Η πρόσκληση για το πως θα “Αποκτήστε μια πιο υγιεινή ζωή με μόλις 7′ λεπτά την ημέρα”  φανερώνει τα πρώτα και σημαντικότερα βήματα που θα χρειαστούν στην πορεία σας.

Δεν θα χρειαστεί να ακροβατήσετε σαν τον συμπαθητικό μας ελέφαντα για να ολοκληρώσετε την Πρόσκληση.

Υγεία εναρμονιση ελέφαντας κάνει ισορροπία

Το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο, δίνει μακροζωία.

Αυτοπαρατήρηση! Γιατί;

Η αυτοπαρατήρηση είναι ίσως και η αρχή για μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας. Μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας είναι καλύτερη υγεία για την ψυχή μας. Με τον άλλο “αιώνιο” σύντροφο που ζει μέσα μας.
Το βασικό εργαλείο για την αυτοπαρατήρηση είναι το γράψιμο. Καταγράφοντας το τι παρατηρούμε υποχρεώνει τον εγκέφαλό μας να καταγράψει επίσης στην μνήμη του το τι συνέβη. Με αυτό τον τρόπο γνωστοποιώντας στην συλλογική μας αποθήκη δεδομένων τι μας βοηθά και τι όχι, τι μας είναι χρήσιμο και τι όχι, πότε αισθανόμαστε καλύτερα και πότε όχι, θα είναι πολύ πολύ ευκολότερο να δημιουργήσουμε τις βαθύτερες αλλαγές που εμείς θέλουμε.

Τι εννοούμε ως Ολιστική Ζωή

Τα τελευταία χρόνια όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους δίνουν πολύ σημασία στην διατροφή τους. Και φυσικά κάνουν πάρα πολύ καλά. Ολιστική ζωή όμως δεν είναι μόνο η διατροφή μας. Η λέξη Ολιστική εννοεί Νου, Σώμα και Ψυχή. Όχι μόνο το Σώμα. Δεν αρκεί μόνο η καλή διατροφή για μια όμορφη και ευτυχισμένη μακροβιότητα. Χρειάζεται και ο Νους και η Ψυχή φροντίδα και αγάπη. Περισσότερα στην πρόσκληση…

Ποια είναι η χρονική διαρκεια;

Η χρονική διάρκεια της πρόσκλησης είναι ένας μήνας. Εάν την θεωρήσετε εποικοδομητική μπορείτε να την ξανακάνετε. Θα υπάρχουν σχετικές οδηγίες. 

Πόσο πραγματικά δύσκολη είναι;

Η πρόσκληση είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να είναι η πιο εύκολη δυνατόν. Ο σκοπός της είναι να αναδείξει ότι απλές εύκολες καθημερινές αλλαγές μπορούν να δημιουργήσουν θαυμαστά αποτελέσματα. Ισως η μόνη δυσκολία είναι η καταγραφή των εντυπώσεων σας. Αν όμως δεν θέλετε δεν χρειάζετε να γράψετε τίποτα. 

Υπάρχει κάποια υποχρέωση μετά το τέλος;

Απολύτως καμία υποχρέωση. Είναι μια δωρεάν προσφορά προς όλους όσους ενδιαφέρονται για τα περί των Ολιστικών θεμάτων. Μια πραγματική Ολιστική εμπειρία. ΔΩΡΕΑΝ. Καμία άλλη υποχρέωση.

 

Παρουσίαση Εργασιών

Οι εργασίες αυτές είναι συμπληρωματικές των συνεδριών που γίνονται στο γραφείο ή στο διαδίκτυο. Δεν είναι προς πώληση ούτε και παρέχονται σε όλους.

Ερωτήσεις;

Τηλέφωνα

(211)-110-3536
69 49 39 27 50

Email

nicolastergiopoulos@gmail.com

Διεύθυνση

Βουτιερίδη #10, Νέο Ψυχικό, Αθήνα Τ.Κ. 11525

Ώρες

Τρίτη – Παρ: 4μμ – 9μμ