Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Ενεργειακή Ψυχολογία "Somato Emotional Release"

Ωτοβελονισμός για απώλεια βάρους
3 Συνεδρίες 49+ΦΠΑ

Ενεργειακή Ψυχολογία ή πιο σωστά Somato Emotional Release

Η ενεργειακή ψυχολογία είναι ένας νέος όρος που επιχειρεί να εκφράσει την απελευθέρωση ενεργειακών δυσλειτουργιών από το σωματικό μας επίπεδο μέσο του νοητικό-ψυχικού έχοντας ως εργαλεία την κινησιολογία, τον μαγνητισμό και τους μεσημβρινούς της Παραδοσιακής Κινέζικης Πρακτικής. Θεωρώ ότι η λέξη ψυχολογία στον όρο Ενεργειακή Ψυχολογία είναι λίγο καταχρηστικός ή υπάρχει μόνο για να δείξει ότι πρόκειται για μια εναλλακτική θεραπεία που γίνετε μέσο του νοητικό-ψυχικού επιπέδου στο σωματικό. Προσωπικά θεωρώ την περιγραφή αυτή πιο σωστή.

Somato Emotional Release.

Εδώ είναι και η δυναμική της λέξης Ενεργειακή στον όρο.
Το πρόβλημα είναι ενεργειακό και λύνεται ενεργειακά.

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως ταχύτατα. Πολύ μικρός αριθμός συνεδριών.

Somato Emotional Release (Ενεργειακή Ψυχολογία)

Ως Ενεργειακή Ψυχολογία (Somato Emotional Release), ονομάζουμε μια συλλογή διαφορετικών προσεγγίσεων που επενεργούν μεταξύ του νοητικού και του σώματος για την κατανόηση και τη βελτίωση της ανθρώπινης λειτουργίας. Η Ενεργειακή Ψυχολογία επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ σκέψεων, συναισθημάτων, συναισθημάτων και συμπεριφορών και γνωστών βιοενεργειακών συστημάτων (όπως μεσημβρινοί, chakras,  και το βιολογικό πεδίο). Αυτά τα συστήματα και οι διαδικασίες λειτουργίας τους συνυπάρχουν και αλληλοεπιδρούν μέσα στα άτομα και μεταξύ των ανθρώπων γύρω τους. Επίσης επηρεάζονται από πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Μέσα στο πλαίσιο της Ενεργειακής Ψυχολογίας (Somato Emotional Release), τα συναισθηματικά και σωματικά ζητήματα αναγνωρίζονται και αντιμετωπίζονται ως βιοενεργειακά μοτίβα μέσα σε ένα πολύ-σύστημα νου-σώματος-ενέργειας. Το νοητικό πεδίο και το σωματικό πεδίο πιστεύεται ότι είναι συνυφασμένα και διαδραστικά μέσα σε αυτό το πολύ-σύστημα νοητού-σώματος-ενέργειας, το οποίο περιλαμβάνει μια πολύπλοκη επικοινωνία που εμπεριέχει νευρο-βιολογικές διεργασίες, ηλεκτροφυσιολογία, ψυχο-νευρο-ανοσολογία (PNI), συνείδηση και συναισθηματικά μοντέλα γνωστικής συμπεριφοράς.

Ενεργειακή Ψυχολογία«Somato Emotional Release» μπορεί να σας βοηθήσει να:

  • Βελτιώστε την απόδοση σας (αθλητικά, εκπαιδευτικά, εργασιακά, επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά)
  • Εξουδετερώστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις (σχετικά με τις σχέσεις, τα οικονομικά, κ.λπ.)
  • Χάστε βάρος – και διατηρήστε το
  • Μειώστε το άγχος και την κατάθλιψη
  • Θεραπεύστε το συναισθηματικό τραύμα, συμπεριλαμβανομένου του μετατραυματικού στρες
  • Θεραπεύστε τους εθισμούς και τις φοβίες σας

Είστε έτοιμοι να ζήσετε με λιγότερο άγχος, περιορισμούς και φόβο;

Η μέθοδος Somato Emotional Release απελευθερώνει απαλά και γρήγορα (συνήθως) τραυματικά γεγονότα που παγιώνονται στο ενεργειακό σύστημα σώματος και νού.

Αυτά τα γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, την εμπειρία συγκίνησης και τη σχέση με τους άλλους.

Η μέθοδος Somato Emotional Release είναι μια σύνθεση ολοκληρωμένων προσεγγίσεων στην Ολιστική ύπαρξη του ανθρώπου, που βασίζεται σε παραδόσεις θεραπείας του νου και σώματος ηλικίας άνω των 2.500 ετών. Η μέθοδος του Somato Emotional Release συνδυάζει τις βιοενεργειακές γνώσεις αυτών των παραδόσεων με τις καλύτερες της σύγχρονης συμβουλευτικής.

Τι συμβαίνει στην συνεδρία:
Η συνεδρία Somato Emotional Release έχει ώς σκοπό να διακόψει την συνοχή μεταξύ σκέψης και του ενεργειακού πεδίου στο σώμα. Όλες οι διάφορες συνεδρίες που εναρμονίζουν την σωματική μας ενέργεια τροποποιούν επίσης και τις νοητικές μας καταστάσεις. Ο λόγος που επιστρέφουν είναι γιατί εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας όταν έχουμε κολλήσει σε κάποιο θέμα. Η επιτυχία των συνεδριών Somato Emotional Release είναι ότι με την επανάληψη κάποιων θεραπειών και φυσικά με την δικιά μας θέληση το να απαλλαγούμε από το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι ιδιαίτερα εύκολο και σύντομο το στάδιο αποκατάστασης. Ας μην ξεχνάμε ότι το άγχος και στρες είναι οι κύριοι λόγοι όλων των υπολοίπων παθήσεων. Δείτε και το σχετικό άρθρο για την επίδραση του άγχους και στρες στον οργανισμό μας… Το άγχος και στρες δεν εξαλείφονται. Απλά μειώνενται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην ζωή μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τι είμαστε σήμερα. Το μόνο που θέλουμε να πετύχουμε με την συνεδρία Somato Emotional Release είναι να διακοπή η σύνδεση μνήμης και συναισθηματικού πόνου.

Δείτε σχόλια από συνεδρίες σχετικές με Somato Emotional Release.

Επισκέφτηκα το κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης αρχές Ιανουαρίου 2015, χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα σχετικά. Δύο χρόνια ήμουν αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού καθώς και με πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που είχαν προκύψει, σαν αποτέλεσμα των κρίσεων όπως και η αγοραφοβία. Δύο χρόνια είχα να βγώ από το σπίτι χωρις συνοδεία από κάποιον για να με καθησυχάζει. Είχα πάει σε πολλούς γιατρούς καθώς και σε ψυχολόγους αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση το επιθυμητό. Ξεκίνησα λοιπόν συνεδρίες με τον κύριο Νίκο και είδα από την αρχή σημαντική βελτίωση. Μετά από 6 μήνες μπορώ να πω πως είμαι πλέον λειτουργική και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Νίκο που με στήριξε με τον τρόπο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ακόμη, ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα του κύριου Νίκου, την Doris, που ήταν πάντα με το χαμόγελο και μου έφτιαχνε τη διάθεση.

Μαρία Πλακιότη

Φοιτήτρια

Η λειτουργεία του εγκεφάλου μας και οι επιπτώσεις στο σώμα μας.

Ενεργειακή ψυχολογία, Somato Emotional Release.
Απόσπασμα από Video σχετικά με την νέα επιστήμη της Επιγενετικής.