Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Holistic Weight Loss

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Υποστηρικτικές Μέθοδοι για την επιτυχία του αποτελέσματος.

Mind Body Soul

Mind

Έρχεται μια μέρα στην ζωή σου όπου αποφασίζεις ότι θέλεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Θέλεις να αδυνατίσεις Θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά που έχεις αποκτήσει στην διαδρομή της ζωή σου μέχρι σήμερα. Τέλεια. Αλήθεια όμως, πόσες άλλες φορές το έχεις ξανασκεφτεί; Πόσες άλλες φορές ξεκίνησες αλλά δεν … έφτασες? Κάπου ξεχάστηκες…, απογοητεύτηκες…, τα παράτησες …

Γιατί συμβαίνει αυτό ?
Έρευνες έχουν δείξει ότι περισσότεροι από 90% θα ξαναπάρουν το βάρος τους πίσω. Δείτε αρθρογραφία εδώ… Για ποιόν λόγο όμως???
Τι είναι αυτό που μας κάνει και εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας? Τα θέλω μας?
Για τον καθένα είναι και διαφορετικοί οι λόγοι. Στον πηγαιμό σου, μαζί, θα φροντίσουμε να μείνεις στον δρόμο που χάραξες.
Ένας συνοδοιπόρος στο νέο σου αυτό ταξίδι θα είναι και το καλύτερο σου στήριγμα.
Mind Body Soul

Body

Νομίζεις ότι ο λόγος που παχαίνεις, αν δεν είναι οργανικός (λιγότερο από 5% πιθανότητα), είναι σίγουρα γιατί έφαγες παραπάνω θερμίδες από όσες έκαψες. Μπορεί να αληθεύει μπορεί όμως και όχι. Η πληροφόρηση σχετικά με την αφομοίωση των τροφών είναι δυστυχώς πολύ συγκεχυμένη. Ποια είναι η αλήθεια σχετικά? Δεν υπάρχει μία αλήθεια για όλους όμως.

Τι συμβαίνει λοιπόν?

Το μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι πιστεύουν ότι για ένα επιτυχημένο αδυνάτισμα χρειάζονται δύο βασικοί παράγοντες. Να να τρώμε μαρούλι με κρέας και να γυμναζόμαστε. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα της παχυσαρκίας παγκοσμίως. Σίγουρα αυτοί οι δύο παράγοντες είναι σημαντικοί. Υπάρχουν όμως οι ιδιαιτερότητες του καθένα μας που αν δεν τις λάβουμε υπόψη μας δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το επιθυμητό.
Πολλές φορές δεν έχει σημασία το τι τρως, αλλά το πως το τρως. Ακούγετε απλό και είναι απλό. Θέλει τον χρόνο του για να εμπεδωθεί.

Mind Body Soul

Soul

Στο κάθε σου ταξίδι άλλες φορές κατέκτησες τους στόχους σου, άλλοτε όχι και άλλοτε ανακάλυψες κάτι πολύ διαφορετικό από ότι είχες ως σκοπό στην αρχή. Ποιες πόρτες όμως δεν κατάφερες να ανοίξεις; Τι έχει μείνει ανεκπλήρωτο για σένα σήμερα? Τι σου λείπει πραγματικά, τι λείπει από την ψυχή σου εκτός από ένα τέλειο σώμα; Τι κενό «γεμίζεις» με το φαγητό; Τι πραγματικά θέλεις;
Τι ζητάει η Ψυχή σου?

Γέμισε την ψυχή σου και όλα θα γίνουν όπως θα έπρεπε να είναι. Θα σου θυμίσω αυτή την υπέροχη φράση: δάσκαλος είναι αυτός που κάνει γέφυρα το κορμί του για να περάσει ο μαθητής του απέναντι. Και μετά μόνος του γκρεμίζεται για να μπορέσει ο μαθητής να χτίσει δικές του γέφυρες.
Εγώ θα σου δείξω μόνο την κατεύθυνση. Αυτό που θα δεις εσύ εκεί θα είναι η δική σου προσωπική νίκη. Ίσως να είναι η κρυμμένη Ιθάκη σου που γύρευες τόσα χρόνια.

"Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget."

— Tatiana Gagelman

“Sed porttitor lectus nibh. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque"

— Lizzie Rose
Ολιστική Ιατρική, Ολιστική Υγεία, Ενεργειακή Ψυχολογία

Στο Ολιστικό αδυνάτισμα μας ενδιαφέρει “ποιός” έχει τα περισσότερα κιλά και όχι απλά τα έξτρα κιλά που μπορεί να έχει.

Γιατί το Αδυνάτισμα

είναι τόσο δύσκολο?!!

Ο τρόπος ζωής σου (το lifestyle) που έχεις δημιουργήσει, σε έχει βοηθήσει να εκπληρώσεις τις βασικές ανάγκες της ζωής σου. Το τι και πως και πότε τρώς αποτελεί την βάση της επιβίωσής σου αλλά και της διασκέδασης σου. Αλλαγές στη διατροφή είναι ίσως και η δυσκολότερη αλλαγή που καλείσαι να κάνεις. Χρειάζεσαι η συνεργασία του Νου Σώματος και Ψυχής για την επιτυχία αυτού του ταξιδιού. Δεν θέλει κόπο, θέλει τέχνη και θέληση..

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Ολιστικό Αδυνάτισμα. Mind Body Soul

Η σκέψη σου, η πρόθεση σου να κάνεις ότι το καλύτερο για το σώμα σου είναι δείγμα βαθιάς αυταγάπης και το πρώτο βήμα προς την επιτυχία. Το Σύμπαν βλέπει αυτή τη νέα σου δυναμική και να είσαι βέβαιη/ος ότι θα σου παραχωρήσει όλα όσα θα χρειαστείς στον πηγαιμό σου γι αυτή την νέα Ιθάκη σου. Συνέχισε να αγαπάς τον εαυτό σου και η Ολιστική θα σου διαθέση όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές που μπορεί να χρειαστείς σ’ αυτό το ταξίδι. Αυτή την φορά δεν θα είσαι μόνη/ος, θα έχεις και τον συνοδοιπόρο δίπλα σου.

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Υποστηρικτικές Υπηρεσίες

 • Ωτοβελονισμός
  Κινέζικος Ωτοβελονισμός
 • Auricular Neuromodulation
  Ωτοβελονισμός από την
  Ιατρική Σχολή Sassari Italy
 • Ομοιοπαθητική
 • Ομοτοξικολογία
 • Αγιουρβέδα
 • Π. Κινεζική Ιατρική
 • Θεωρία των 5 στοιχείων
 • Αγιουρβέδα
 • Stres Release
 • HeartMath
 • Απλές ασκήσεις
  συνδυασμένες με αναπνοή

Τεχνικές & Εργαλεία

Υπάρχει δυνατή υποστήριξη σε κάθε βήμα του ταξιδιού σου. Πως να μην πάρεις τα κιλά σου πίσω τον χειμώνα, πως να χάσεις περισσότερα την άνοιξη και το καλοκαίρι, τι να κάνεις το φθινόπωρο. Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την τυπολογία του αντιδρά διαφορετικά σε κάθε εποχή του χρόνου. Κ. α. πολλά…

Το ξεκίνημα είναι η αρχή του παντός

Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα βήμα. “Lao Tzu”
Στην μετά το 2000 εποχή με μόνο ένα τηλέφωνο.

w

Free 20 Min phone chat

Ας γνωριστούμε τηλεφωνικώς για να απαντήσω σε ότι ερώτηση μπορεί να έχετε.

Ας κλείσουμε το ραντεβού μας.

Ένας έμπειρος συνοδοιπόρος θα κάνει το ταξίδι σας πιο ευχάριστο και σίγουρα ευκολότερο.

Η 1η μας συνεδρία

Ο πηγαιμός για την Ιθάκη σας ξεκίνησε. Είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Καλό δρόμο.

Η προσέγγισή μου

Κάθε μέρα που ξημερώνει να θυμάσαι ότι είναι και η πρώτη μέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Το σώμα σου είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορείς να ζήσεις.
Χωρίς αυτό δεν μπορείς να συνεχίσεις το ταξίδι σου στον πλανήτη Γη. Το σώμα σου είναι η επαφή σου με την Γη, την πραγματικότητα που νομίζεις ότι ζεις. Και λέω νομίζεις γιατί μόλις καταφέρεις να επιφέρεις αλλαγές στο σώμα σου θα δεις ότι και η πραγματικότητα που ζεις σήμερα θα αλλάξει και αυτή. Το σώμα σου αποτυπώνει όλα όσα πέρασες, όλα όσα έζησες, καλά ή κακά, επιτυχίες και αποτυχίες. Επιφέροντας αλλαγές στο σώμα, σου δίνετε η ευκαιρία να επιφέρεις αλλαγές για στο υπόλοιπο της ζωής σου.

Frequently Asked Questions

Προσφέρετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ;

Απάντηση

Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή γνωρίζοντας από την Δευτέρα το πρωί τι θα φάω την Κυριακή το βράδυ. Οπότε και φυσικά δεν προσφέρω κάποιο τέτοιου είδος πρόγραμμα. Επίσης δεν είμαι διατροφολόγος για να προσφέρω κάτι τέτοιο. Η ζωή όσο κι αν θέλουμε να την προγραμματίσουμε θα έχει πάντα κάποιες εκπλήξεις για μας. Θετικές και αρνητικές. Από εμάς εξαρτάτε το πως θα αντιδράμε ή θα συμβαδίζουμε σε ότι συμβαίνει γύρω μας και κατ’ επέκταση τι θα κάνουμε με την διατροφή μας.

Ερώτηση

Απάντηση

Επιτρέπονται τα γλυκά?

Απάντηση

Ερώτηση

Απάντηση

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.