Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Ασθένεια = Α στερητικό + Σθένος.

Έλλειψη Ψυχικής, Νοητικής και σωματικής Δύναμης.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και γνώσης και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή απορία για το πως μπορείτε να …
Ενεργοποιήστε τις φυσικές σας δυνάμεις.

Για ραντεβού: Κιν 6949392750 Τηλ 2111103536

υπηρεσίες ολιστικής ιατρικής
Yin yang Υγεία εναρμόνιση

Ολιστικές υπηρεσίες

Οι ασθένειες ξεκινούν από την ψυχή. Ιπποκράτης

Τι είναι οι Ολιστικές Εναλλακτικές Θεραπείες

“… όπως δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τα μάτια δίχως το κεφάλι, ούτε το κεφάλι δίχως το σώμα, έτσι δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε το σώμα δίχως την ψυχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα νοσήματα δεν είναι προφανή σε όσους γιατρούς θεραπεύουν τους Έλληνες διότι παραγνωρίζουν το όλο το οποίο θα έπρεπε να φροντίσουν. Αν αυτό δεν είναι καλά τότε ούτε το μέρος δεν μπορεί να είναι καλά. Διότι τα πάντα ξεκινούν από την ψυχή, καλό και κακό, για το σώμα και για άπαντα αφορούν τους ανθρώπους, και εφορμούν από εκεί όπως από το κεφάλι στα μάτια…ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Οι αρχές της ολιστικής ιατρικής μπορούν να συνοψισθούν στη φράση ότι ο άνθρωπος είναι “κάτι” πολύ περισσότερο από μια βιολογική μηχανή και γι’ αυτό, όταν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας, δεν πρέπει να περιοριζόμαστε απλά στην αντιμετώπιση ενός βιολογικού συμπτώματος ή μιας κλινικής κατάστασης αλλά να προσπαθούμε για τη συνολική βελτίωση της κατάστασης υγείας του ανθρώπου.

Η αντιμετώπιση αυτή είναι προσωπική. Μοναδική για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει την Υγεία όχι απλώς σαν την κατάσταση του ανθρώπου, στην οποία δεν υπάρχει αρρώστια ή αναπηρία, αλλά ως την κατάσταση πλήρους σωματικής, πνευματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας δηλαδή της Εναρμόνισης ‘MIND BODY SOUL”. Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή πνευματική – ψυχική σωματική οντότητα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ωτοβελονισμός Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Ωτοβελονισμός

Ο Ωτοβελονισμός έχει γίνει πλέον δεκτός ως αποτελεσματική μέθοδος συμπληρωματικής θεραπείας και από την Κλασσική Ιατρική. Έχει γίνει πολύ γνωστός για τα αποτελέσματα του στο Αδυνάτισμα και στην διακοπή του καπνίσματος. Όπως θα δείτε όμως παράτω έχει και πληθώρα άλλων χρήσεων.

Σύντομη ενημέρωση

Το πτερύγιο του αυτιού με την πολύ σημαντική νεύρωση που διαθέτει
Το Τρίδυμο (N. Trigeminus , 5η εγκεφαλική συζυγία)
Το Πνευμονογαστρικό – ο Ωτικός κλάδος του (N. Vagus, 10η εγκεφαλική συζυγία)
Μείζων Ωτιαίο (N. Auricularis Magnus , προερχόμενο από το Α2 –A3 αυχενικό πλέγμα)
καθώς και με τους πολυπληθείς νευρικούς υποδοχείς που βρίσκονται στην επιφάνεια του, έχει πολύ στενή σύνδεση με το Κεντρικό Νευρικό σύστημα όπως και με το Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα ( Συμπαθητικό – Παρασυμπαθητικό). Περισσότερα …

Ομοιοπαθητική Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Ομοιοπαθητική

Η Ομοιοπαθητική, από τις λέξεις όμοιον,, και πάθος, είναι μια μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας που βασίζεται στην αρχή των ομοίων και τον κανόνα της απειροελάχιστης δόσης, έχοντας ως κεντρικό αξίωμα πως «τα όμοια θεραπεύονται με τα όμοια»

Σύντομη ενημέρωση

Στην Ομοιοπαθητική δεν υπάρχει δραστική ουσία όπως στα φάρμακα της Κλασικής Ιατρικής. Είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας σε μορφή χαπιού. Με κάποιους συγκεκριμένους τρόπου παρασκευής αυτών των χαπιών.

Η ομοιοπαθητική εξελίσσετε κι αυτή διαρκώς. Από την Κλασική Ομοιοπαθητική και την απαγόρευση του καφέ (που δεν ισχύει πια σε κάποιες σχολές) σε πολλές και διαφορετικές σχολές. 

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Χάνουμε βάρος και μετά το ξαναπαίρνουμε. Παίρνουμε περισσότερα από όσα χάσαμε. Τα ξαναπαίρνουμε γρηγορότερα από ότι το χάσαμε.  Γιατί συμβαίνει αυτό? Ποιός ή ποιοι είναι οι λόγοι που συμβαίνει αυτό στους περισσότερους ανθρώπους? 

 

Σύντομη ενημέρωση

Το αργά και μεθοδικά θα μας προσφέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην αρχή θα βοηθήσουμε στο σωματικό επίπεδο. Κατόπιν στο ψυχικό (ενεργειακό) και τελικά θα δούμε ότι οι απλές μικροαλλαγές στο χρόνο επιφέρουν μεγάλα αποτελέσματα.  

Αυχενικό σύνδρομο

Αυχενικό σύνδρομο

Κάθε πόνος ή πιάσιμο στον αυχένα δεν είναι και Αυχενικό Σύνδρομο. Συνήθως είναι ένα πιάσιμο από τυχόν εντάσεις που δημιουργούνται στην ζωή μας. Είναι όμως ένα δυσάρεστο συναίσθημα που δεν χρειάζεται να το αφήσουμε να γίνει χρόνιο.

Σύντομη ενημέρωση

Το πιάσιμο ή πόνος στο αυχενικό είναι πραγματικά ενοχλητικό. Καλό είναι να φροντίζετε τον εαυτό σας όταν νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη.  Εργάζομαι στο αυχενικό με μάλαξη αυχένα, κατόπιν, κι αν χρειάζετε, με περισσότερο επιμονή στα Trigger Points και Βελονιστικά σημεία ή με Κρανιοιερή. Στο τέλος με ωτοβελονισμό. Τα αντανακλαστικά σημεία του αυτιού είναι και εδώ πολύ χρήσιμα.

παραδοσιακή κινεζική Ιατρική

Π. Κινέζικη Ιατρική Βελονισμός

Η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική θεωρεί κάθε διαταραχή της υγείας ότι είναι διαταραχή μιας συγκεκριμένης ενεργειακής ισορροπίας. Σε περιπτώσεις έντασης από ψυχικά, σωματικά ή περιβαλλοντολογικά αίτια, το Γιν και το Γιανγκ χάνει την ισορροπία του, χάνετε επίσης η ισορροπία ανάμεσα στα πέντε στοιχεία και η ισορροπία ανάμεσα στα όργανα.

Σύντομη ενημέρωση
ενεργειακή ψυχολογία

Ενεργειακή Ψυχολογία

Somato Emotional Release. Ο νοητό-συναισθηματικός μας κόσμος επενεργεί στο ενεργειακό μας σώμα με αποτέλεσμα τις διάφορες ασθένειες που τυχόν μας παρουσιάζονται. Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το κρυφό μήνυμα των ασθενειών . Πως μπορούμε όμως να αλλάξουμε το ενεργειακό μας πεδίο?

Σύντομη ενημέρωση

Η συνεδρία ξεκινά με ένα μικρό ιστορικό σχετικά με το θέμα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο. Κατόπιν γίνετε μια ενεργοποίηση στο αιθερικό η οποία γίνετε αντιληπτή και στο φυσικό σώμα. Ύστερα ανάλογα με το κάθε θέμα , πρόβλημα εργαζόμαστε ανάλογα. Το Somato Emotional Release είναι μια συνδυαστική μέθοδος. Πολλές φορές στο τέλος μπορεί να γίνει και ωτοβελονισμός ή να δοθούν ομοιοπαθητικά χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Συνήθως δίνονται μικροασκήσεις της τάξεως των 5 λεπτών όπου επαναλαμβάνετε κάποια από αυτά που κάνουμε μαζί.

Heart Math Υγεία εναρμόνιση

HeartMath® Άγχος Στρες ... κ.α.

Επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνική που εξασφαλίζει τη μείωση του στρες, την αύξηση της νοητικής ανθεκτικότητας και τη συναισθηματική αυτορρύθμιση. Μια εσωτερική υποστήριξη για τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας και τις επιρροές από εξωτερικά γεγονότα.

Σύντομη ενημέρωση

Σύντομες καθημερινές πρακτικές της τάξεως των 5 έως 8 λεπτών, που μαθαίνουμε σε πολύ μικρό αριθμό συνεδριών. Μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με ωτοβελονισμό για (κ.α.) ειδικά στο Ολιστικό Αδυνάτισμα.

Reiki therapy Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Ενεργειακές Θεραπείες

Το Reiki (κ.α. παρόμοιες θεραπείες) παρουσιάζεται ως τεχνική ενεργειακής θεραπείας ή θεραπεία βιολογικού πεδίου. Ομολογουμένως, όλα αυτά ακούγονται στην αρχή λίγο περίεργα αλλά για δούμε λίγο από κοντά τι εννοείτε με αυτές τις λέξεις
Λοιπόν ένα βιολογικό πεδίο είναι απλά ένα ηλεκτρικό ή μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από έναν βιολογικό οργανισμό.

Σύντομη ενημέρωση

Η συνεδρία ξεκινά με ένα μικρό ιστορικό σχετικά με το θέμα που απασχολεί τον ενδιαφερόμενο. Κατόπιν γίνετε μια ενεργοποίηση στο αιθερικό η οποία γίνετε αντιληπτή και στο φυσικό σώμα. Ύστερα ανάλογα με το κάθε θέμα , πρόβλημα εργαζόμαστε ανάλογα. Το Somato Emotional Release είναι μια συνδυαστική μέθοδος. Πολλές φορές στο τέλος μπορεί να γίνει και ωτοβελονισμός ή να δοθούν ομοιοπαθητικά χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Συνήθως δίνονται μικροασκήσεις της τάξεως των 5 λεπτών όπου επαναλαμβάνετε κάποια από αυτά που κάνουμε μαζί.

Πελάτες στην Υγεία Εναρμόνιση

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους άφησαν τα καλά τους λόγια στην ιστοσελίδα μας. Όλα τα σχόλια έχουν φωτογραφία όνομα και επίθετο. Μπορείτε να δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες τι έγραψαν στην σχετική ιστοσελίδα.