Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Σχόλια Ασθενών για την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Σχόλια πελατών για στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Σε αυτή την σελίδα φιλοξενούμε τα σχόλια πελατών μας, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε. Πιστεύουμε ότι καταθέτοντας την προσωπική μας εμπειρία ο καθένας από εμάς, μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας να βρουν λύση σε πιθανά προβλήματα. Το μοίρασμα της προσωπικής εμπειρίας με άλλους ανθρώπους συνάδει με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας που έχουμαι στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Για να στείλετε τα δικά σας σχόλια, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Νομική Υποσημείωση

Τα επιτυχή αποτελέσματα που αναγράφονται στα σχόλια πελατών μας είναι εξατομικευμένα και δεν εγγυώνται επιτυχίες σε άλλα πρόσωπα.

Χριστίνα ΜαραγκούΜε λένε Χριστίνα Μαραγκού και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου. Εδώ και χρόνια υποφέρω από κατάθλιψη και σαν μην έφθανε αυτό πέρυσι διαγνώστηκα με λύκο. Η κατάστασή μου ήταν τραγική. Για μήνες πονούσα. Πήγαινα στη δουλειά και κούτσαινα. Με παρακολουθούσε μια ομάδα γιατρών μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών και ενώ τους έλεγα ότι πονάω μου έλεγαν πάρε Lonarid και όλο και μου ανέβαζαν τη φαρμακευτική αγωγή, τις δόσεις. Μα τίποτα. Εγώ πονούσα και κούτσαινα. Μια φίλη μου μίλησε για τον κύριο Στεργιόπουλο και με μάλιστα με πήγε. Αρχικά δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι όμως τον εμπιστεύτηκα λόγω της φίλης μου. Τον επισκεπτόμουνα για δύο μήνες κάθε βδομάδα. Από τις πρώτες δύο βδομάδες άρχισα να μην πονάω, την τρίτη δεν κούτσαινα πια. άρχισα να φοράω και παπούτσια με τακούνι, ενώ συγχρόνως έφτιαξε πάρα πολύ και η διάθεσή μου. Τώρα πια τον επισκέπτομαι κάθε μήνα, συνεχίζω να εφαρμόζω τις συμβουλές του και γενικά την θεραπεία του. Ετοιμάζομαι να κάνω και εξετάσεις για να κόψω και όλη την φαρμακευτική μου αγωγή σε συνεργασία με τους θεράποντες Ιατρούς του Νοσοκομείου.

Σε Ευχαριστώ Νικόλα.

Πηνελόπη Βασιλάκη ολιστική υγεια εναρμόνιση

Πηνελόπη Βασιλάκη

Περπατώντας με δυσκολία από τον πόνο, εξαιτίας μιας κάκωσης ισχίου από πτώση, πολύ επώδυνης, έκανα την πρώτη συνεδρία  στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση με τον κ.Νίκο.  Τα πολύ θετικά σχόλια των ασθενών του κέντρου με ενθάρρυναν και γι αυτό αφήνω κι εγώ το δικό μου εδώ.

Ο κ.Νίκος αφού με άκουσε,  βλέποντας ολιστικά με γνώση και ενσυναίσθηση τι χρειάζομαι,  μου έδωσε  ομοιοπαθητική αγωγή και κάποιες άλλες εναλλακτικές ολιστικές τεχνικές. Ζήτησε να ενημερωθεί   τηλεφωνικά την επόμενη μέρα  για την εξέλιξη της θεραπείας. Στην δεύτερη συνεδρία μετά από μια εβδομάδα ήδη ο πόνος είχε υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και η δραστηριοποίηση μου είχε αυξηθεί σημαντικά. Έτσι ζήτησα να κάνω μια συνεδρία ακόμη μόνο για να διασφαλίσω  το πολύ καλό αποτέλεσμα

Θέλησα να μοιραστώ την εμπειρία μου γιατί είδα  ότι η Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση ανάλογα με το πρόβλημα μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους και αξίζει να γίνει γνωστό στο χώρο της υγείας και ευεξίας.

Πηνελόπη Βασιλάκη

Βιολόγος- Ρεφλεξολόγος

σχόλια ασθενών ολιστική υγεία εναρμόνισηΜε λένε Μαρία Χαλέπη , είμαι φαρμακοποιός και εδώ και 4 χρόνια και ομοιοπαθητικός Γνώρισα τον Νικολά Στεργιόπουλο το 2008 και έγινε Δάσκαλος μου και τώρα και φίλος μου
Έφτασα στη πόρτα του τότε, μ ένα βαθύ `παράπονο“ απ τη Ζωή μου… όπως λέει κι ο ποιητής
“Εκεί στου δρόμου τα μισά, έφτασε η ώρα να το πω…
…σαν να-μουν άλλη κι όχι εγώ , μες τη ζωη πορεύτηκα…“
Με το διορατικό του βλέμμα, τη ζεστασιά της καρδιάς του, την σταθερή παρουσία του και τις απίστευτες γνώσεις του
με βοήθησε ν αφήσω πίσω σιγά σιγά μουρμούρα και εμπόδια και ν ανοίγω νέους δρόμους
Βοήθησε να θυμάμαι να γειώνομαι, να πατάω γερά τα πόδια μου στη γη ,για να μπορώ να σηκώνω ψηλά τη ματιά και να μετράω τα άστρα
Με βοήθησε να θυμάμαι τη σύνδεση μου με το Όλον… κι όσο πιο πολύ συνδέομαι , τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο εμπρός μου
“Όλα είναι στο μυαλό “ μου-λεγε και ακόμη μου λέει ειδικά όταν κάτι δύσκολο φαίνεται δυσβάσταχτο
-Θυμήσου …είσαι μια τέλεια ύπαρξη….ο θεός σ αγαπάει!!! Δυο φράσεις ειπωμένες πολλές πολλές φορές απ τον Δάσκαλο με αγάπη είναι σπόρος πολύτιμος αν μη τι άλλο. Κι εγώ ευγνωμονώ τον Νικολά Στεργιόπουλο. που είναι αυτό που είναι και λέει αυτό που λέει!
Κι έτσι αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι… που κινούμαι που αναπνέω …που εμπνέω κι εγώ με τη σειρά μου τους γύρω μου…να ΖΟΥΜΕ στο εδώ και τώρα… ώστε να μη νοιαζόμαστε άμα “δεύτερη ζωή δεν έχει“

Μαρία Χαλέπη. Φαρμακοποιός – Ομοιοπαθητικός

Σοφία Καπουτζίδου ολιστική υγεία εναρμονισηΨάχνοντας για Εναλλακτικές Θεραπείες στην περιοχή μου βρήκα την σελίδα ygeia-enarmonisi.gr
Διαβάζοντας δε τα σχόλια των ασθενών εξεπλάγην…
Αποφάσισα να κλείσω το πρώτο ραντεβού άμεσα γιατί με ταλαιπωρούσαν έντονες φλεγμονές σε διάφορες αρθρώσεις στο σώμα μου.
Τι σημαίνει αυτό; Απλά, αλλά πολύ επώδυνα και κουραστικά, πόνος.
Ο Νίκος με εξέτασε, μου εξήγησε και μου έδωσε κάποιες ολιστικές αγωγές.
Μου άρεσε πολύ που απ΄το πρώτο ραντεβού μου είπε: Θέλω να γίνεις καλά όσο γίνεται γρηγορότερα ώστε να μην με χρειάζεσαι.
Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του και πράγματι βλέπω σημαντική βελτίωση στα προβλήματά μου.
Αυτό που με εντυπωσιάζει όμως και με συγκινεί περισσότερο είναι το γνήσιο ενδιαφέρον του ως προς την ίασή μου. Ενδιαφέρεται αληθινά, μου τηλεφωνεί συχνά για να δει πως είμαι, μου στέλνει videos και άρθρα ώστε να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να βοηθηθώ.
Στέκεται δίπλα μου σαν φίλος κι αυτό σίγουρα τον κάνει πολύ ξεχωριστό.
Τον εμπιστεύομαι και πιστεύω πως θα με βοηθήσει ώστε να ισορροπήσει ολιστικά το σώμα.

Σοφία Καπουτζίδου

Ακτινολόγος Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Athina Konstantinou

Αθηνά Κωνσταντίνου

Επισκέφτηκα την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση για πρώτη φορά το 2009, με την παρότρυνση μιας καλής μου φίλης, η οποία γνώριζε ότι αποφεύγω τους ιατρούς και τα φάρμακα με αποτέλεσμα όμως πολλές φορές να παραμελώ τον εαυτό μου και να μην ακούω τα μηνύματα που προσπαθούσε να μου στείλει το σώμα μου. Εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια ιδιαίτερα πιεστική φάση της ζωής μου, με εξαιρετικό άγχος, ενώ παράλληλα είχαν επανέλθει τα πρώτα σημάδια αναιμίας – κούραση, αδυναμία, έλλειψη συγκέντρωσης, ζαλάδες, τα οποία γνώριζα απο παιδί καθώς έπαιρνα αγωγή συστηματικά με λήψη σιδήρου – αλλά παράλληλα ένιωθα και ψυχικά καταβεβλημένη. Όταν γνώρισα τον Νίκο, σχεδόν δεν χαμογελούσα πλέον, δεν κοιμόμουν, είχα χάσει βάρος, δυσκολευόμουν να ανταπεξέλθω στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της τότε καθημερινότητας μου. Ξεκινήσαμε με βιοσυντονισμό και αποτοξίνωση, αλλά αυτό που με έκανε να αισθανθώ αμέσως καλύτερα ήταν η αντιμετώπισή του Νίκου, η κουβέντα, οι συμβουλές του, χάρη στις οποίες ένιωσα ανακούφιση και ανέκτησα την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: ξαναβρήκα τον ύπνο μου, το κέφι μου, πήρα βάρος, ενώ τα επίπεδα ενέργειάς μου αυξήθηκαν κατακόρυφα – το ίδιο και οι πνευματικές (συγκέντρωση) και σωματικές (χορός) επιδόσεις μου! Οι γύρω μου συνεχώς με ρωτούσαν “τί έκανα και λάμπω έτσι”, το στενό μου περιβάλλον μου έλεγε ότι επιτέλους είχα ξαναβρεί τη διάθεση μου. Σταδιακά κατάλαβα ότι δεν πρόκειται απλώς για μια “θεραπεία”, αλλά για έναν νέο τρόπο σκέψης, μια γενικότερη στάση ζωής. Με τα χρόνια, δοκίμασα από ευρύτερο ενδιαφέρον διαφορετικές εναλλακτικές θεραπείες, συνήθως για αντιμετώπιση άγχους και επακόλουθων συμπτωμάτων (πρηξίματα, αϋπνία, κακή διάθεση, δερματικά) με διατροφολόγους, ομοιοπαθητικούς, κλπ. Ωστόσο, μια δεκαετία αργότερα, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ο Νίκος μου προσφέρει πολλά περισσότερα, καθώς είναι πάντα διαθέσιμος για ερωτήσεις, συμβουλές, συζητήσεις, γνωρίζει πολλά και έχει εμπειρία σε πολλούς τομείς – αλλά γνωρίζει πολλά και για μένα κι αυτό γιατί ενδιαφέρεται πραγματικά και δεν περιορίζεται ποτέ σε αυτό που αναφέρω εγώ ως ενόχληση ή αιτία επίσκεψης στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά! Πλέον τολμώ να πω ότι ο Νίκος εκτός από σημείο αναφοράς, είναι ένας έμπιστος φίλος, με γνώσεις σφαιρικές, που με φροντίζει και μου δίνει συνεχώς κίνητρο για το επόμενο βήμα της ζωής μου, διευρύνοντας τους ορίζοντες μου και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη σιγουριά μου!!

Αθηνά Κωνσταντίνου

Γράφω αυτό το κείμενο για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να αναζητήσουν και αυτοί κάποια Ολιστική θεραπεία σε προβλήματα που μπορεί να έχουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα καταφέρει να βρουν λύση. Και φυσικά για ένα ευχαριστώ στον κύριο Νίκο που πραγματικά με απάλλαξε από ένα πόνο που είχα εδώ και έξι χρόνια… Η ιστορία μου έχει ως εξής. Τα συμπτώματα μου ήταν υπνηλία, αδυναμία, πολύ αδυναμία, και πόνος στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου τα οποία άρχισαν πριν από περίπου 6 χρόνια Έντονο πόνο και διαρκούσε. Πήγα σε γυναικολόγο και μου είπε ότι είχα κύστες. Μου έδωσε αντισυλληπτικά τα οποία έπαιρνα για τέσσερα χρόνια. Ο πόνος μειώθηκε λίγο. Κάποια στιγμή φούσκωσα, πρήστηκα από τα χάπια και τα σταμάτησα. Ο πόνος επανήλθε εντονότερος. Πήγα σε άλλο γυναικολόγο και μου είπε και πάλι ότι έχω κύστες. Αυτή τη φορά μου έδωσε αντιφλεγμονώδη και αντιβιοτικά. Ο πόνος όμως δεν πέρναγε. Ήταν εκεί και έντονος. Πήγα σε τρίτο γυναικολόγο και αυτός είπε ότι το πρόβλημα ήταν στην σάλπιγγα. Έπρεπε να γίνει λέει εγχείρηση. Στην εγχείρηση υπέγραψα και ότι θα μπορούσε να αφαιρεθεί η σάλπιγγα εάν το έκρινε Ευτυχώς η σάλπιγγα δεν είχε πρόβλημα αλλά λέει ότι βρήκε ενδομητρίωση. Έκανα αγωγή για 6 μήνες. Ο πόνος όμως ήταν εκεί Δεν πέρναγε. Για κάποιο χρονικό διάστημα απογοητεύθηκα πιστεύοντας ότι δεν θα βρω ποτέ λύση στο πρόβλημα μου. Κάποιος μου σύστησε τον κύριο Στεργιόπουλο οπότε και τον επισκέφτηκα χωρίς όμως και πολλές ελπίδες. Από την πρώτη συνεδρία ο πόνος σχεδόν εξαφανίστηκε για 4 μέρες. Μετά επανήλθε. Πήγαινα κάθε βδομάδα στο γραφείο του κ Νίκου για δύο μήνες. Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν γυναικολογικό. Σήμερα παίρνω μια φυτική αγωγή και είμαι καλά. Σήμερα είμαι και έγκυος. Στην αρχή φοβήθηκα ότι θα χρειαστεί να κόψω την αγωγή του κυρίου Νίκου γιατί όταν τον ρώτησα τι θα έπρεπε να κάνω τώρα που είμαι έγκυος η απάντηση ήταν “ότι σου πει ο γιατρός σου”. Όταν έδειξα τα χάπια μου στον γιατρό μου γέλασε και είπε. Αυτά…??? Μπορείς να τα παίρνεις. Είναι φυτικά βότανα δεν κάνουν τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου μόλις το άκουσα. Μετά από 6 χρόνια πόνο και ταλαιπωρία να είμαι καλά με απλά βότανα που δεν βλάπτουν πουθενά. Απίθανο.
Ευχαριστώ Κ. Νίκο για τις υπηρεσίες σας.
Νίνα Αλεξανδράκη

Εφη Μπουζάκη
Εφη Μπουζάκη

Η κατάσταση μου όταν ήρθα στην Ολιστική Υγεία και Εναρμόνιση ήταν ιδιαίτερα άσχημη καθώς μια πολύ σοβαρή κυστική ακμή με ταλαιπωρούσε για πολλούς μήνες και το πρόσωπο μου ήταν ολοκληρωτικά καλυμμένο με πυώδεις κύστες. Είχα πάρει επανειλημμένα αντιβιώσεις για 2 συναπτούς μήνες και κορτιζόνη για ένα μήνα. Το δέρμα μου είχε επιπλέον υποστεί τόση καταπόνηση λόγω των διάφορων σκευασμάτων που έφτασε σε σημείο να μην ανέχεται ούτε το νερό. Σ αυτή την κατάσταση λοιπόν είχα την τύχη να με αναλάβει ο Νίκος  και να με βγάλει από αυτό το βάσανο. Ο συνδυασμός της Ομοιοπαθητικής, τον Βιοσυντονισμό και με τις καταπληκτικές συμβουλές του το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.  Σημειωτέον ότι κανένας δερματολόγος από τους 6 που είχα επισκεφθεί δεν μου είχε αφήσει ούτε την ελάχιστη ελπίδα ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί άμεσα. Υπολόγιζαν 1 χρόνο με πολύ βαριά αγωγή με ισοτρετινοίνη και μετά επανειλημμένες συνεδρίες laser για να φύγουν τα σημάδια που με τρομοκρατούσαν ότι θα είναι πολλά. Το δέρμα μου όμως ανακτά κάθε μέρα όλο και περισσότερο τη λάμψη του χωρίς σημάδια και χωρίς χημικά. Μόνο με τη βοήθεια από τις Ολιστικές Θεραπείες σε δυο μήνες είχα συνέλθει. Ένα πολύ πολύ μεγάλο και ειλικρινές εκ βάθους καρδιάς ευχαριστώ για το έργο που επιτελεί στην Ολιστική Υγεία και Εναρμόνιση.

Εφη Μπουζάκη

Η αποτοξίνωση είχε ως άμεσο εμφανές αποτέλεσμα την ευεξία και την καλύτερη αίσθηση του σώματος. Ωστόσο, η θεραπεία πραγματοποιείται σε πολλαπλά επίπεδα. Τα οφέλη από την διαδρομή αυτή ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου. Άλλαξα τις διατροφικές μου συνήθειες, ο τρόπος σκέψης είναι πιο ευέλικτος, έχω πιο ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και μεγαλύτερη δραστηριοποίηση για την επίτευξη των στόχων μου. Καθώς το σώμα απαλλάσσεται από τοξίνες, ξεκαθαρίζει και η σκέψη και γίνεται πιο αποτελεσματική δράση. Ο Νίκος είναι διαθέσιμος να επιλύσει απορίες και να καθοδηγήσει. Έχουν έρθει πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή μου. Νίκο, σε ευχαριστώ

Έλενα Τημπέλη
Ελένη Τημπέλη

Είχα ακούσει από γνωστούς μου πολλά για την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Αποφάσισα να τα δοκιμάσω και εγώ, πηγαίνοντας στον Νίκο. Τα αποτελέσματα στον εαυτό μου ήταν θεαματικά: ευεξία, αδυνάτισμα,σταμάτησαν τα πεπτικά προβλήματα που είχα. Βρήκα τα λάθη που έκανα στην ζωή μου και τα ελαχιστοποίησα. Μου έμαθαν νέους και πιο υγιεινούς τρόπους. Συνεχίζω να είμαι σε επαφή μαζί του γιατί μου δίνει γνώσεις από την πολύ μεγάλη εμπειρία που έχει. Νιώθω ότι απόκτησα ένα καλό φίλο και σύμμαχο στην πορεία της ζωής μου.

Εύα Μαρίνη

Όταν ήρθα στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση πραγματικά είχα δύο μεγάλα θέματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν. Το πρόβλημα του αυχενικού σε συνδυασμό με τον πόνο του δεξιού ώμου βέβαια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών ετών που δυστυχώς το είχα παραμελήσει και ήθελε πάρα πολύ δουλειά.(θα ανεφερθεί παρακάτω) Το πρόβλημα με την δυσπεψία λύθηκε σχεδόν αμέσως με τις Ολιστικές συνεδρίες, παρόλο που στην αρχή μου φαινόταν κάτι το ακατόρθωτο με βοήθησε τόσο πολύ που σκέπτομαι να το συνεχίσω (κατάφερα να κόψω τα γλυκά!!!), πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή – αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, γιατί ένοιωσα αμέσως πόσο σημαντική είναι η σωστή ολιστική ζωή για την υγεία και επί πλέον με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά που ήταν αδύνατο να χάσω με όλες τις προσπάθειες που είχα κάνει στο παρελθόν. Όλα αυτά βέβαια με την στήριξη, συμπαράσταση, ενημέρωση και μεγάλη βοήθεια από τον Νίκο, που με πολλή αγάπη και φροντίδα προσφέρει τόσα πολλά για την υγεία μας. Ευχαριστώ πολύ. Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου

Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου

Πόνος Δεξιού Ωμου, Απώλεια βάρους

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ… Βρέθηκα στην Ολιστική Υγεία-Εναρμόνιση τυχαία για να δοκιμάσω για πρώτη φόρα την εμπειρία της… .yoga γέλιου με την υπέροχη Doris … τελειώνοντας το … “μάθημα”… είχα νοιώσει κάτι θετικό… χωρίς να πολυσκεφτώ ρώτησα τότε και για άλλα προβλήματα που με απασχολούσαν καιρό. Είχα πάει σε πολλούς γιατρούς και είχα ακολουθήσει πολλές θεραπείες αλλά δυστυχώς χωρίς αποτελέσματα για χρόνια…. δεν είχα λοιπόν να χάσω τίποτα….” άλλη μια προσπάθεια σκέφτηκα!” Έτσι, έκλεισα και το πρώτο μου ραντεβού με τον Νίκο, ακολούθησα τις συμβουλές, έκανα ότι μου είπε και εδώ και αρκετό καιρό έχω απαλλαχθεί από προβλήματα που με ταλαιπωρούσαν χρόνια…. Συνεχίζω να συμβουλεύομαι το Νίκο, είναι έναε υπέροχος άνθρωπος που με τη θετική του διάθεση, τις γνώσεις του, τα “μαγικά” του χέρια…. κάνει θαύματα…. αρκεί να τον εμπιστευτείς…. Ευχαριστώ και πάλι. Ιωάννα Δουκάκη

Ιωάννα Δουκάκη

Πεπτικά προβλήματα, απώλεια βάρους, πονοκέφαλοι, ευεξία

Με τις εναλλακτικές ολιστικές συνεδρίες που ακολουθώ σύμφωνα με την καθοδήγηση του Νίκου έχω δει πολλές θετικές αλλαγές στην υγεία μου και στην εμφάνισή μου (χάσιμο περιττού βέρους) . ¨Εχω αποκτήσει ζωτικότητα ,έχω βρει την ισορροπία μου. Λάμπης Κεφάλας

Λάμπης Κεφάλας

Προσπάθησα αρκετές φορές να απαλλαγώ από τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάτι που μόνο απογοήτευση με γέμιζε λόγω των αρνητικών κάθε φορά αποτελεσμάτων. Αποφάσισα λοιπόν, να απευθυνθώ σε ένα κέντρο ολιστικής ευεξίας. Οι αντιδράσεις του περίγυρού μου, μάλλον αποθαρρυντικές θα τις χαρακτήριζα παρά ενθαρρυντικές. Αυτό γιατί μέχρι σήμερα όπως έχει καθιερωθεί, η απώλεια βάρους είναι αποκλειστικό προνόμιο της κλασσικής ιατρικής. Είπα δεν έχω να χάσω κάτι και ξεκίνησα. Στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση από την πρώτη μου επίσκεψη και επαφή,  γέμισα αισιοδοξία. Μου υποσχέθηκαν πως εάν ακολουθούσα τις συμβουλές της σχετικά με την ολιστική ευεξία και σε συνδυασμό με έναν αριθμό συνεδριών, θα αποχαιρετούσα τα κιλά μου. ‘Έτσι και έγινε. Λειτούργησαν κατά κάποιον τρόπο και ψυχοθεραπευτικά πάνω μου και κατάφερα σε μικρό χρονικό διάστημα να απαλλαγώ από τα πρώτα έξι μου κιλά. Μου έχουν μείνει ακόμα δέκα και συνεχίζω με μεγάλη θέληση. Έλενα Β. Λιώση

Έλενα Β. Λιώση

Απώλεια Βάρους

Πολύ Ευχαριστημένη. Ξεπρήστηκα.!! Super…!!! Με την πολύτιμη βοήθεια της Ολιστικής Υγεία Εναρμόνισςη πέτυχα μία τέλεια αποτοξίνωση και τέλειο ξεφούσκωμα.” Δαβράδου Ελένη

Δαβράδου Ελένη

Αποτοξίνωση, Πεπτικό

Η τροφή μας το φαρμακό μας. Κατ’ αρχήν θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου και την οικογένειά μου που βρήκαμε την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση και τον Νίκο!!! Με βοηθήσε να μάθω και να νοιώσω της σημασία της Ευεξίας. Είμαι 50 χρονών και νιώθω υγεία και ευεξία σαν να είμαι 25….! Το μόνο που έχασα μαζί σας είναι τα 13 παραπανίσια κιλά μου!! Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ Έμαθα τι είναι.Έμαθα τη χρήση τους. Έμαθα και πόσο ευεργετικά και θεραπευτικά είναι τα αιθέρια έλαια. Τα έβαλα στη ζωή μου καθημερινά μαζί με τις 100% φυτικές κρέμες μου. Λίτσα Κεφάλα

Λίτσα Κεφάλα

Αποτοξίνωση - Χάσιμο βάρους - Ολιστική ομορφιά.

Ευχαριστώ πολύ το Νικό για τη βοήθειά του και την υποστήριξή του. Είδα πολύ μεγάλη βελτίωση στην υγεία και στην εμφάνισή μου. Οι εξετάσεις μου είναι σαν μικρού παιδιού, δε χρειάζομαι χάπια πια για τη χοληστερίνη , το στομάχι μου και τις λοιπές κοιλιακές διαταραχές. Συν του οτι έχασα 20 κιλά ,νιώθω ότι πετάω και έχω βρει τον εαυτό μου ,το κέφι μου και τη ζωντάνια μου!!! Συνεχίζω με μαλάξεις και βιοσυντονισμό που με βοηθούν πολύ στο αυχενικό μου, το νευρικό μου σύστημα και στον προστάτη μου!! Χρήστος Κεφάλας
Χρήστος Κεφάλας

Η γνωριμία μου με το Κέντρο Ολιστικής Ευεξίας  Ygeia-Enarmonisi ήταν ένας μεγάλος σταθμός στην ζωή μου και έχω δει πολλές θετικές αλλαγές στην υγεία μου, τη διάθεση μου και την εμφάνισή μου. Καθάρισε το σώμα η ψυχή και ο νους. Έμαθα σπουδαία πράγματα μέσα απο τα καταπληκτικά σεμινάρια. Έμαθα πως να φροντίζω την υγεία μου  νιώθοντας ζωντάνια και ευεξία. Επίσης έμαθα πως να φροντίζω μόνη μου την επιδερμίδα μου με φυσικά προϊόντα που μπορώ να φτιάξω μόνη μου. Μου δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά μου μέσα απο τα σεμινάρια για τα αιθέρια έλαια ,το feng shui ,τη ρεφλεξολογία και πολλά ακόμα. Συνεχίζω να ακολουθώ θεραπείες με μαλάξεις, ηλεκτροβελονισμό και βιοσυντονισμό όποτε το χρειάζομαι. Κάθε φορά που συναντάω το Νίκο είναι και μιά καινούργια εμπειρία. Μαθαίνω συνεχώς καινούρια συναρπαστικά πράγματα!!! Έχω αλλάξει πολύ χάρη στις γνώσεις του ,τη βοήθειά του ,την υποστήριξή του και την ενθάρυνσή του. Τον εμπιστεύτηκα και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά!!! Άλλωστε “Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.”!!! Ευχαριστώ πολύ Νίκο !!!!! Ελένη Κεφάλα
Ελένη Κεφάλα

Είναι υπέροχο να ηρεμείς, να Ξεφουσκώνεις, να δουλεύουν τα οργανά σου, το πεπρτικό σου όπως πρέπει, κι όλα αυτά με μιά απλή Αποτοξίνωση. Σας ευχαριστώ που μου έμαθες να τρώω όπως μου αξίζει στον οργανισμό μου. Πρέπει όλοι να το δοκιμάσουν και να το εφαρμόσουν. Μαίρη Τζώλη

Μαίρη Τζώλη

Αποτοξίνωση - Ξεφούσκωμα - Αδυνάτισμα - Ευεξία

Πολλές φορές σκέφτηκα γιατί δεν το έκανα νωρίτερα, Έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την πιο θετική σκέψη. Για όλη αυτή την διαδικασία της Αποτοξίνωσης. Το συστήνω σε όλους τους φίλους μου και όσοι με ακούν κερδίζουν. Ο τρόπος που έμαθα να τρέφομαι (Ολιστική Διατροφή) είναι αυτό που θέλω για την ζωή μου. Για μένα που ήμουν επιρερείς. Πεταλίδου Γεωργία

Πεταλίδου Γεωργία

Αποτοξίνωση - Ολιστική Διατροφή - Αδυνάτισμα

Ηρεμία, χαμόγελο, φιλοξενία, γνώσεις, κατανόηση, ευγένεια. Μπαίνεις μπλε σκούρος, μαύρος και βγαίνεις γαλάζιος, φωτεινός. Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Νικολέτα Βαβουλιότη

Πόνος στο στομάχι, Αποτοξίνωση Ευεξία

Θα μπορούσα να περιμένω έως ότου πραγματοποιήσω και άλλες επισκέψεις για να πω εντυπώσεις. ΑΛΛΑ αυτό που ξέρω είναι ότι ήρθα μια φορά ως σχεδόν ανάπηρος και έφυγα με την πρώτη ανακουφισμένος και ικανός να περπατώ με το κεφάλι ψηλά! Συνιστώ σε όσους είναι σκεπτικοί με την εναλλακτική ολιστική θεραπεία να κάνουν το πιο απλό πράγμα… να αφήσουν το μυαλό τους να είναι πιο δεκτικό διότι το σώμα μας έχει πολλές δυνατότητες που εμείς δεν ξέρουμε. Ο κύριος Νίκος Στεργιόπουλος μας δείχνει τον δρόμο… όποιος θέλει ακολουθεί. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ! Ζήσης Δούκας

Ζήσης Δούκας

Πόνος μέσης

Αφού ανήκω στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και η μαγκούρα έχει γίνει το τρίτο πόδι μου, είχα έντονα προβλήματα με τους ώμους μου. Ψάχνοντας ανακούφιση για το πρόβλημα μου έφτασα στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Στην πρώτη θεραπεία με ρώτησε ο Νικος για το πρησμένο δεξί πόδι μου, κάτι που ξέχασα να αναφέρω αφού το πρήξιμο υπήρχε ήδη για τουλάχιστον πέντε χρόνια, ο αστράγαλος ήταν πια ένα με την γάμπα και το πόδι, με αποτέλεσμα να μου χωράει μόνο ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια πια και τα δάχτυλα ήταν μόνιμα παγωμένα. Όταν μου είπε ο Νικος ότι θα φτιάχνουμε τους ώμους αλλά και το πόδι μου που θα γινόταν σαν καινούριο και καλύτερα από το αριστερό , γέλασα και το θεώρησα αδύνατο! Από την πρώτη θεραπεία είχα απίστευτη ανακούφιση στους ώμους και σαν θαύμα είδα το πρησμένο πόδι μου πιο λεπτό! Στις θεραπείες που ακλούθησαν έφερα την κοπέλα που φρόντιζε την γυναίκα μου και εμένα στο σπίτι μας και ο Νικος της έμαθε πώς να κάνει μάλαξη στο πόδι μου και τι πρέπει να προσέχω για να βοηθήσουμε στην θεραπεία. Στο τέλος πραγματικά αυτό που έλεγε ο Νικος από την πρώτη θεραπεία έγινε. Ο πόνος στους ώμους αποχώρισε και το δεξί πόδι ήταν καλύτερα από το αριστερό πόδι!! Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο για την φροντίδα και την θεραπεία του, για το «θαύμα» που έγινε και εύχομαι οι γνώσεις του, οι θεραπείες του και τα μαγικά χέρια του Νικου να ανακουφίζουν και να βοηθούν πολλούς ανθρώπους!!! Αλεξανδράκης Σωτήριος.

Αλεξανδράκης Σωτήριος.

Πρησμένο δεξί πόδι για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Όταν ήρθα στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση  πραγματικά είχα δύο μεγάλα θέματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν. Το πρόβλημα του αυχενικού σε συνδυασμό με τον πόνο του δεξιού ώμου βέβαια ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών ετών που δυστυχώς το είχα παραμελήσει και ήθελε πάρα πολύ δουλειά.(Το άλλο διατροφή, γλυκά, αναφέρθηκε παραπάνω) Με τίς εναλλακτικές μεθόδους. ο πόνος ελαττώθηκε σχεδόν αμέσως, έκανα κινήσεις που ήταν σχεδόν απαγορευτικές για μένα και συνεχίζω την θεραπεία με θεαματική βελτίωση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου

Αλεξάνδρα Παρασκευοπούλου

Αυχενικό Συνδρομο Πόνος Δεξιού Ωμου

Μπήκα κουτσαίνοντας στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση με έναν φρικτό πόνο στο αριστερό μου πόδι από την ισχιαλγία που με βασάνισε για κάποιες μέρες. Όταν τελείωσε η πρώτη συνεδρία μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα με άνεση και παρατήρησα ότι ο πόνος που είχα μειώθηκε απίστευτα πολύ! Και την ημέρα μετά από την θεραπεία, εκεί που περίμενα να πονάω πάλι περισσότερα, ένιωθα ακόμα πιο πολύ ανακούφιση! Έκανα άλλες τρείς θεραπείες και τελείωσα εντελώς με το θέμα της ισχιαλγίας. Μετά από αυτή την εμπειρία έφερα και την μητέρα μου στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση αφού πάλευε με έναν έντονο πόνο στον ώμο της για μήνες και χάρηκα ότι είχε και αυτή την ίδια καλή πορεία με μένα! Ευχαριστώ θερμά τον Νίκο Στεργιόπουλο για την επαγγελματική και συγχρόνως θερμή και ανθρώπινη αντιμετώπιση του προβλήματος μας! Από τώρα και πέρα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν κάποια στιγμή θα έχω πάλι ένα πρόβλημα υγείας ξέρω που να πάω!! Ερρίκος Μπέζα.

Ερρίκος Μπέζα

Πόνος Ισχυακού νεύρου.

Γνωρίζω τη χρησιμότητα των εναλλακτικών και ολιστικών μεθόδων θεραπείας και είμαι πεπεισμένος για την αποτελεσματική τους λειτουργία. Έτσι όταν γνώρισα στην αρχή το Νίκο και συζητήσαμε το όραμα του για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου Κέντρου Εναλλακτικών – Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση , χάρηκα ιδιαίτερα. Γνωρίζοντας τον στη πορεία, παρακολουθώντας τον κόπο και την προσπάθειά του για τη δημιουργία του Κέντρου του, κυριολεκτικά υποκλίθηκα στο ήθος, στη γνώση και στη σοβαρότητα που αντιμετώπισε το θέμα. Ιδιαίτερα ο επαγγελματισμός που τον διακρίνει και η διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο, με έκαναν να τον αγαπήσω και να τον προτείνω και σε άλλους φίλους μου, τους οποίους εξυπηρέτησε γρήγορα και το κυριότερο αποτελεσματικά. Προσωπικά είχα τη χαρά να έχω μερικές συναντήσεις με το Νίκο Στεργιόπουλο, όπου πέρα από τις εμβαθείς φιλοσοφικές μας αναζητήσεις και την πολυμάθειά του, με ενθάρρυνε πολύ, με ευθύτητα , ειλικρίνεια και αυστηρότητα που χρειαζόμουν, σε επιχειρηματικά θέματα που με απασχολούσαν. Οι συμβουλές του για την εστίασή μου σε στόχους, την απαλλαγή μου από περιττές ενασχολήσεις και την αλλαγή συμπεριφοράς σε πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν πολύτιμες. Ήδη έχω απεμπλακεί σε σημαντικό βαθμό, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην υγεία μου, στο υπερβολικό άγχος μου , στη βελτίωση της σχέσης μου με τη σύντροφό μου και στην οικονομική μου αφθονία. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τις Ολιστικές του θεραπείες και συμβουλές που μου έδωσε, οι οποίες πολύ γρήγορα είχαν αποτελέσματα και με έκαναν να δω και πάλι τον εαυτό μου με άλλο μάτι.  Έμεινα έκπληκτος όταν με μία μόνο συνεδρία ηλεκτροβελονισμού 20’ είχα άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα σ’ένα σοβαρό πρόβλημα γονάτου που κυριολεκτικά με είχε τρομάξει, μιας και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω, ενώ πολλές φορές οι πόνοι ήταν ισχυροί. Από τότε πέρασε ένας χρόνος χωρίς καμία απολύτως ενόχληση και εγώ δυστυχώς το αμέλησα. Έτσι πρόσφατα που είχα πάλι ενοχλήσεις, με 3 συνεδρίες, αντιμετωπίσαμε ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Ο Νίκος με βοήθησε στο ίδιο διάστημα να αντιμετωπίσω επίσης μια ψύξη και ένα στραμπούληγμα του αστραγάλου μου. Τώρα θα δουλέψουμε πάνω σ ένα χρόνιο πρόβλημα ρινίτιδας που με ταλαιπωρεί και που ήδη παρουσιάζει βελτίωση με την πρώτη συνεδρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση και είμαι χαρούμενος γιατί εκτός από ένα καλό θεραπευτή , έχω φίλους και ένα ΣΩΣΤΟ και ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΚΑΝΑΔΕΛΛΗΣ Εκδότης

Βασίλης Μαγκαναδέλης

Πόνος στο γόνατο, ισχυακό, στραμπούληγμα του αστραγάλου.

Η κατάθεση της εμπειρίας μου για τις υπηρεσίες στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση, αποτελεί την αφορμή για να εκφράσω την πλήρη μεταστροφή των αρχικών μου ενδοιασμών για τα αποτελέσματα της εναλλακτικής ολιστικής θεραπευτικής. Για αρκετό καιρό ταλαιπωρούμουν από ένα ισχυρό πόνο στον δεξί μου ώμο, που είχε επιπτώσεις στην καθημερινότητα μου, αφού με δυσκόλευε στην εργασία, στην οδήγηση, αλλά και σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα μου. Η συνήθης αντιμετώπιση με παυσίπονα δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναζήτησα τη θεραπεία – χωρίς αρχικά να είμαι πεπεισμένος για τα αποτελέσματα- στο Κέντρο. Στην πρώτη επίσκεψη μου ο πόνος μειώθηκε σημαντικά, τόσο που μπορούσα να πω ότι ήταν σαν μία μικρή ενόχληση. Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων επισκέψεων ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς. Έχοντας πλέον περάσει 18 μήνες χωρίς πόνο και χωρίς ενοχλήσεις, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και το πρόγραμμα Ολιστικής Ευεξίας για να προχωρήσω κάνω μία προσπάθεια αποτοξίνωσης. Έχω δει αποτελέσματα σε φίλους μου, που έχουν έρθει στο Κέντρο σου και είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Σύντομα θα είμαι κι εγώ εκεί! Ευχαριστώ και εύχομαι στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο! Ηλίας Αλεξανδράκης.

Ηλίας Αλεξανδράκης

Ισχυρός πόνος στον δεξί μου ώμο

Έφτασα στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση λόγο ενός χρονίου προβλήματος μου, το κλασσικό Αυχενικό Σύνδρομο. Στο παρελθόν έβρισκα ανακούφιση του πόνου με μάλαξη αλλά με τον καιρό δημιούργησα και τακτικούς πονοκεφάλους. Ξεκίνησα με ένα παυσίπονο την εβδομάδα που σταδιακά ανέβηκε σε 4-5 παυσίπονα την εβδομάδα. Στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση, μετά από ένα σχολιαστικό ιστορικό, μου πρότειναν μια ολοκληρωμένη ολιστική αντιμετώπιση. Με τις θεραπείες δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά η ομοιοπαθητική με τρόμαξε. Όταν έλεγα στον Νίκο ότι δεν μπορώ χωρίς καφέ και για αυτό τον λόγο δεν είχα δοκιμάζει ποτέ την ομοιοπαθητική, με ησύχασε λέγοντας μου ότι στην σύγχρονη ομοιοπαθητική λίγος καφές δεν πειράζει, οι υπερβολές πειράζουν “είπε”. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω το πρόγραμμα που μου έδινε και από την πρώτη θεραπεία ένιωθα μια απίστευτη ανακούφιση! Σαν κάποιος να είχε σηκώσει ένα απίστευτο βάρος από τους ώμους μου! Από αυτή την στιγμή η υγεία μου βελτιώθηκε κάθε εβδομάδα και πιο πολύ. Όταν ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα είχανε φύγει τελείως οι πονοκέφαλοι και μπορούσα να κουνάω το κεφάλι μου άφοβα χωρίς πόνο και χωρίς περιορισμούς! Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο για την βοήθεια, την κατανόηση που έχει και για το φιλικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει στο γραφείο του! Andrea Madinger

Andrea Madinger

Αυχενικό Σύνδρομο, Πονοκέφαλοι.

george-dimitropoulosΈξη περίπου μήνες πριν την επίσκεψή μου στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση, αντιλήφθηκα τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια. Γνώριζα βέβαια την ύπαρξη του Κέντρου αλλά και των θεραπευτών από καιρό. Ηταν μία αδιόρατη ενόχληση σε μόνιμη σχεδόν βάση στον δεξιό ώμο που είχε βέβαια καταπονηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ο αθλητισμός και κυρίως οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες αλλά και η κολύμβηση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν αποτελούν την καλύτερη μεταχείριση ιδίως στα πάνω άκρα και μάλιστα για ένα σαρανταεξάχρονο γυμνασμένο μεν αλλά και με έντονη ζωή άνθρωπο. Ολα ξεκίνησαν από τη φιλική βοήθεια που αφορούσε κουβάλημα μεγάλου βάρους σε μεγάλη απόσταση, κάτι που όπως αντιλήφθηκα εκ των υστέρων έκανα μάλλον άτσαλα. Θεωρώντας το σαν κάτι περαστικό δεν έδωσα σημασία, συνέχισα το αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και το κολύμπι, μόνο που όταν τα χέρια απλώνονταν μπροστά απο το σώμα –στυλ πεταλούδα- άρχισα να αισθάνομαι εντονώτερα τον πόνο. Το αποκορύφωμα ήλθε με ένα ακόμη φιλικό «κουβάλημα» ενός καναπέ απο τον τρίτο όροφο στο ισόγειο. Ο πόνος στον ώμο έγινε έντονος και μόνιμος. Δεν το είχα ξανανιώσει. Το δεξί χέρι ήταν αδύνατον να κινηθεί. Για τα δύο επόμενα βράδυα ήταν αδύνατο να κοιμηθώ απο τον μόνιμο πόνο με μόνη αναποτελεσματική διέξοδο κάποια παυσίπονα και αλοιφές. Ηταν Σαββατοκύριακο και δεν μπορούσα να επισκεφθώ γιατρό. Δευτέρα πήγα στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση όπου διαγνώστηκε η κάκωση του τένοντα και με την πρώτη συνεδρία ανακουφίστηκα ιδιαίτερα. Συνέχισα για δύο ακόμη συνεδρίες σε συνδιασμό με ομοιοπαθητικά φάρμακα και ο πόνος υποχώρησε τελείως. Με τη δεύτερη συνεδρία με παρακίνησε –γεγονός που με εξέπληξε- να ακολουθήσω και την κλασσική διαγνωστική οδό μέσω ακτινογραφιών, και υπερήχων. Πήγα σε γνωστό ιδιωτικό κέντρο όπου απλά επιβεβαιώθηκε η διάγνωση. Ο ορθοπεδικός δε, μου συνέστησε βαριάς μορφής φαρμακολογική θεραπεία μαζί με φυσιοθεραπείες, ακινησία και υπομονή μερικών μηνών. Ολοκλήρωσα τη θεραπεία σε πέντε συνεδρίες εντυπωσιασμένος απο την ακρίβεια την αμεσότητα και τη σοβαρότητα του κ Νίκου στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Συνέχισα σχεδόν αμέσως το πρόγραμμα των αγώνων και της κολύμβησης, την πρώτη φορά με αρκετό φόβο και προσοχή μήπως και επανέλθει το πρόβλημα αλλά η συνέχεια με εξέπληξε. Ο ώμος ήταν όπως πριν και από τότε δεν με έχει ξαναενοχλήσει ως τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια για την εξαίρετη δουλειά και να ευχηθώ να συνεχίσετε με την ίδια ποιότητα και δυναμική κ Νίκο. Δημητρόπουλος Γεώργιος.

Δημητρόπουλος Γεώργιος

Ισχυρός Πόνος Δεξιού Ώμου.

Σχόλια πελατών για διάφορες παθήσεις.

Όλα ξεκίνησαν με το έκζεμα που είχα στα χέρια. σε πρώτη άση, ξεκίνησα θεραπεία με ομοιοπαθητικά. Μετά από λίγους μήνες, ακολούθησα τη συμβουλή που μου έδωσαν στο Κέντρο Εναλλακτικών – Ολιστικών Θεραπειών Υγεία Εναρμονιση να κάνω την θεραπεία αποτοξίνωσης. Μπορώ να πω πως είδα αλλαγή πολύ άμεσα, όχι μόνο σε σχέση με το έκζεμα, αλλά και ψυχολογικά, στο δέρμα μου, στον έμμηνο κύκλο μου (κανένα πόνο). Επίσης, έχασα κιλά χωρίς να νοιώθω ότι στερούμαι και προπάντων, ο οργανισμός μου έμαθα άλλον ρυθμό και πιο σωστή διατροφή…. που προσπαθώ να ακολουθώ από τότε. Caroline Κιρκινέζος
Caroline Κιρκινέζος

Έκζεμα - Ομοιοπαθητική Ολιστική Ευεξία

Κάθε φορά μία εβδομάδα πριν μου ερχόταν η μηνιαία περίοδο μου είχα τα νεύρα μου, υπέφερα από πονοκέφαλο και με τρέλανε μία λιγούρα για γλυκά! Και αφού πέρασα κάθε φορά όλα αυτά, σαν να μην έφτανε, με την αρχή της περιόδου ιδικά την πρώτη και την δεύτερη μέρα πόναγα φρικτά στην κοιλιά και στην μέση και το κεφάλι μου πήγε να σπάσει! Τα παυσίπονα ήταν αυτές τις μέρες η κύρια τροφή μου, άλλη λύση νόμισα ότι δεν υπήρχε. Μέχρι που μία μέρα έμαθα από μια φίλη μου ότι έλυσε τα δικά της προβλήματα περιόδου στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση και έλεγα «Τι έχω να χάσω?». Πήγα και εγώ εκεί, και μετά από μια πολύ ευχάριστη ενημέρωση από τον Νίκο κανόνισα το πρώτο μου ραντεβού τέσσερες μέρες πριν από την επόμενη περίοδο μου. Την ημέρα του ραντεβού έφτασα με πονοκέφαλο και είχα είδη φάει κάποια γλυκά για να μου φύγει η λιγούρα μου. Εκεί με έβαλε να ξαπλώσω σε ένα κρεβάτι, με συνδέσε με ένα μηχάνημα βιοσυντονισμού και μετά από περίπου μισή ώρα μου είπαν να σηκωθώ αφού τελείωσε η θεραπεία. Κάπως μπερδεμένη ρώτησα «Τι έγινε, τι θεραπεία ήταν αυτή? Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!»και αντί για μια απάντηση μου ήρθε μια ερώτηση «Και πώς νιώθεις τώρα?» Εκείνη την στιγμή παρατήρησα ότι δεν με πόναγε ποια το κεφάλι μου και ότι ένιωθα πολύ καλύτερα! Φεύγοντας μου έλεγαν να τους πάρω ένα τηλέφωνο την πρώτη μέρα του κύκλου μου για να περάσω την ίδια μέρα για μία θεραπεία για πόνο στην περίοδο. Και έτσι έγινε. Για μεγάλη έκπληξη μου, οι μέρες μέχρι την περίοδο πέρασαν χωρίς πονοκέφαλο και δεν είχα ανάγκη να φάω γλυκό! Την πρώτη μέρα της περιόδου μου έκλεισα ένα έκτακτο ραντεβού το απόγευμα μετά από την δουλειά μου και έφτασα σε χάλια κατάσταση! Και όπως την πρώτη φορά μετά από την θεραπεία ένιωθα πολύ καλύτερα και τις υπόμενες μέρες δεν χρειαζόμουνα καν παυσίπονα!! Από τότε πάω κάθε μήνα στα δύο ραντεβού μου και ζω μία φυσιολογική ζωή ακόμα και στης δύσκολες μέρες με την μόνη διαφορά ότι δεν είναι πια δύσκολες!! Συνιστώ θερμά σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν από PMS και πόνο στην περίοδο να πάνε στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση, και πιστέψτε με, με μία εμπειρία θα καταλαβαίνετε πολύ καλά όλα αυτά που έχω γράψει!!! Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο που με καλοδέχεται κάθε φορά με το ζεστό χαμόγελο του και που μου έδωσε μια τόσο απλή λύση για ένα τόσο βασανιστικό πρόβλημα!!! Έλενα Νικολαίδου.

Έλενα Νικολαίδου

Πρόβλημα περιόδου - Ομοιοπαθητική - PMS Therapy.

Μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία Βιοσυντονισμού στο Κέντρο Εναλλακτικών – Ολιστικών Θεραπειών Υγεία Εναρμόνιση παρατήρησα διαφορά στη λειτουργία του οργανισμού μου, από άποψη αντοχής κι έλλειψης κούρασης σε συνθήκες που πριν ήταν κοπιαστικές, στην πεπτική μου λειτουργία, αλλά και στην εμμηνόρηση, οι οποίεσ εξισορροπήθηκαν κι έγιναν ανώδυνες αντίστοιχα. Γενικά παρατήρησα μια πιο συντονισμένη λειτουργία του οργανισμού μου και σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλύτερη αντιμετόπιση του άγχους. Σας ευχαριστώ πολύ κ Νίκο για την εμπειρία. Βασιλική Σκρέκου
Βασιλική Σκρέκου

Εμμηνος Κύκλος - πεπτικά προβλήματα - νευρικό σύστημα.

Όταν αρχικά επισκέφθηκα το Κέντρο Εναλλακτικών – Ολιστικών Θεραπειών υγεία Εναρμόνιση ήμουν επιφυλακτική. Δεν ήξερα αν το σοβαρό πρόβλημα κούρασης μαζί με την απογοήτευσή  για ένα μαγαζί μου που έκλεισε θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν. Όμως τολμώ να παραδεχτώ ότι οι συζητήσεις μου και θεραπείες με τον Νίκο έφεραν πολύ γρήγορα αποτελέσματα, ώστε πλέον μετά από λίγο καιρό να επισκέπτομαι το Κέντρο απλά ως συνοδός του συντρόφου μου, απολαμβάνοντας τη θεραπευτική γαλήνη του , γνωρίζοντας παράλληλα ένα εξαιρετικό και ενδιαφέροντα άνθρωπο, τον Νίκο τον οποίους πλέον συνιστώ ανεπιφύλακτα. ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ Επαγγελματίας Εστίασης
Ευγενία Εμμανουηλίδου

Σωματική κούραση - Κατάθλιψη- Πεπτικά προβλήματα

Ένα κέντρο Ολιστικών Θεραπειών, με πραγματικά ολιστική προσέγγιση με πρώτο παράγοντα τον άνθρωπο και την ισορροπία του στην σημερινή κοινωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχει αυτό το κέντρο και που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη γνώση και τη θέληση να βοηθήσουν, χωρίς να σταματούν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται. Παναγιώτης Τσινταβής.

Παναγιώτης Τσινταβής

Γενικά σχόλια για το Κέντρο μας.

Μαρια Πλακίοτη​Επισκέφτηκα την Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση αρχές Ιανουαρίου 2015, χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα για τις Ολιστικές Θεραπείες. Δύο χρόνια ήμουν αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού καθώς και με πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που είχαν προκύψει, σαν αποτέλεσμα των κρίσεων όπως και η αγοραφοβία. Είχα πάει σε πολλούς γιατρούς καθώς και σε ψυχολόγους αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση το επιθυμητό. Ξεκίνησα λοιπόν συνεδρίες με τον κύριο Νίκο και είδα από την αρχή σημαντική βελτίωση. Μετά από 6 μήνες μπορώ να πω πως είμαι πλέον λειτουργική και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Νίκο που με στήριξε με τον τρόπο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

Μαρία Πλακιότη

στρες, πανικός.

Το όνομά μου είναι Τατιάνα Πλακιώτη και όταν ξεκίνησα θεραπέια με τον κ Νίκο αντιμετώπιζα πρόβλημα με το στομάχι μου και τη δυσκοιλιότητα. Πιο συγκεκριμένα, είχα πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι μου που μπορεί να διαρκούσαν και ώρες, κυρίως όταν είχα άγχος. Η δυσκοιλιότητα ήταν χρόνια. Μετά από λίγες μόνο συνεδρίες με τον κ.Νίκο και ακολουθώντας ταυτόχρονα μία υγιεινή διατροφή, όλα διορθώθηκαν. Σταμάτησε να με πονάει το στομάχι μου και δεν έχω πλέον πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα. Ήταν κάτι που δεν πίστευα ότι μπορούσε να διορθωθεί. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ.Νίκο για όλα!

Τατιάνα Πλακιώτη

Σχόλια ασθενών για Αθλητισμός

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΑ 42 ΧΛΜ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.ΕΚΑΝΑ 2 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ.Η ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ο βιοσυντονισμός είναι καταπληκτικός όταν γνωρίζει κάποιος να τον χρησιμοποιή σωστά. Μπράβο στον Νίκο. Προσφέρει εκπληκτικές υπηρεσίες στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση. Κατσώρχη Παναγιώτα. Φαρμακοποιός

Κατσώρχη Παναγιώτα

Βιοσυντονισμός και Αθλητισμός.Μαραθώνιος.