Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Chakra Balancing

chakra balansing

Συνεδρία Chakra Balansing

“Παρόλο που το σώμα φαίνεται να είναι ένα υλικό αντικείμενο, στην πραγματικότητα είναι ένα πεδίο ενέργειας, μετασχηματισμού και νοημοσύνης.” Deepak Chopra.

Όταν κοιτάζουμε πέρα από τα μόρια που αποτελούν το θέμα του σώματος, βλέπουμε πεδία ενέργειας. Δημιουργείται νέα και νέα τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει αυτές τις λεπτές δονήσεις ενέργειας και να μας δώσει μια εικόνα για την υγεία του ενεργειακού σώματος.
Η αρχαία Βεδική γνώση μας λέει ότι αυτή η ζωτική ενέργεια κινείται σε διακριτικά καθορισμένα κανάλια και υπάρχουν συγκεντρώσεις ενέργειας στη μέση γραμμή του σώματος. Αυτά τα κέντρα ή οι τροχοί της ενέργειας ονομάζονται Chakras (τσάκρας) και κάθε ένα από αυτά τα κέντρα αναγνωρίζει μια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Όταν ένα κέντρο είναι ανοιχτό, η ενέργεια που ρέει μέσα από αυτό το Chakra (τσάκρα) επιτρέπει τις ανάγκες να εκπληρώνονται πιο αβίαστα. Εάν υπάρχει μπλοκάρισμα σε μια περιοχή, η ενέργεια γίνεται στάσιμη και οι προθέσεις μας είναι πιο δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Επωφεληθείτε από την συνεδρία Chakra Balancing αν θέλετε να:

  • Απελευθερώστε τον συναισθηματικό πόνο από προηγούμενες εμπειρίες που αποθηκεύεται σε ένα λεπτό επίπεδο του αιθερικού σώματος.
  • Ζήστε μεγαλύτερη ζωτικότητα
  • Μετακινήστε την ενέργεια σας γύρω από τις βαθιά ριζωμένες συμπεριφορές, βοηθώντας σας να ξεφύγετε από τα παλαιά εξαρτόμενα πρότυπα
  • Να θρέψουν και να αναπτύσσουν κάποια συγκεκριμένα θετικά γνωρίσματα
  • Να έχετε μεγαλύτερη ευκολία και σαφήνεια κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε μετάβασης
  • Καθαρίστε βαθιά και να θρέψτε τα ενεργειακά σας κανάλια
  • Συμπληρώστε και στηρίξτε την πρακτική της πνευματικής σας εργασίας, διαλογισμού ή γιόγκα
  • Αναζωογονήστε την εσωτερική σας νοημοσύνη, επιτρέποντάς της να ανθίσει σε όλες τις δυνατότητές σας

Το αποτέλεσμα της συνεδρίας Chakra Balancing είναι διαφορετικό για τον καθένα γιατί πολύ απλά είμαστε όλοι διαφορετικοί. Μόνο μια εμπειρία με την συνεδρία θα μπορέσει να σας προσφέρει την προσωπική σας αίσθηση των ισορροπημένων Chakra.