Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση Online

Μόνο για πελάτες.
** Αν μένετε εκτός Αθηνών επικοινωνήστε…

ορισμός επιτυχίας

Ορισμός Επιτυχίας

με τον Νικόλαο Στεργιόπουλο

Επιπτώσεις του stress στον οργανισμό μας

Νικόλαος Στεργιόπουλος

επιπτώσεις του stress στον οργανισμό μας

Πως μπορώ να συμμετάσχω online;

Το μόνο που χρειάζεστε για την συμμετοχή σας είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα συμμετοχής. Κατόπιν θα σας δοθεί πρόσβαση σε όποιο θέμα θα έχετε επιλέξει. Αν κάποιο θέμα χρειάζεται πληρωμή θα χρειαστεί να γίνει η πληρωμή πρώτα. Όσα γράφουν “δωρεάν” είναι και δωρεάν. Σε μερικά ίσως χρειαστεί να συμπληρώσετε τις ασκήσεις. Αν οι ασκήσεις δεν είναι συμπληρωμένες τότε δεν θα συνεχιστεί και η πρόσβαση. Υπάρχει ενημέρωση σχετικά σε κάθε θέμα.

Ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτών των θεμάτων αυτών.

Σε μια συνεδρία δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να συζητήσουμε πιο εκτενέστερα διάφορα ποιο γενικά θέματα. Σε μια συνεδρία ασχολούμαι περισσότερο με το αίτημα (πρόβλημα) που έχει ο άνθρωπος που ήρθε στο γραφείο. Στην Ολιστική δίνουμε πολύ σημασία στην δυναμική της ψυχής και της καρδιάς. Θεωρώ πολύ ωφέλιμο να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ ώστε να βοηθηθεί ο ενδιαφερόμενος όσο περισσότερο και γρηγορότερα είναι εφικτό. 

Τι χρειάζεται να κάνω για να δω το θέμα που επέλεξα;

Θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα θέματα είναι για πελάτες. Όλα τα θέματα δεν είναι για όλους. Ο καθένας ότι χρειάζεται. Κάθε θέμα γράφει αν είναι ανοικτό για όλους η όχι. Εάν δεν είστε πελάτης ίσως χρειαστεί να συνομιλήσετε με τον κ. Στεργιόπουλο πριν σας δοθεί η άδεια να δείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. 

Τι κάνω όταν αρχίσω ένα Θέμα;

Τα θέματα είναι οργανωμένα στο διαδίκτυο με την τυπολογία των μαθημάτων. Είναι μικρά κείμενα συνήθως και στο τέλος μερικών από αυτών έχετε μια μικρή άσκηση για να κάνετε. Μόλις την τελειώσετε προχωράτε στο επόμενο επίπεδο.

Είναι υποχρεωτικό να κάνω τις ασκήσεις;

Αν δεν κάνετε τις ασκήσεις είναι σαν να διαβάζεται ένα βιβλίο ή ένα άρθρο στο διαδίκτυο. Μόλις γυρίσετε σελίδα το ξεχάσατε. Ο λόγος που έγινε όλος αυτός ο κόπος για να διαμορφωθούν με αυτό το τρόπο είναι για να γίνουν ως ασκησούλες. Αν δεν σας αρέσει το περιεχόμενο δεν έχετε καμία υποχρέωση να το συνεχίσετε. Δεν θα μπορέσετε όμως να το διαβάσετε όλο χωρίς τις ασκησούλες του. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Ολιστική υγεία εναρμόνιση online
Online Υγεία Εναρμόνιση

Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση Online

Ερωτήσεις;

10 + 1 =