Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση

Ολιστική προσέγγιση για όλη την οικογένεια

Διευθυνση

Βουτιερίδη 10
Νέο Ψυχικό, Αθήνα. ΤΚ 11525

Ολιστικά χάπια υγειά εναρμόνιση

Επικοινωνία

Τηλεφωνα

211 110-3536
69 49 39 27 50

Email

nicolastergiopoulos@gmail.com

Ωραριο

Τρίτη -Παρασκευή: 4μμ-9μμ

Ολιστική προσέγγιση

Τι είναι η ολιστική προσέγγιση? Ένα ενδιαφέρον σύγχρονο ενημερωτικό άρθρο σχετικά με την Ολιστική Υγεία.

Επιστημονικές έρευνες και διακεκριμένοι επιστήμονες τείνουν να αναδείξουν τη ρήση του Ιπποκράτη ότι “όλες οι ασθένειες προέρχονται από την ψυχή”.

«ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ»

Οι Ολιστικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στην Ολιστική Υγεία Εναρμόνιση ακολουθούν τις Συμπληρωματικές μεθόδους Υγείας (Ολιστικές και Εναλλακτικές Θεραπείες), που συνδυάζουν την εξυγίανση του Νου, Σώματος και Ψυχής. Δεν αντικαθιστούν την κλασσική ιατρική ούτε τις οποιεσδήποτε συμβουλές του θεράποντος ιατρού σας. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την Ολιστική τους Ευεξία με φυσικούς και ανώδυνους τρόπους και σε όσους αναζητούν ένα Ολιστικό στήριγμα στην ήδη υπάρχουσα Ιατρική θεραπευτική τους αγωγή.

Ασθένεια = Α στερητικό + Σθένος.

Έλλειψη Ψυχικής, Νοητικής και σωματικής Δύναμης.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και γνώσης και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή απορία για το πως μπορείτε να …
Ενεργοποιήστε τις φυσικές σας δυνάμεις.

Ολιστική Ιατρική

“Η Υγεία δόθηκε στον άνθρωπο από τη Φύση, η οποία δεν μεταχειρίζεται ξένα στοιχεία, αλλά κάποια αρμονία μεταξύ πνεύματος, ζωικής δύναμης και υλικής κατεργασίας χυμών” Ιπποκράτης

Ιστορική αναδρομή στην Ολιστική Ιατρική εν συντομία.

Ο πρώτος που θεμελίωσε την ιατρική ήταν ο φιλόσοφος (μαθητής του Πυθαγόρα) Αλκμαίων (τέλος 6ου – αρχές 5ου αιώνα π.Χ.) από τον Κρότωνα, ελληνική αποικία της Κάτω Ιταλίας. Πρώτος υποστήριξε ότι ο εγκέφαλος είναι το κέντρο των αισθήσεων και των οργανικών λειτουργιών. Ο Αλκμαίων έγραψε το πρώτο ιατρικό βιβλίο το «Περί Φύσεως» (συνηθισμένος τίτλος για τους παλαιότερους φιλοσόφους).
Παρόλο που έγραψε κυρίως για ιατρικά θέματα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι δεν ήταν γιατρός αλλά ένας φιλόσοφος της επιστήμης, καθώς είχε μελετήσει επίσης αστρολογία και μετεωρολογία. (Βλέπετε επικρατεί η άποψη ότι αστρολογία και επιστήμη δεν συμβαδίζουν.)

Ιπποκράτης και Ολιστική Ιατρική

Η Ιπποκρατική μεθοδολογία έχει τρεις θεμελιώδεις αρχές: την κλινική παρατήρηση, την εμπειρία και τον ορθολογισμό. Και στηρίζεται στη νοσολογική τριαδική αρχή: άρρωστος, αρρώστια και ιατρός.
Κατά τον Ιπποκράτη στο σώμα ενυπάρχει μία ιδιαίτερη ζωική δύναμη, η Φύσις. Από αυτή τη δύναμη εξαρτάται η συντήρηση, η ανάπτυξη, αλλά και η θεραπεία του σώματος και η επαναφορά του από την παθολογική κατάσταση στη φυσιολογική. Για το σκοπό αυτό, ο Ιπποκράτης πίστευε ότι η ανάπαυση είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Αυτή είναι και η σημαντικότερη σύλληψη του Ιπποκράτη, ο οποίος δικαιώνεται σήμερα από τις σύγχρονες απόψεις περί υγείας και ισορροπίας του βιο-ενεργειακού δυναμικού του οργανισμού.
Άλλωστε, ο Ιπποκράτης δεν εντοπίζει τη νόσο στα όργανα. Θεωρεί πως ο άρρωστος αποτελεί ενιαία ψυχοσωματική οντότητα και ότι ή αρρώστια διέπεται από φυσικούς νόμους. Ο Θεράπων Ιατρός, λοιπόν, υποβοηθεί τη θεραπευτική δύναμη της Φύσης και έτσι ο ασθενής αντιμετωπίζεται με μία εντελώς διαφορετική οπτική. Πραγματικά Ολιστικά ως Όλον.

Ο Ιπποκράτης ήταν καινοτόμος και πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς. Πάνω από όλα ήταν επιστήμονας, που παρατηρούσε το αντικείμενο του, έκανε έρευνα και κατέγραφε τα συμπεράσματά του μεθοδικά. Πίστευε ότι το παν είναι η πρόληψη και όχι η διάγνωση. Για την αρρώστια υποστήριζε, ότι υπάρχουν τρία στάδια «γέννηση, εξέλιξη, θάνατος».
Ο Ιπποκράτης υποστήριζε ότι αυτό που παρατηρούμε στον ασθενή δεν είναι η νόσος αλλά το σύμπτωμα, και η αιτία του συμπτώματος βρίσκεται εντός του οργανισμού μας και όχι έξω, όπως υποστηρίζει η σύγχρονη συμβατική ιατρική, επηρεαζόμενη από την μικροβιακή θεωρία του Παστέρ.

Ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που έλαβε υπ’ όψιν το περιβάλλον, τις εργασιακές συνθήκες και τον καιρό. Ξεχωριστή θέση στην ιατρική του Ιπποκράτη κατείχε η Φύση. Κατά τον πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, στον άνθρωπο ενυπάρχει μια ζωική δύναμη, που καθορίζει την ισορροπία του οργανισμού και δεν είναι άλλη από τη Φύση….

Λόγω της μαθητείας του κοντά στον Ηρόδικο, ο Ιπποκράτης έδινε μεγάλη σημασία στη φυσικοθεραπεία και στη βασική της μέθοδο, που είναι η μάλαξη. Κι όλα αυτά, πριν δυόμιση χιλιάδες χρόνια, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι, για να γίνουν καλά, προσεύχονταν στον Δία!… Όχι ότι προσωπικά δεν πιστεύω στην δύναμη της πίστης. Είμαι όμως λάτρης του γνωμικού “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Είναι το πλέον αποτελεσματικό για οτιδήποτε στην ζωή μας.

Υπηρεσίες Ολιστικής Ευεξίας

Ο ανθρωπος ως Ενεργειακό Ον.

“… όπως δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τα μάτια δίχως το κεφάλι, ούτε το κεφάλι δίχως το σώμα, έτσι δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε το σώμα δίχως την ψυχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα νοσήματα δεν είναι προφανή σε όσους γιατρούς θεραπεύουν τους Έλληνες διότι παραγνωρίζουν το όλο το οποίο θα έπρεπε να φροντίσουν. Αν αυτό δεν είναι καλά τότε ούτε το μέρος δεν μπορεί να είναι καλά. Διότι τα πάντα ξεκινούν από την ψυχή, καλό και κακό, για το σώμα και για άπαντα αφορούν τους ανθρώπους, και εφορμούν από εκεί όπως από το κεφάλι στα μάτια… ” ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Ο Ιπποκράτης , ο πατέρας της Ιατρικής, έγραψε αιώνες ολόκληρους πριν μία φράση η οποία συμπυκνώνει μέσα της μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες: “Η στεναχώρια είναι η πηγή όλων των ασθενειών.”

Ολιστικές Θεραπείες

Όλοι μας κατέχουμε τη γνώση της δημιουργίας στα κύτταρα του σώματός μας. Η καρδιά μας ήταν το πρώτο όργανο που υλοποιήθηκε με την εμφάνισή μας σε αυτόν τον πλανήτη που ονομάζουμε Γη. Υπάρχει μια νοημοσύνη στην καρδιά μας που μας βοηθά να ζήσουμε τη ζωή μας όπως πραγματικά θέλουμε. Ο καθένας μας μπορεί να είναι σοφός όταν θυμάται να είναι σοφός. Όλοι έχουμε την σοφία της θεραπείας μας μέσα μας.

Μόνο με Ραντεβού

6949392750

Ολιστικές Υπηρεσίες

στην Υγεία Εναρμόνιση

Πιστεύω ότι ο υψηλότερος σκοπός της Ολιστικής θεραπείας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να γίνουν φίλοι με την καρδιά τους, με τον εσώτερο εαυτό τους!

Ωτοβελονισμός

Χωρίς πόνο, γρήγορα και αποτελεσματικά

Ομοιοπαθητική

Χάπια χωρίς παρενέργειες και με αποτέλεσμα.

Ολιστικό Αδυνάτισμα

Υπάρχει λύση για να τα χάσουμε. Εργαζόμενοι με το  Σώμα -Νου-Ψυχή επιφέρουμε το ποθητό αποτέλεσμα.

Αυχενικό σύνδρομο

Γρήγορη ανακούφιση με συνδυαστική θεραπεία.

Π. Κινέζικη Ιατρική

Η διαταραχή της υγείας είναι διαταραχή μιας συγκεκριμένης ενεργειακής ισορροπίας.

Ενεργειακή Ψυχολογία

Οι ασθένειες προέρχονται από την ψυχή. “Ιπποκράτης”

HeartMath® Practitioner

Επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνική που εξασφαλίζει τη μείωση του στρες

Ενεργειακές Θεραπείες

Εναρμονίζοντας το σώμα με ενεργειακές τεχνικές

Απορίες σχετικά με το θέμα σας?

Όπως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός έτσι και το πρόβλημα που τον απασχολεί μπορεί να έχει τις διαφορετικότητες του.

Κάθε πρωί 10π.μ. έως και 01 μ.μ. δέχομαι τηλεφωνήματα με ερωτήσεις. Άμα το τηλέφωνο είναι απασχολημένο παρακαλώ ξαναπάρετε. Ευχαριστώ.

Γιατί να διαλέξετε 

την Ολιστική Υγεία & Εναρμόνιση

N

Εξειδικευμένη Εμπειρία

H πληθώρα ειδικοτήτων που αποκόμισα στην πορεία μου,  με βοηθούν να βλέπω ένα πρόβλημα από πολλές διαφορετικές οπτικές.

N

Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας

Η εμπειρία μου, 10 χρόνια στην Αμερική και άλλα 15 χρόνια στην Ελλάδα.

N

Η μοναδική συνδιαστικότητα των υπηρεσιών.

Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι το σύστημα ή η τεχνική που επέφερε το αποτέλεσμα.
” Το Όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του ” Αριστοτέλης

Χρόνια Υπηρεσίας στην

Αμερικη

Χρόνια Υπηρεσίας στην

Ελλαδα

Όλες οι ασθένειες ξεκινούν από την ψυχή

“… όπως δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τα μάτια δίχως το κεφάλι, ούτε το κεφάλι δίχως το σώμα, έτσι δεν πρέπει να προσπαθούμε να θεραπεύσουμε το σώμα δίχως την ψυχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα νοσήματα δεν είναι προφανή σε όσους γιατρούς θεραπεύουν τους Έλληνες διότι παραγνωρίζουν το όλον το οποίο θα έπρεπε να φροντίσουν. Αν αυτό δεν είναι καλά τότε ούτε το μέρος δεν μπορεί να είναι καλά. Διότι τα πάντα ξεκινούν από την ψυχή, καλό και κακό, για το σώμα και για άπαντα αφορούν τους ανθρώπους, και εφορμούν από εκεί όπως από το κεφάλι στα μάτια… ”ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Ολιστικες Θεραπειες είναι συμβατ'ες με την Κλασσικη Ιατρικη?

Η ακριβής λέξη θα έλεγα ότι είναι Συμπληρωματικές Θεραπείες. Είναι και ο όρος που χρησιμοποιείτε πλέον και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν κάνετε κάποια αγωγή από τον Θεράποντα Ιατρό σας με τις Ολιστικές Θεραπείες. Φυσικά θα πρέπει να ενημερώσετε και τους δύο σχετικά. Οι Ολιστικές Θεραπείες δεν δίνουν ποτέ δραστικά φάρμακα γιατί πρώτον δεν έχουν κάποια σχέση με αυτά και δεύτερον δεν έχουν την σχετική άδεια.

Οι Ολιστικες Θεραπειες σε ποιες παθησεις μπορουν να βοηθησουν?

Στην Ολιστική βλέπουμε το σώμα ως ένα ενιαίο σύστημα. Στην Ολιστική δεν βαφτίζουμε τα συμπτώματα ώς παθήσεις. Οτιδήποτε παρουσιάζεται στο σώμα μας έχει τον δικό προσωπικό λόγο που έχει δημιουργηθεί. Οπότε οποιαδήποτε δυσαρμονία έχει παρουσιαστεί στο σώμα είναι αποδεκτή στην Ολιστική και μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτή.

Ποιοι μπορουν να εχουν οφελος απο τις Ολιστικες θεραπειες

Όλοι μπορούν να έχουν όφελος από τις Ολιστικές θεραπείες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ιπποκράτης μας είχε πεί ότι “Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν”

Ποια ειναι τα οφελη μιας Ολιστικης φροντιδας;

Μερικά από τα οφέλη της ολιστικής υγείας περιλαμβάνουν:

  • Ένα ενισχυμένο οργανισμό που μπορεί να αντέξει την εμφάνιση της ασθένειας πιο εύκολα..
  • Βελτίωση των φυσικών θεραπευτικών ικανοτήτων του σώματος..
  • Η πρόληψη διαφόρων ασθενειών και διαταραχών…
  • Μειωμένα επίπεδα στρες και άγχους..
  • Σε περίπτωση κάποιου προβλήματος σταδιακή καλυτέρευση της υγείας
  • Ποιο καθαρή σκέψη.
  • Καλύτερος ύπνος
  • Βελτιωμένες συνήθειες και αλλαγές στον τρόπο ζωής.
Θα γινω καλα με τις συνεδριες που θα κανω?

Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό.
Ακόμα και στην Κλασική κανείς σοβαρός Ιατρός δεν υπογράψει κάτι τέτοιο.

Με τα Ομοιοπαθητικα μπορω να πινω καφε???

ΝΑΙ μπορείτε. Αν και πολλοί Ομοιοπαθητικοί τον αποφεύγουν, προσωπικά ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα με τον καφέ.
Υπάρχουν όμως μερικές περιπτώσεις που ίσως χρειαστεί να τον ελαττώσετε.

Ολιστικη προσεγγιση καποιας παθησης. Tι σημαινει?

Ολιστική προσέγγιση είναι να βλέπουμε τον άνθρωπο ως Σώμα Νου και Ψυχή.
Σήμερα έχει πλέον αποδειχθεί και επιστημονικά ότι είμαστε ενεργειακά όντα. Οι σκέψεις πυροδοτούν μηχανισμούς ενέργειας.

Δείτε περισσότερα σχετικά με την Ολιστική Προσέγγιση…

«ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ»

Η τύχη της Υγείας σας εξαρτάται και από εσάς. Μην περιμένετε να ασθενήσετε για να ασχοληθείτε με την Υγεία σας. Θέλει καθημερινή φροντίδα.

Κοστος Επισκεψης

Το κόστος της επίσκεψης είναι 50€+ΦΠΑ

Το κόστος του Ωτοβελονισμού είναι ως εξής.

 

Επισκέψεις Κόστος σύνολο Ανά επίσκεψη
Προσφορά Γνωριμίας  (3) 50 17
1 30 30
2 50 25
4 80 20
9 150 17