Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον Βιοσυντονισμό

olistikes sintages

Τι είναι το Ολιστικό Αδυνάτισμα;

Μια προσωπική διατροφή για τις ανάγκες του μεταβολισμού του καθένα είναι η πιο αποτελεσματική «Δίαιτα» με μακροχρόνια επιτυχία! Άλλα ποιές είναι οι ανάγκες του μεταβολισμού μας? Τι είναι αυτά που τρώμε και μας βλάπτουν.?

Τροφικές δυσανεξίες και τοξίνες είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια να χάνουμε βάρος! Και η εξήγηση απλά είναι ότι οι δυσανεξίες ταΐζουν τους τοξίνες και οι τοξίνες δεσμεύουν το λίπος. Με λίγα λόγια, μία προσπάθεια να χάνουμε βάρος γίνετε δύσκολη και συχνά άσκοπη αν καλλιεργούμε αυτό που μας κρατάει το λίπος στο σώμα μας!

ΚΑΘΕ σοβαρή προσπάθεια να εξαφανίζουμε τα περιττά κιλά θα έπρεπε να ξεκινήσει με μια ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΥΣΑΝΕΞΙΩΝ και μια ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!!

Συνδυάζοντας την Αποτοξίνωση με Ομοιοπαθητικά, Ομοτοξικά σκευάσματα που στοχεύουν ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, στο ήπαρ και στην λέμφο, δηλαδή εκεί που βρίσκουμε τις περισσότερες τοξίνες, με την αναστροφή των Τροφικών Δυσανεξιών με Βίο-Συντονισμό και με Ηλεκτρο-Βελονισμό για ακόμα καλύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού, έχουμε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με καταπληκτική επιτυχία με μόνη παρενέργεια το χάσιμο βάρους!

Η διατροφή της αποτοξίνωσης ρυθμίζετε ανάλογα με τις Τροφικές Δυσανεξίες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου και βασίζετε στο «Τρώμε περιορισμένα είδη και όχι περιορισμένη ποσότητα.» Το σύνδρομο της στέρησης που δημιουργείτε αφαιρώντας αγαπημένες τροφές ΚΑΙ μειώνοντας την ποσότητα, όπως γίνετε συνήθως στις περισσότερες δίαιτες, μας οδηγεί σε μια συνεχόμενη σύγχυση και νευρικότητα που έχει σαν αποτέλεσμα να κουραστούμε και να σταματάμε με αποτυχία την διατροφή.

Ένα άλλο θέμα εκτός από το «Τι μπορώ να τρώω?» είναι το «Πως μπορώ να ελέγχω την πείνα και την επιθυμία για ζάχαρη?»

Με την βοήθεια του Βιο-Συντονισμού σε συνδιασμό με την Ομοιοπαθητική και την Βοτανολογία μπορούμε να μειώνουμε σταδιακά την υπερβολική όρεξη και την ανάγκη για γλυκό, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η αιτία για το υπερβολικό βάρος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε εύκολα και ξεκούραστα να ακολουθούμε την σωστή διατροφή και να κερδίζουμε την μάχη με τα κιλά!

Επικοινωνία

4 + 11 =