Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Ωτοβελονισμός για απώλεια βάρους
4 Συνεδρίες 49+ΦΠΑ

Ενεργειακή Ψυχολογία
Somato Emotional Release

Ολιστικό Τεστ Ευεξίας

Για να εξηγήσουμε τι είναι το Τεστ Ευεξίας πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τι είναι ευεξία. Τα λεξικά γραφούν ότι η ευεξία είναι η καλή κατάσταση της υγείας. Ένας άνθρωπος που νιώθει ευεξία είναι γεμάτος ενέργεια, δραστήριος και δημιουργικός και βλέπει την ζωή με μία θετική στάση. Σχεδόν όλοι μας έχουμε νιώσει αυτή την τόσο ευχάριστη εμπειρία, συνήθως όταν έχουμε ξεκουραστεί (ταξίδι αναψυχής, διακοπές…) ή όταν περιμένουμε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός (γάμος, γέννηση ενός παιδιού…). Με λίγα λόγια νιώθουμε καλά και υγιείς!

Η ξεκούραση και χαρά φορτώνει με ενέργεια το σώμα μας και φέρνει την καλή λειτουργία σαν ένα εργαλείο με φορτωμένες μπαταρίες. Αλλά τι γίνετε όταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λείπει η ξεκούραση και η ευχαρίστηση? Τότε αδειάζουνε η μπαταρίες και γκρίζα σύννεφα σχηματίζονται πάνω από το κεφάλι μας. Η απόδοση της σωματικής λειτουργίας πέφτει, η ψυχική και σωματική κούραση αυξάνετε και διάφορα προβλήματα υγείας καλλιεργούνται και έρχονται στην επιφάνεια.

Τι ονομάζουμε Υγεία – Ευεξία.

Ο ισχύων ορισμός της Υγείας περιλαμβάνεται στον πρόλογο του καταστατικού του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας). Υιοθετήθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη για την Υγεία (Νέα Υόρκη, 19-22 Ιουνίου 1946), τέθηκε σε ισχύ στις 7 Απριλίου 1948 και παραμένει αναλλοίωτος: «Υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, νοητικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία νόσου ή αναπηρίας.»

Και τι μπορούμε να κάνουμε για να φορτώνουμε τακτικά ενέργεια για να μην αδειάζουν οι μπαταρίες μας και να διώχνουμε τα γκρίζα σύννεφα που σχηματίζονται? Ένα ταξίδι αναψυχής το μήνα μάλλον λίγο δύσκολο, από πού τα λεφτά και ο χρόνος… και τα ευχάριστα γεγονότα δεν έρχονται εύκολα από μόνα τους! Ευτυχώς υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος!

Τι περιλαμβάνει το Τεστ Ευεξίας.

Με το Test Body Activity Status βλέπουμε ποιό σύστημα η ποιά κατάσταση έχει έλλειψη ενέργειας ή καταναλώνει πολύ ενέργεια.

Με το Test Πεπτικού Συστήματος βλέπουμε ποια όργανα υποφέρουν περισσότερο από την σωματο – συναισθηματική μας κατάσταση (άγχος, στρες, κλπ…) την τοξικότητα του οργανισμού μας, και την διατροφή μας. Βλέπε: άρθρο…  Η μικροχλωρίδα του εντέρου.

Με το Τεστ Candida Albicans βλέπουμε αν υπάρχει υπεραύξηση του μύκητα Candida Albicans. Μπορεί να επιδράση σε όλα σχεδόν τα συστήματα του οργανισμού μας και η αντιμετωπισή του είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας.

Με το Test Βασικών Θρεπτικών Συστατικών βλέπουμε την έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων που οφείλετε συνήθως στην έλλειψη απορρόφησης λόγο τοξινών και στην έλλειψη αφομοίωσης από τα πεπτικά όργανα. Αυτές οι δυσλειτουργίες και ελλείψεις είναι από τις κύριες αιτίες γιατί αδειάζουν οι μπαταρίες μας!

Σε τι μας χρησιμεύουν τα αποτελέσματα του Test Ευεξίας?

Με τα αποτελέσματα του Test Ευεξίας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ανάλογα με την προσωπική ατομική κατάσταση του καθένα την έλλειψη ενέργειας – ευεξίας και να βοηθήσουμε να ξαναγεμίζουν ή να μην αδειάζουν οι μπαταρίες και έτσι να βελτιώνετε όλο το σωματικό και ψυχο-νοητικό μας σύστημα!

Οι προτάσεις για την θεραπεία συνδυάζονται με διαφορετικούς μεθόδους αντιμετωπίζοντας την προσωπική κατάσταση με τον πιο ταιριαστό τρόπο για τον καθένα!
Επιλογές ολιστικών εφαρμογών στο Κέντρο Υγείας Εναρμόνισης.

Χρεώνουμε μόνο μια επίσκεψη, ανεξάρτητα των συνδιασμών.

Θεραπεία με Βιοσυντονισμό
Αποτοξίνωση (με Βιοσυντονισμό και Π.Κ.Ι)
Ομοιοπαθητικά
Βοτανολογία
Βελονισμό
Ωτοβελονισμό
Συνήθως γίνετε συνδιασμός για την καλύτερη και ταχύτερη αποκατάσταση της ευεξίας.
Δεν υπάρχουν παρενέργειες από τις Ολιστικές συνεδρίες .
Το Τεστ Ευεξίας είναι το πιο ολοκληρωμένο ενεργειακό Τεστ με Βιοσυντονισμό.