Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Ενεργειακή Ψυχολογία "Somato Emotional Release"

Ωτοβελονισμός για απώλεια βάρους
3 Συνεδρίες 49+ΦΠΑ

Το Feng Shui στην Ζωή μας.

Τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλά και άνετα σε ένα μέρος και σε κάποιο άλλο μέρος δεν μπορούμε να σταθούμε και ένα περίεργο αίσθημα δυσφορίας που μας κάνει να φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε?

Αρκετές φορές έχουμε ακούσει ότι όταν κάποιος μετακόμισε «ξαφνικά» η ζωή του βελτιώθηκε ή καταστράφηκε. Και από τα ποιο περίεργο είναι να ακούμε ότι κάποιος μετακόμισε σε ένα άλλο σπίτι, με το ίδιο το κρεβάτι του, και έχασε στον καινούριο χώρο τον ύπνο του. Ή ένα ζευγάρι που μένει αγαπημένο και αρμονικά σε ένα διαμέρισμα και χτίζει το δικό τους σπίτι με την ιδέα να δημιουργήσουν μια φωλιά για την αγάπη τους, να χωρίζει σε ελάχιστο χρόνο από την στιγμή που μένουν στο σπίτι των ονείρων τους! Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει σε κάποιο εμπορικό δρόμο να λειτουργούνε όλα τα μαγαζιά πολύ καλά εκτός από ένα συγκεκριμένο που ακόμα αλλάζοντας διαχείριση δεν λέει να πιάσει τόπος!
Περίεργο? Μάλλον όχι!

Τι είναι το Feng Shui;” description=”Το Feng Shui εξισορροπεί τις ενέργειες του περιβάλλοντος με τους ανθρώπους που ζούν σε αυτό.

Τα πάντα έχουν μία ενέργεια, την δική τους ενέργεια. Κάθε άνθρωπος, κάθε ζώο, κάθε φυτό, κάθε υλικό που βρίσκουμε σε αυτή την γη έχει και εκπέμπει την δικιά του ενέργεια, και έτσι και κάθε σπίτι!
Είναι γνωστό ότι όλοι μας γεννιόμαστε με την δικιά μας αστρολογία. Ανάλογα με τον χρόνο, την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που βλέπουμε για πρώτη φορά το φώς της ζωής αποτελείται ο χαρακτήρας μας. Είναι δυνατόν να σωπαίνουμε κάποιον που γεννήθηκε πολυλογάς? Ή να κάνουμε κάποιον που γεννήθηκε βραδύς και αργός να τρέχει ασταμάτητα? Αν το επιβάλουμε έχουμε να αντιμετωπίζουμε της συνέπιες που συνήθως είναι δυσάρεστες!

Με το ίδιο σκεπτικό υπάρχει και η αστρολογία κάθε σπιτιού. Ένα σπίτι γεννιέται! Όταν χτίζεται ένα σπίτι το κτίσμα είναι κάτω από την επιρροή των άστρων και η ενέργεια τους μπαίνει βαθιά σε κάθε τούβλο, στο μπετόν, στα πατώματα και σε κάθε τοίχο. Η ενέργεια σφραγίζεται στον χώρο όταν κλείνει η σκεπή.
Ο περιβάλλων χώρος από την άλλη έχει και αυτός την δικιά του ενέργεια. Κάθε ποτάμι, κάθε βουνό και κάθε διπλανό σπίτι επηρεάζει τον χώρο μας!
Αν δεν σεβόμαστε την ενέργεια του χώρου μας και του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να πάμε κόντρα έχουμε και εκεί να αντιμετωπίζουμε της συνέπιες που συνήθως είναι και αυτές δυσάρεστες!

Μια μελέτη Feng Shui φέρνει αποτελέσματα αναλύοντας την ενέργεια (chi) του σπιτιού σας σε σχέση με την προσωπική ενέργεια σας για να διαπιστωθεί εάν το περιβάλλον σας υποστηρίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν όχι, μια μελέτη Feng Shui προτείνει απλές, οικονομικές και έξυπνες «θεραπείες – αλλαγές» με σκοπό να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα που θα υποστηρίξει εσάς και την οικογένεια σας, ή τις ανάγκες του προσωπικού σας αν πρόκειται για την επιχείρηση σας. Αυτό θα αποφορτίσει το άγχος και θα σας ενδυναμώσει με φυσική ενέργεια, βοηθώντας να βελτιωθούν όλοι οι τομείς της ζωής σας όπως είναι η υγεία , τα οικονομικά σας , οι σχέσεις , η δημιουργικότητα ή η αναγνώριση από τους γύρω σας.
Μια επαγγελματική μελέτη Feng Shui είναι πολύ σημαντική σε σχέση με τη σαφήνεια και την αποτελεσματικότητα της, οπού μπορεί να φέρει δυναμικές αλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι είτε άμεσες ή μακροπρόθεσμες.
Μια μελέτη Feng Shui μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί πριν την μετακόμιση ή την αγορά ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης, έτσι ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο ή επιλογή αυτή θα είναι προς όφελος σας ή όχι.

Τροπος Μελετης Feng Shui

Προφορική Μελέτη Feng Shui

Γίνετε σε μια συνάντηση και η εκτίμηση της βασίσετε στης εξής σχολές: Bagua (ανάλυση κάθε τομέα του χώρου), Μορφής (εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τον χώρο) Πυξίδας (προσανατολισμό του κτιρίου). Η μελέτη των ατόμων περιέχει τα βασικά στοιχεία της κινέζικης αστρολογίας. Ακολουθούνε πρότασης προφορικά για την βελτίωση της ροής της ενέργειας για βασική στήριξη των ατόμων που ζούνε σε αυτό τον χώρο. Η συνάντηση Feng Shui κρατάει περίπου 3 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού. Δεν γίνετε αστρολογική μελέτη των Ιπτάμενων Άστρων του χώρου![/tab]

Γραπτή Μελέτη Feng Shui

Περιλαμβάνει και την κινέζικη αστρολογική μελέτη των ατόμων και μελέτη αριθμό Κούα.
Η μελέτη του χώρου είναι όπως η προφορική μελέτη Feng Shui (γραπτώς) συν την σχολή των Ιπτάμενων Άστρων (αστρολογία του κτίσματος με την χρονολογία της κατασκευής και αστρολογία της χρονιάς).

  • Πρώτη συνάντηση Feng Shui: αναλυτική μελέτη του χώρου με φωτογράφιση (με την άδεια των ενοίκων/ιδιοκτητών βέβαια!) και η καταγραφή σημαντικών στοιχείων του χώρου και από τα άτομα που ζούνε/εργάζονται εκεί, που κρατάει περίπου 2 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού).
  • Δεύτερη συνάντηση Feng Shui: παράδοση της μελέτης γραπτός με αναλυτική εξήγηση και πρότασης για την βελτίωση της ροής της ενέργειας του χώρου και της αστρολογικής μελέτης των ατόμων και του χώρου με σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής
    και την βελτίωση προβλημάτων υγείας, οικονομικών και σχέσεων η οποία κρατάει άλλες περίπου 2 ώρες.

FENG SHUI ΓΙΑ ΟΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ – ΑΓΟΡΑ

Μελέτη Feng Shui οικοπέδου για αγορά ή υπάρχοντος οικόπεδου με την σχολή της Μορφής για την καλύτερη τοποθέτηση του σπιτιού και μελέτη Ιπτάμενων Άστρων για κατεύθυνση του κτίσμα μαζί με μελέτη Bagua για πρότασης της διαρρύθμισης του χώρου. Γίνετε και με την συνεργασία του αρχιτέκτονα.
Μελέτη σπιτιών, διαμερισμάτων ή κτιρίων υποψήφια για αγορά ή ενοικίαση με διάφορες μεθόδους, ανάλογα στην χρήση τους.

FENG SHUI ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΝΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η μελέτη Feng Shui βασίζετε στο μέγεθος του κτιρίου και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που εργάζονται εκεί. Υπάρχει και η δυνατότητα μελέτης ατόμων και χώρου ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτίσμα (πχ. υπάλληλος σε γραφείο που μοιράζει τον χώρο της δουλειάς του με άλλα άτομα και θέλει να βελτιώνει την απόδοση, τα οικονομικά και την καριέρα του).