Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Siyanda Μάλαξη. Μιά Ολιστική Μάλαξη

Siyanda massage
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλλαξη
Siyanda Μάλαξη
Siyanda Μάλλαξη

Siyanda Μάλλαξη Mind & Body healing

Μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και θεραπείας σας περιμένει! Η Siyanda Μάλαξη είναι από τις πιο θεραπευτικέςς μεθόδους μάλαξης που βυθίζει τον θεραπευμένο σε μία βαθιά χαλάρωση με αποτέλεσμα, να λύνονται οι εντάσεις, να μειώνονται οι πόνοι και να ξεκουράζετε ο νους και η ψυχή!
Τα περισσότερα σωματικά προβλήματα είναι συμπτώματα και προέρχονται κυρίως από συναισθηματικά και ψυχολογικά θέματα. Η Siyanda Μάλαξη έχει τεράστια συναισθηματική και ψυχολογική επίδραση στον δέκτη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την λύση των περισσοτέρων θεμάτων. Οι 663 μύες του ανθρώπινου σώματος είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδεδεμένοι με τον εγκέφαλο (αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε). Οπότε, εάν ο δέκτης απελευθερώσει το μυαλό του, όλοι οι μύες απελευθερώνονται σε μία στιγμή.
Η Siyanda Μάλαξη, είναι ένα μασάζ που χρησιμοποιεί μερικούς παράγοντες-κλειδιά, από ποικίλες αρχαίες μεθόδους και φιλοσοφίες. Η Siyanda Μάλαξη είναι μια συνδυαστική θεραπεία που διευκολύνει τον δέκτη να απελευθερωθεί σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά. Όντας ταυτόχρονα ένα βαθύ και χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό που κατάφερα να κάνω, δημιουργώντας τη Siyanda Μάλαξη είναι να αναπτύξω μια θεραπευτική μέθοδο που ταυτόχρονα αποτελεί ένα είδος συνεργίας μεταξύ του θεραπευόμενου και του θεραπευτή.
Οι θεραπευόμενοι γνωρίζουν πως να βρίσκονται σε επίγνωση, ακούγοντας το σώμα και το νου τους, συνδεόμενοι μαζί τους στο τώρα. Όλα αυτά συνδυάζονται με τα σωματικά οφέλη και τις αξίες της βαθιάς μάλαξης Deep Tissue, που είναι πραγματικά πολύ χαλαρωτική.
Η Siyanda Μάλαξη είναι ένα μασάζ που σε μεταφέρει σε ένα πνευματικό ταξίδι μέσα σου, εάν το επιτρέψεις!
Εκεί όπου το συνειδητό και το υποσυνείδητο συνδιαλέγονται. Είναι ταυτόχρονα βαθύ και χαλαρωτικό.

Η Siyanda Μάλαξη επικεντρώνεται στον πυρήνα της ζωής, που είναι η αναπνοή και την αξιοποιεί για να διασφαλίσει τη σύνδεση του νου με τη σκέψη «Πόσα παραπάνω μπορώ να απελευθερώσω με την επόμενη αναπνοή μου?» Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό δεν χρειάζεται να είναι ένα υπερβολικό ξέσπασμα. Η απελευθέρωση μπορεί να είναι ένας ήσυχος αναστεναγμός ή ένα απαλό ξεφύσημα. Κάποιες φορές, όσο πιο ήσυχο είναι το άφηνα, τόσο πιο βαθιά πάει.
Με την συνεδρία Siyanda Μάλαξη, στοχεύουμε ο δέκτης να φτάσει στο μέρος όπου το αυτόνομο σύστημα λακτίζει και ξεκινάει η αυτό-θεραπεία.

Ωτοβελονισμός

Ωτοβελονισμός Προσφορά

Περιλαμβάνει 3 επισκέψεις

Ο ωτοβελονισμός είναι πολύ ισχυρό στήριγμα για όποιον επιθυμεί να χάσει βάρος.
Ενημερωθείτε για τις μελέτες σχετικά.

Τεστ Ευεξίας


Μια ολοκληρωμένη ματιά στον ενεργειακό σας οργανισμό μέσω της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Το στρες στην ζωή μας

Το στρες στην ζωή μας

Kατηγορίες

  • Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;
    Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο χρόνιο στρες της καθημερινής ζωής,
  • Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας
    Η κοινωνική απομόνωση έχει συνδεθεί άμεσα με δομικές αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι έχουν 26% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άνοια αργότερα στη ζωή τους.
  • Ολιστική προσέγγιση
    Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.
M
"

Πληροφορίες

Συντομος Οδηγός

Χρήσιμες συντομεύσεις σχετικά με την ιστοσελίδα μας.

Τι είναι η Ολιστική Προσέγγιση

Ένα ενημερωτικό άρθρο σχετικά με την Ολιστική Προσέγγιση.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι συχνές ερωτήσεις μπορούν να βοηθήσουν στο τι είναι ή κάνουν οι ολιστικές θεραπείες.

Ολιστικές Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρονται

Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα

Μια Ολιστική ματιά στην σχέση των ασθενειών και των συναισθημάτων.

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.