Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Ενεργειακή Ψυχολογία "Somato Emotional Release"

Ωτοβελονισμός για απώλεια βάρους
3 Συνεδρίες 49+ΦΠΑ

Τεστ αλλεργείας στο Κέντρο Υγεία Εναρμόνιση.

Τεστ αλλεργείας

Μήπως νοιώθετε κάποια από αυτά τα συμπτώματα…

Φτέρνισμα, μάτια που δακρύζουν και τρέχουν, πονοκέφαλο και ζαλάδα, φαγούρα και πρήξιμο στα μάτια, μία μύτη μπουκωμένη που τρέχει σαν καταρράκτη, βήχα ξερό και επίμονο, φαγούρα στο πρόσωπο…
Περισσότερα …

Τεστ Αλλεργίας στην Γύρη Δέντρων

Τεστ Αλλεργίας στην Γύρη Δέντρων

Ο έλεγχος στο Τεστ Αλλεργίας στην Γύρη Δέντρων γίνετε με την τεχνολογία του βιοσυντονισμού (Bio resonance), (χωρίς πόνο και χωρίς λήψη αίματος) σε 33 είδη δέντρων και απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες.
Περισσότερα …

Τεστ Αλλεργίας σε Χόρτα, Ζιζάνια

Τεστ Αλλεργίας σε Χόρτα, Ζιζάνια

Ο έλεγχος στο Τεστ Αλλεργίας Γύρη Χόρτων και Ζιζάνιων γίνετε με την τεχνολογία του Βιοσυντονισμού ,(χωρίς πόνο και χωρίς λήψη αίματος) σε 34 είδη χόρτων και ζιζάνιων και απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες… Περισσότερα …

Τεστ Αλλεργίας στην Γύρη Δέντρων

Τεστ Αλλεργίας για Ζώα

Ο έλεγχος στο Τεστ Αλλεργίας για Ζώα γίνετε με την τεχνολογία του βιοσυντονισμού (Bio resonance), (χωρίς πόνο και χωρίς λήψη αίματος) σε 57 είδη και απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες.
Περισσότερα …

Τεστ Αλλεργίας σε Χόρτα, Ζιζάνια

Τεστ Αλλεργίας σε Ακάρεα και Μούχλα

Ο έλεγχος στο Τεστ Αλλεργίας σε Ακάρεα και Μούχλας γίνετε με την τεχνολογία του ΒιοΣυντονισμού (Bio resonance), (χωρίς πόνο και χωρίς λήψη αίματος) σε 32 είδη και απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες.Περισσότερα …

Οι αλλεργίες του αναπνευστικού συστήματος και των ματιών βρίσκονται σε έξαρση κυρίως την άνοιξη.

Συγκεκριμένα, αυτές είναι:

  • H αλλεργική ρινίτιδα: Είναι η πρωταγωνίστρια όλων των αλλεργιών και εμφανίζεται την εποχή της ανθοφορίας με ξαφνικά και πολλά φτερνίσματα, έντονη φαγούρα στη μύτη και έκκριση υγρού που μοιάζει με νερό.
  • Το αλλεργικό βρογχικό άσθμα: Χαρακτηρίζεται από έντονο ξηρό βήχα και δυσκολία στην αναπνοή, κυρίως στην εκπνοή, και χαρακτηριστικούς ήχους («γατάκια»).
  • H επιπεφυκίτιδα: Εκδηλώνεται με φαγούρα, ερεθισμό, κοκκίνισμα των ματιών και αίσθηση καψίματος. Όλα αυτά τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται μαζί με καταρροή και συνάχι.

Η ρινίτιδα μπορεί να έχει διάφορες αιτίες όπως η μόλυνση (Τεστ Βαρέων Μετάλλων και Χημικών Ουσιών), ερεθισμό από ουσίες στο σπίτι ( Τεστ Αλλεργίας σε Σκόνη, Ακάρεα και Ηλεκτρομαγνητικά ή γεωπαθολογικά Παιδία), ερεθισμό από τρίχωμα και σάλιου ζώων (Τεστ Αλλεργίας σε Ζώα) και ευαισθησία σε γύρη φυτών. Αυτές η ουσίες που προκαλούν μία αλλεργική αντίδραση λέγονται αλλεργιογόνα. Το αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασης είναι η απελευθέρωση των χημικών ουσιών από τα κύτταρα στις ρινικές διόδους, των ματιών ή των αεραγωγών που προκαλούν φλεγμονή και ερεθισμό του βλεννογόνου στα μάτια, στη μύτη και στο λαιμό.

Ο ασθενής που είναι αλλεργικός σε γύρη από δέντρο, γρασίδι και ζιζανία μπορεί να υποστεί μια εποχή πολύ παρατεταμένης αλλεργικής ρινίτιδας. Η Ρινίτιδα που συμβαίνει μόνο για ένα μέρος του έτους με αυτόν τον τρόπο ονομάζεται εποχική αλλεργική ρινίτιδα.

Τα συμπτώματα που συνεχίζουν όλο το χρόνο που ονομάζεται χρόνια αλλεργική ρινίτιδα συνήθως σχετίζονται με εσωτερικά αλλεργιογόνα, όπως είναι τα ακάρεα, η οικιακή σκόνη, τα κατοικίδια ζώα και η μόλυνση.

Η ρινίτιδα συχνά θεωρείτε κοινό πρόβλημα επειδή ανησυχεί ένα μεγάλο πλήθος του κόσμου. Παρόλο αυτό μελέτες έχουν δείξει ότι η ρινίτιδα επηρεάζει ιδιαίτερα την ποιότητα της ζωής! Εκτός από την σωματική ενόχληση (φτέρνισμα, φαγούρα, βήχα…) μειώνει και την ποιότητα του ύπνου (διακοπή του ύπνου έως αϋπνίες) και μειώνει την ικανότητα της συγκέντρωσης που δημιουργεί μειωμένη απόδοση στην δουλειά ή στο σχολείο. Οι άνθρωποι που πάσχουν από ρινίτιδα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξουν άσθμα!

Μέτρα πρόληψης για τις εποχικές αλλεργίες πριν το Τεστ Αλλεργίας

  • Αποφεύγετε τις βόλτες στην ύπαιθρο τις πρώτες πρωινές ώρες (πριν τις δέκα το πρωί) και αργά το απόγευμα, οπότε παρατηρείται η μεγαλύτερη παραγωγή γύρης.
  • Αερίζετε καθημερινά το σπίτι, τα υπνοδωμάτια και τα σκεπάσματα των κρεβατιών.
  • Χρησιμοποιείτε βαμβακερά υφάσματα (σεντόνια ή καλύμματα στα έπιπλα, τα οποία πρέπει να πλένετε συχνά).
  • Ξεσκονίζετε συχνά τις ηλεκτρικές συσκευές, γιατί κι αυτές έλκουν τη σκόνη, και καθαρίζετε με υγρό πανί τις επιφάνειες του σπιτιού.
  • Πριν μπει σε λειτουργία το κλιματιστικό, χρειάζεται να έχει γίνει καλή συντήρηση και να χρησιμοποιούνται φίλτρα υψηλής απόδοσης.
  • Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικών, καθαριστικών και βαφών στο χώρο που βρίσκεται το παιδί.
  • Κάνετε μπάνιο το παιδί (χρησιμοποιώντας ήπια αφρόλουτρα) μετά τη βόλτα και το παιχνίδι στην ύπαιθρο.