Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Γεωπαθολογικό Στρες – Αίτιο Καρκίνου.

Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
για τον Βιοσυντονισμό

Γεωπαθολογία

[xyz-ihs snippet=”BIO1″]

Γεωπαθολογικό Στρες Τεστ και γιατί χρειάζεται

Οι τοποθεσίες όπου υπάρχει βλαβερή γήινη ακτινοβολία ονομάζονται γεωπαθογόνες ζώνες ή και διαταρακτικές ζώνες. Δημιουργούνται αφ’ ενός από (ενεργειακά) πλέγματα και αφ’ ετέρου από υδάτινες φλέβες και κατολισθήσεις, καθώς και υπόγειους αγωγούς υδάτων σε συνδυασμό με τα πλέγματα.Τα πλέγματα, που ονομάζονται και παγκόσμια πλέγματα, δημιουργούνται από το ενεργειακό πεδίο της γης και εκπέμπουν την ακτινοβολία τους από το εσωτερικό της γης προς την ατμόσφαιρα. Οι ακτίνες που εκπέμπονται και που είναι βλαβερές για την υγεία ανιχνεύονται με την μορφή ενεργειακών τειχών.
Ένας άλλος παράγων είναι οι σεισμοί. Η γεωπαθολόγοςDr. Gerardis-Emisch διαπίστωσε λίγες εβδομάδες μετά από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου 1999 στην Αθήνα ότι οι βλαβερές γήινες ακτίνες είχαν γίνει δυόμισι φορές ισχυρότερες. Ακόμη και σε ακτίνα περίπου 200 χλμ από την περιοχή όπου έγινε ο σεισμός, οι μετρήσεις έδειξαν ενίσχυση των ακτίνων κατά 30-50%. Οι κάτοικοι της Αθήνας αισθάνθηκαν την ενίσχυση της γεωπαθολογικής επιβάρυνσης, κυρίως τους πρώτους μήνες μετά τον σεισμό, μεταξύ άλλων με τη μορφή αυξημένης νευρικότητας και ευερεθιστότητας.

Οι βλαβερές ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών προξενούν μόλυνση από την ακτινοβολία μέσα στο σώμα η οποία αυξάνεται διαρκώς, αφού οι ακτίνες παραμένουν εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επονομαζόμενη γεωπαθολογική επιβάρυνση που επιδρά στον ανθρώπινο οργανισμό φθάνοντας μέχρι τα κύτταρα και τους πυρήνες τους και προξενεί διάφορες κλινικές εικόνες και συμπτώματα.

Γεωπαθολογικό Στρες. Ασθένειες και συμπτώματα.

Η γεωπαθολογική επιβάρυνση μειώνει την βιοενέργεια και την ηλεκτρο-μαγνητική ενέργεια του σώματος, που είναι επίσης απαραίτητη στον οργανισμό. Αυτό προξενεί προβλήματα υγείας πολλών και διαφόρων ειδών.

Οι εξωτερικές επιδράσεις στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του σώματος μας προκαλεί διαταραχές στο σύστημα των ενδοκρινών αδένων, πράγμα που με τη σειρά του επιφέρει ορμονικές μεταβολές και ασθένειες όπως π.χ. ο διαβήτης, η υπερλειτουργία ή υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και διαταραχές των γεννητικών αδένων (στειρότητα), αλλά και διαταραχές της λειτουργίας του κόμβου των Keith και Flack, που συνεπάγονται καρδιακές και κυκλοφορικές διαταραχές. Η μείωση της βιοενέργειας γίνεται αισθητή ως απώλεια ενέργειας και προκαλεί διάφορα συμπτώματα και ασθένειες.

Τα συχνότερα συμπτώματα που προξενούνται από το Γεωπαθολογικό Στρες είναι:

  • αδυναμία
  • κακή διάθεση
  • διαταραχές του ύπνου
  • πονοκέφαλοι
  • πόνοι των νεύρων και των οστών
  • νευρικότητα και ευερεθιστότητα
  • καθώς και αδυναμία συγκέντρωσης.

άλλα συμπτώματα ή ασθένειες που οφείλονται σε Γεωπαθολογικό Στρες είναι μεταξύ άλλων:

  • αλλεργίες
  • προβλήματα της σπονδυλικής στήλης
  • ρευματισμοί, πόνοι στις αρθρώσεις
  • διαταραχές του νευρικού συστήματος και εξαιρετικά γρήγορη εξέλιξη νευρολογικών παθήσεων όπως για παράδειγμα η σκλήρυνση κατά πλάκας η νόσος του Parkinson
  • νεφρική δυσλειτουργία
  • άσθμα
  • καρδιακές και κυκλοφορικές διαταραχές
  • νευροδερματίτις
  • κατάθλιψη
  • ορμονικές διαταραχές
  • πλεονάζον ή μειωμένο σωματικό βάρος
  • στειρότητα
  • αυτοάνοσες ασθένειες
  • μεταβολές του DNΑ
  • εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • και διαταραχές στην ανάπτυξη των παιδιών.

Η γεωπαθολογική επιβάρυνση επιταχύνει την πορεία της νόσου και δυσχεραίνει κάθε μορφή θεραπείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα ως προς τις ασθένειες του νευρικού συστήματος και τους όγκους.

Τι λένε κάποιοι επιστήμονες σχετικά με το Γεωπαθολογικό Στρες.

Ο Dr. F.S Andersen, διευθυντής αντικαρκινικής κλινικής, ανέθεσε σε ραβδοσκόπο να ερευνήσει τις οικίες 300 καρκινοπαθών ασθενών του. Τελικά, διαπιστώθηκε πώς όλοι οι ασθενείς του κοιμόντουσαν πάνω από αρνητικές γεωακτίνες. Πέτυχε μάλιστα βελτίωση της κατάστασης πολλών ασθενών, με απλή μετακίνηση των κρεβατιών τους σε σημείο μη αρνητικά φορτισμένο.
Ο Dr. Hans Nieper, ο οποίος εφαρμόζει επιτυχημένες αντικαρκινικές θεραπείες στη Γερμανία και θεωρείται αυθεντία στο θέμα καρκίνου και σκλήρυνσης, εκτιμά ότι, “Τουλάχιστον το 92% όλων των καρκινοπαθών που έχω εξετάσει έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα – και ιδιαίτερα σε σχέση με τον χώρο όπου κοιμούνται – σε γεωπαθογόνες ζώνες”.
Ο Dr. Hans Nieper ισχυρίζεται ότι το ίδιο συμβαίνει και στο 75% των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας. Και καταλήγει στο συμπέρασμα: “…αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η γεωπαθητική ζώνη προξενεί καρκίνο, αλλά μάλλον ότι είναι αποφασιστικός παράγοντας που συμβάλλει στην εκδήλωσή του”.
Ο Dr. Hagar, πρόεδρος της Επιστημονικής Ιατρικής Ένωσης, μαζί μ’ έναν ραβδοσκόπο έλεγξαν τα σπίτια 5.348 ατόμων που είχαν πεθάνει από καρκίνο στην πόλη Stettin. Διαπίστωσε δε προς μεγάλη του έκπληξη, πώς όλοι ανεξαιρέτως παρέμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε μέρη με γεωπαθητική ένταση.
Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις του Dr. Vlirk Hovmand, γιου του Dr. Ole Hovmand, ο οποίος ανακίνησε στη Δανία το ζήτημα της βλάβης που υφίσταται ο ανθρώπινος οργανισμός από το γεωπαθητικό στρες: “Είμαι κατάπληκτος από τη σχέση μεταξύ ασθενειών και της θέσης των γεωακτίνων. Οι ασθενείς που επισκέφτηκα δεν χρειάστηκε να μου πουν ποιο σημείο του σώματός τους έπασχε. Ανακαλύπτω που περνούν οι ακτίνες ως προς τα κρεβάτια τους και υπολογίζω το σημείο εκδήλωσης του καρκίνου. ‘Εχω δίκιο στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός από εκείνες του καρκίνου του δέρματος”.

Έρευνες για την επίδραση του Γεωπαθητικού Στρες στον άνθρωπο.

1) Στη Γενεύη έγινε διετής έρευνα με κρατική επιχορήγηση, υπό τη διεύθυνση του Dr. Otto Bergmann, για ν’ ανακαλύψουν αν όντως οι γεωπαθογόνες ζώνες δρουν επιβλαβώς επί της ανθρώπινης υγείας. Προς τούτο, ιατροί, βιολόγοι και φυσικοί έκαναν πειράματα σε 985 άτομα. Τα άτομα αυτά κάθονταν μόνο για 10 λεπτά σε χώρους με γεωπαθητική ένταση. Για αντικειμενικά αποτελέσματα, τα τεστ έγιναν με τη διπλότυφλη μέθοδο, δηλαδή ούτε οι εξετάζοντες, ούτε οι εξεταζόμενοι γνώριζαν αν το άτομο καθόταν σε χώρο με γεωπαθητική ένταση.
Το συμπέρασμα της έρευνας ήταν ότι οι γεωπαθογόνες ζώνες δρουν επιβλαβώς επί της υγείας των ανθρώπων. Κι αν οι γεωπαθογόνες ζώνες, καταλήγει η έρευνα, ασκούν τόσο αρνητική επίδραση επί ανθρώπων που εκτέθηκαν σ’ αυτές μόνο για 10 λεπτά, φανταστείτε τι βλάβες στην υγεία τους θα μπορούσε να προκαλέσει η μακρόχρονη παραμονή τους σε τέτοια σημεία.
2) Ο γιατρός και βιοχημικός Dr. Curry ερεύνησε, ενώπιον άλλων ιατρών, κατοικίες στις όποιες είχαν ζήσει καρκινοπαθείς. Ο Curry δεν γνώριζε το ιστορικό τους κι όμως μπορούσε να διαπιστώσει από ποια μορφή καρκίνου είχε προσβληθεί ο κάθε καρκινοπαθής! Με ραβδοσκοπία έβρισκε τα ακριβή σημεία των κρεβατιών τους, τα οποία διέσχιζαν οι γεωπαθογόνες ζώνες κι εκτιμούσε το είδος του καρκίνου από το οποίο πέθανε ο πάσχων.
3) Ομοίως και παλαιότερα (1929) ο Dr. Gustav Freiherr von Pohl διεξήγαγε έρευνες σε διάφορες Βαυαρικές πόλεις, από όπου απεδείχθη το γεωπαθογόνο στρες ως αιτιολογικός παράγοντας καρκίνου: “Καρκίνο παθαίνουν όσοι παραμένουν για μακρό χρονικό διάστημα σε σημεία που διαπερνούν γεωακτίνες.
Τα συμπεράσματά του έγιναν αποδεκτά από την Κεντρική Επιτροπή ‘Ερευνας για τον Καρκίνο του Βερολίνου, η οποία και τα δημοσίευσε.
4) Ο βαρόνος Von Pohl δημοσίευσε το 1919 μια μελέτη που έκανε στην γερμανική πόλη Vilsbiburg και έδειχνε άμεση σχέση στην παρατεταμένη διαμονή επάνω από υπόγεια φλέβα νερού και την ανάπτυξη καρκίνου.

Σημειωτέον ότι υπάρχουν ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίζουν το γεωπαθογόνο στρες, με σημαντικότερη και πιό αξιόπιστη του Βιοσυντονισμού.. Επιπλέον, ο Dr. Hans Nieper συμβουλεύει τους καρκινοπαθείς να μη χρησιμοποιούν ηλεκτρο-θερμαινόμενα μαξιλάρια ή κουβέρτες, “διότι τα πεδία του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να εξουδετερώνουν τα φορτία των κυτταρικών μεμβρανών”. Η γνώμη του Dr. Hans Nieper έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς δίπλα του έχουν μαθητεύσει σημαντικές αυθεντίες της σύγχρονης ιατρικής.

Κι ενώ όλα αυτά τεκμηριώνονται από ιατρούς ολκής ανά τον κόσμο, το επιστημονικό ιατρικό κατεστημένο εξακολουθεί να θεωρεί τις ανωτέρω γνώμες ανάξιες λόγου και τη ραβδοσκοπία και τη γεωπαθολογία ως μη επιστημονικές μεθόδους. Αποκλείει δε τη συσχέτιση γεωπαθογόνων ζωνών και καρκίνου.

Το Γεωπαθητικό στρες σαμποτάρη την ομαλή λειτουργεία του οργανισμού μας.

Τo γεωπαθητικό στρες δεν πρoκαλεί από μόνo τoυ κάπoια αρρώστια, αλλά σαμπoτάρει την ικανότητα τoυ ανoσoπoιητικoύ συστήματoς να καταπoλεμά ιoύς και βακτηρίδια. Όταν είναι ισχυρό, μπoρεί να κάνει τις δoνήσεις τoυ σώματoς να ανέβoυν σε συχνότητα μέχρι και 250Hz. O Αμερικανός επιστήμoνας Τζoρτζ Λακόφσκι επιβεβαίωσε στη δεκαετία τoυ ’30 ότι πάνω από τα 180 Hz o oργανισμός των ανθρώπων αλλά και των ζώων δυσκoλεύεται να αντιμετωπίσει ιoύς, βακτηρίδια και παράσιτα. Η μεγαλύτερη ζημιά από τις αρνητικές γήινες ακτινoβoλίες γίνεται όταν κoιμόμαστε, στη φάση δηλαδή πoυ τo σώμα βρίσκεται σε ανάπαυση και μπoρεί να διεκπεραιώσει διάφoρες επανoρθωτικές λειτoυργίες στα κύτταρα, να καταπoλεμήσει τις μoλύνσεις και να απoρρoφήσει θρεπτικά συστατικά από τις τρoφές. Αν κoιμόμαστε σε μέρoς επιβαρημένo από τo γεωπαθητικό στρες, τo σώμα αναγκάζεται να χρησιμoπoιεί όλη τoυ την ενέργεια για να συντηρήσει τις λειτoυργίες των ζωτικών oργάνων τoυ, πoυ «βάλλoνται» από τo διαταραγμένo πεδίo.
Ένα γρήγορο και μικρό Γεωπαθολογικό Τεστ…