Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
για τον Βιοσυντονισμό
[xyz-ihs snippet=”BIO1″]
Τεστ του πεπτικού συστήματος γιατί δεν φταίνε για όλα οι τροφικές δυσανεξίες
Το πεπτικό σύστημα είναι ο δεύτερος εγκέφαλος που υπάρχει στο σώμα μας. Οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο πεπτικό μας έχει και βαθύτερη επίπτωση στην υγεία μας και στην ζωή μας.
Βασική προϋπόθεση για την επιδιόρθωση της δυσλειτουργίας του μεταβολισμού είναι να βρούμε σε ποιο σημείο υπάρχει παρεμπόδιση, με λίγα λόγια να βρούμε σε ποιες τροφές υπάρχει δυσανεξία και ποια γαστρεντερικά όργανα είναι σε υπο ή υπερλειτουργία.
Τεστ Τροφικών Δυσανεξιών. Είναι πολύ σημαντικό μαζί με ένα Τεστ Πεπτικού Συστήματος να γίνετε ταυτόχρονα και ένα Τεστ Τροφικών Δυσανεξιών
Η κύρια αιτία για δυσλειτουργίες του μεταβολισμού είναι η μη ολοκληρωμένη διάσπαση τροφίμων (τροφικές δυσανεξίες). Η μερική διάσπαση και η λανθασμένη απορρόφηση τον θρεπτικών συστατικών εμποδίζει και βλάπτει τα όργανα που εμπλέκονται στο μεταβολισμό (ήπαρ, έντερο, στομάχι, πάγκρεας…).
Το σώμα μας χρειάζεται τα σωστά διασπασμένα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά…) για την παραγωγή τον ενζύμων που είναι υπεύθυνα για των μεταβολισμό. Αυτά τα ένζυμα παράγονται στα γαστρεντερικά όργανα και είναι απόλυτα απαραίτητα για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού!
Όσο σημαμαντικές κι αν είναι οι τροφικές δυσανεξίες δεν φταίνε μόνο αυτές για όλες τις λειτουργείες του πεπτικού συστήματος.
Στο τεστ πεπτικού συστήματος ελέγχουμε:
- υπογλώσσιους αδένες
- υπογνάθιους αδένες
- παρωτίδων αδένες
- οισοφάγος
- στόμαχος
- δωδεκαδάκτυλο
- λεπτό έντερο
- ειλεός
- σκωληκοειδής απόφυση
- παχύ έντερο (ανιόν-εγκάρσιο-κατιόν κόλον)
- ορθό
- πρωκτό
- πάγκρεας
- ήπαρ
- χολή
To τεστ πεπτικού υπάρχει και στο Τεστ Ευεξίας.
Το τεστ πεπτικού γίνετε με Βιοσυντονισμό.