Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Holistic-Beauty. Ολιστική Ομορφιά.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.

Το ταξίδι μας στον πλανήτη Γη, είναι γεμάτο από επιθυμίες. Οι επιθυμίες μας και η ολοκλήρωση ή όχι αυτών είναι τα βασικά συστατικά στοιχεία που δίνουν το χρώμα στην ψυχοσωματική μας ύπαρξη. Για την επίτευξη των στόχων αυτών καταβάλλεται προσπάθεια, άλλοτε έντονη, άλλοτε ισχνή, πάντοτε όμως ευθέως ανάλογη με τη σημαντικότητα των στόχων. Και αυτές οι προσπάθειες αφήνουν τα σημαδια τους.

Με το πέρασμα του χρόνου αυξάνονται οι τοξίνες στο σώμα μας, κουράζετε η επιδερμίδα μας και ως αποτέλεσμα εμφανίζονται ρυτίδες, διχρωμίες, καφέ κηλίδες, χαλαρότητα και πολλά άλλα. Η ανικανότητα της επιδερμίδας να παράγει αρκετή ελαστίνη και κολλαγόνο, η παραγωγή αυξημένης μελανίνης, η μειωμένη λειτουργία της λέμφου και τριχοειδών αγγείων για αποτοξίνωση και μεταφορά θρεπτικών ουσιών είναι το κύριο πρόβλημα της γήρανσης της επιδερμίδας μας.

Συχνά προσπαθούμε να βρούμε το “μαγικό” ελιξίριο της νεότητας σε ακριβά καλλυντικά, ενέσιμες ουσίες ή ακόμα σε χειρουργικές επεμβάσεις που μπορούνε να έχουνε και άσχημες παρενέργειες στην υγεία μας! Δεν χρειάζεται νε ψάχνουμε το μαγικό ελιξίριο της νεότητας σε παρεμβατικές ουσίες ή νυστέρι αφού το κλειδί για μία υγειές και όμορφη επιδερμίδα κρύβετε μέσα μας! Το σώμα μας έχει την ικανότητα της αυτοθεραπείας και της διόρθωσης βλαβών αν του δώσουμε την ευκαιρία!! Μέσα από την ολιστική αισθητική μπορούμε να ενεργοποιούμε την λέμφο για καλύτερη αποτοξίνωση και τα τριχοειδή αγγεία για την τροφοδοσία θρεπτικών συστατικών για την παραγωγή των “μαγικών” ουσιών που δίνουν λάμψη και σφριγηλότατα στο πρόσωπο μας!

Holistic Face Lifting

Φυσικό λίφτινγκ προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση και ένεση με Ηλεκτροβελονισμό και Ολιστική Μάλαξη.
Περισσότερα …

Holistic face lifting

Στην αρωματοθεραπεία προσώπου εφαρμόζετε ένα μίγμα αγνά λάδια βάσης με αιθέρια έλαια με μία ειδική μάλαξη.
Περισσότερα …

Holistic neck lifting

Μία σειρά συνεδριών ηλεκτροβελονισμού και μαλάξεις με αντιγηραντικό ορό και κρέμα από 100% φυσικά και αγνά.
Περισσότερα …
Δημιουργούμε την Προσωπική σας Κρέμα Προσώπου.” description=”Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά φυτικά υλικά όπως λάδια βάσης, αιθέρια έλαια, ανθόνερα, βάμματα και κερί μέλισσας για την κρέμα ή το σέρουμ σας χωρίς την προσθήκη βλαβερών χημικών η συντηρητικών (parabene κτλ).

[title size=”3″]Θεραπεία [/title]


[title size=”3″]Θεραπεία [/title]