Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ολιστικό Lifting Προσώπου

Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
για τον Βιοσυντονισμό

Ολιστικό Lifting Προσώπου

Με ηλεκτροβελονισμό και μάλαξη με 100% φυσικά υλικά.

Ολιστικό Lifting Προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση και ένεση με Ηλεκτροβελονισμό και Ολιστική Μάλαξη Προσώπου με 100% αγνό και φυσικό σέρουμ και κρέμα με αιθέρια έλαια!
Μία απόλυτη ασφαλής και ανώδυνη μέθοδο που βελτιώνει την όψη του προσώπου σας από την πρώτη κιόλας συνεδρία!
Ο ηλεκτροβελονισμός για την ομορφιά του προσώπου είναι μία υπέροχη, ολιστική, εναλλακτική προσέγγιση για την καταπολέμηση την γήρανση της επιδερμίδας!
• Ο ηλεκτροβελονισμός αυξάνει την ροής της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και βελτιώνει την φυσική όψη του προσώπου μειώνοντας τις ρυτίδες, εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές και δίνοντας λάμψη και ένα υγειές χρώμα.
• Προωθεί την παραγωγή της κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα να αυξάνει τον μυϊκό τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας λειαίνοντας της ρυτίδες, μειώνοντας την χαλάρωση, συσφίγγοντας την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού και εξαφανίζοντας πρηξίματα.
• Χαλαρώνει και μειώνει το άγχος και το στρες με το αποτέλεσμα όχι μόνο να δείχνετε νεότεροι αλλά σίγουρα να νιώθετε νεότεροι!

Με 100% αγνό και φυσικό ορό και κρέμα με αιθέρια έλαια συμπληρώνετε η θεραπεία αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την γήρανση:
• Τα αιθέρια έλαια έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν τις ρυτίδες, να αυξάνουν την ανάπλαση κυττάρων, να ενεργοποιούν την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης, να εξαφανίσουν πανάδες, να δίνουν λάμψη σε ένα κουρασμένο πρόσωπο, να ρυθμίζουν την παραγωγή του σμήγματος και να δημιουργούν μια λεία επιδερμίδα.

Το Ολιστικό Lifting Προσώπου είναι μία εκπληκτική εναλλακτική προσέγγιση χωρίς χειρουργική επέμβαση και ένεση, χωρίς τοξικότητα και φλεγμονές και χωρίς να χρειάζεται χρόνο αποκατάστασης με άμεσο αποτέλεσμα!
Διάρκεια κάθε συνεδρίας 60 λεπτά.