Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ο βιοηλεκτρισμός, βιοσυντονισμός εξοντώνει τα Καρκινικά κύτταρα.

DNA, Somato Emotional Release, Βιοσυντονισμός, Καρκίνος, Ολιστική Υγεία Επιστημονικά Νέα, Ολιστική Υγεία-Εναρμόνιση | 0 comments

Ο ηλεκτραγωγημένος μας οργανισμός.

Πρόωρα καρκινικά στάδια θα μπορούσαν να ανιχνευθούν, αλλά και να επηρεαστούν στο ζωτικό πεδίο με βιοηλεκτρικά σήματα δείχνει μελέτη.

( NaturalNews ) Μπορεί να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί όχι μόνο η παρουσία των καρκινικών κυττάρων μέσα στο σώμα, πολύ πριν να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους , αλλά και να μεταλλαχθεί η πορεία τους με αποτέλεσμα την αποτροπή της πορείας τους σε κακοήθεια?
Μια νέα μελέτη που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Μοντέλα και Μηχανισμοί Ασθενειών προτείνει κάτι τέτοιο , αφού διαπίστωσε ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται φυσιολογικά από τα κύτταρα και ιστούς του σώματος μπορεί να κρατούν το κλειδί για την μετάλλαξη ή ακόμη και να σταματήσει την ανάπτυξη των κακοηθών όγκων .

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Βιολόγοι από την Πανεπιστημιακή Σχολή Τεχνών και Επιστημών Tufts έκανε πρόσφατα αυτή τη συναρπαστική ανακάλυψη μετά την αξιολόγηση του τρόπου μετάδοσεις του ηλεκτρικού φορτίου που αποστέλλετε συνεχώμενα κατά μήκος των κυτταρικών μεμβρανών επηρεάζει ειδικά τα καρκινικά κύτταρα .

Όπως αποδεικνύεται , τα βιοηλεκτρικά σήματα που παράγονται σε όλο το σώμα έχουν άμεση επίπτωση σχετικά με το εάν ή όχι τα καρκινικά κύτταρα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν , και ή αλλαγή αυτών των βιοηλεκτρικών σημάτων μπορεί να σημαίνει τη επιβίωση ή τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Επιπροσθέτως , ανακάλυψαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια μοναδική βιοηλεκτρική υπογραφή που είναι δυνατόν να μεταβληθεί επίσης.
” Η είδηση ​​εδώ είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια βιοηλεκτρική βάση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου », εξηγεί ο Brook Chernet , μια  διδακτορική φοιτητρια στο Tufts και ένας από τους συντάκτες της μελέτης , για τα ευρήματα . Εν ολίγοις , η Chernet και η ομάδα της έχουν αποκτήσει μια πιο λεπτομερή κατανόηση του πώς λειτουργούν τα βιοηλεκτρικά σήματα , και πώς ρυθμίζεται η ανάπτυξη και ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων , (καλοήθεις και κακοήθεις) .

Αλλοίωνοντας τα βιοηλεκτρικά σημάτα για την προωθήσει των υγιών κυττάρων.

Προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη στο Tufts έχει ήδη αποκαλύψει ότι η βιοηλεκτρική χειραγώγηση του σήματος μπορεί να επηρεάσει το πώς τα κύτταρα συμπεριφέρονται και το πώς μορφολογούνται , πως επηρεάζεται το ποσοστό τους της εξάπλωσης , της μετανάστευσης , την φυσική κατάσταση in vivo ( σε ένα πραγματικό ζωντανό οργανισμό ) , και πόσο αποτελεσματικά και αποδοτικά είναι σε θέση να  επισκευάζουν  όργανα και ιστούς.

Σήμερα, οι ερευνητές ανακάλυψαν περισσότερα με την παρατήρηση, για το πως αυτά τα ίδια σήματα επηρεάζουν τα καρκινικά κύτταρα , για τα οποία το σώμα έχει σχεδιαστεί να μπορεί να αντισταθμίζει φυσικά όταν είναι σε μια υγιή, δυναμική κατάσταση , αλλά για κάποιο λόγο αυτό μπορεί να διακοπή και να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.
Μετά από ένεση σε έμβρυα βατράχου με αγγελιοφόρο RNA υλικό που προκάλεσε την δημιουργία αυξητικών όγκων όπως καρκινογένεση , η ερευνητική ομάδα Tufts παρατήρησε ότι οι καρκινικές περιοχές είχαν « μοναδική από-πολωμένη τάση μεμβράνης ” που τις διαφοροποιούσε από τους περιβάλλοντες ιστούς . Και μετά από περαιτέρω έρευνα , διαπιστώθηκε ότι η μεταβολή αυτή στην πόλωση κατέστειλε αποτελεσματικά την μη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων , γεγονός που συνεπάγεται ότι απλές τροποποιήσεις στον βιοηλεκτρικό κώδικα τόσο καρκινικών και μη καρκινικών κυττάρων μπορεί να είναι σε θέση να τους εξαλείψουν αποτελεσματικά πριν να μπορούν να προκαλέσουν βλάβη .

« Υποθέσαμε ότι η εμφάνιση του ογκογονιδίου που προκαλείται από όγκους μπορεί να ανασταλεί από την μεταβολή της τάσης της μεμβράνης , και είχαμε δίκιο », προσθέτει ο Dr Μάικλ Λέβιν , καθηγητής βιολογίας και διευθυντής του Του Κέντρου Αναγεννητικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας , συν- συγγραφέας στην μελέτη . «Έχουμε δείξει ότι τα ηλεκτρικά γεγονότα καθοδηγούν  τη συμπεριφορά των  κύτταρων. Οι αλλαγές της τάσης δεν είναι απλώς μία ανίχνευση του καρκίνου . Ελέγχουν και  κατευθύνουν το κατά πόσο ο καρκίνος εμφανίζεται ή όχι . ”
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-02/tu-bsc013113.php

Παρακαλώ αν πάσχετε από κάποια σοβαρή ασθένεια συμβουλευτείτε με τον Ιατρό σας πριν κάνετε κάποια Ολιστική Θεραπεία.
Ο βιοσυντονισμός και γενικά οι ηλεκτρομαγνητικές θεραπείες διαφόρων συχνοτήτων βρίσκονται ακόμα σε πειραματικά στάδια σχετικά με τον καρκίνο.

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.”
Bernard M. Baruch

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Καφές Οφέλη και παρενέργειες

Καφές Οφέλη και παρενέργειες

Οι λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι πίνουν το αγαπημένο τους πρωινό ρόφημα, πιθανώς δεν σκέφτονται τα οφέλη ή τους κινδύνους για την υγεία τους. Και όμως, αυτό το ρόφημα έχει αποτελέσει αντικείμενο μιας μακράς ιστορίας συζητήσεων.

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Η ευγνωμοσύνη περιλαμβάνει την εκδήλωση εκτίμησης για τα πράγματα στη ζωή που έχουν νόημα ή αξία για εσάς. Το να αφιερώνετε από ένα έως και 10 λεπτά την ημέρα για να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες κάθε μέρα μπορεί να φωτίσει την προοπτική σας, να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο θετικοί μπροστά στις προκλήσεις της ζωής.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Αλλάξτε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας

Αλλάξτε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας

Η Kaja Nordengen, ειδικός νευρολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Your Superstar Brain, εξηγεί πώς ο εγκέφαλός σας ελέγχει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και πώς μπορείτε να ανταλλάξετε χέρια για να εξασκήσετε τον εγκέφαλό σας.

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.