Tel: 211 110 3536

Kin: 6949392750

Ωτοβελονισμός για απώλεια βάρους
4 Συνεδρίες 49+ΦΠΑ

Ενεργειακή Ψυχολογία
Somato Emotional Release

Ο βιοηλεκτρισμός, βιοσυντονισμός εξοντώνει τα Καρκινικά κύτταρα.

DNA, Βιοσυντονισμός, Καρκίνος, Ολιστική Υγεία Επιστημονικά Νέα, Ολιστική Υγεία-Εναρμόνιση | 0 Σχόλια

[php snippet=7]

[xyz-ihs snippet=”BIO1″]

Ο ηλεκτραγωγημένος μας οργανισμός.

Πρόωρα καρκινικά στάδια θα μπορούσαν να ανιχνευθούν, αλλά και να επηρεαστούν στο ζωτικό πεδίο με βιοηλεκτρικά σήματα δείχνει μελέτη.

( NaturalNews ) Μπορεί να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί όχι μόνο η παρουσία των καρκινικών κυττάρων μέσα στο σώμα, πολύ πριν να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους , αλλά και να μεταλλαχθεί η πορεία τους με αποτέλεσμα την αποτροπή της πορείας τους σε κακοήθεια?
Μια νέα μελέτη που έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Μοντέλα και Μηχανισμοί Ασθενειών προτείνει κάτι τέτοιο , αφού διαπίστωσε ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται φυσιολογικά από τα κύτταρα και ιστούς του σώματος μπορεί να κρατούν το κλειδί για την μετάλλαξη ή ακόμη και να σταματήσει την ανάπτυξη των κακοηθών όγκων .

Βιολόγοι από την Πανεπιστημιακή Σχολή Τεχνών και Επιστημών Tufts έκανε πρόσφατα αυτή τη συναρπαστική ανακάλυψη μετά την αξιολόγηση του τρόπου μετάδοσεις του ηλεκτρικού φορτίου που αποστέλλετε συνεχώμενα κατά μήκος των κυτταρικών μεμβρανών επηρεάζει ειδικά τα καρκινικά κύτταρα .

Όπως αποδεικνύεται , τα βιοηλεκτρικά σήματα που παράγονται σε όλο το σώμα έχουν άμεση επίπτωση σχετικά με το εάν ή όχι τα καρκινικά κύτταρα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν , και ή αλλαγή αυτών των βιοηλεκτρικών σημάτων μπορεί να σημαίνει τη επιβίωση ή τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων. Επιπροσθέτως , ανακάλυψαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια μοναδική βιοηλεκτρική υπογραφή που είναι δυνατόν να μεταβληθεί επίσης.
” Η είδηση ​​εδώ είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια βιοηλεκτρική βάση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου », εξηγεί ο Brook Chernet , μια  διδακτορική φοιτητρια στο Tufts και ένας από τους συντάκτες της μελέτης , για τα ευρήματα . Εν ολίγοις , η Chernet και η ομάδα της έχουν αποκτήσει μια πιο λεπτομερή κατανόηση του πώς λειτουργούν τα βιοηλεκτρικά σήματα , και πώς ρυθμίζεται η ανάπτυξη και ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων , (καλοήθεις και κακοήθεις) .

Αλλοίωνοντας τα βιοηλεκτρικά σημάτα για την προωθήσει των υγιών κυττάρων.

Προηγούμενη έρευνα που διεξήχθη στο Tufts έχει ήδη αποκαλύψει ότι η βιοηλεκτρική χειραγώγηση του σήματος μπορεί να επηρεάσει το πώς τα κύτταρα συμπεριφέρονται και το πώς μορφολογούνται , πως επηρεάζεται το ποσοστό τους της εξάπλωσης , της μετανάστευσης , την φυσική κατάσταση in vivo ( σε ένα πραγματικό ζωντανό οργανισμό ) , και πόσο αποτελεσματικά και αποδοτικά είναι σε θέση να  επισκευάζουν  όργανα και ιστούς.

Σήμερα, οι ερευνητές ανακάλυψαν περισσότερα με την παρατήρηση, για το πως αυτά τα ίδια σήματα επηρεάζουν τα καρκινικά κύτταρα , για τα οποία το σώμα έχει σχεδιαστεί να μπορεί να αντισταθμίζει φυσικά όταν είναι σε μια υγιή, δυναμική κατάσταση , αλλά για κάποιο λόγο αυτό μπορεί να διακοπή και να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες.
Μετά από ένεση σε έμβρυα βατράχου με αγγελιοφόρο RNA υλικό που προκάλεσε την δημιουργία αυξητικών όγκων όπως καρκινογένεση , η ερευνητική ομάδα Tufts παρατήρησε ότι οι καρκινικές περιοχές είχαν « μοναδική από-πολωμένη τάση μεμβράνης ” που τις διαφοροποιούσε από τους περιβάλλοντες ιστούς . Και μετά από περαιτέρω έρευνα , διαπιστώθηκε ότι η μεταβολή αυτή στην πόλωση κατέστειλε αποτελεσματικά την μη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων , γεγονός που συνεπάγεται ότι απλές τροποποιήσεις στον βιοηλεκτρικό κώδικα τόσο καρκινικών και μη καρκινικών κυττάρων μπορεί να είναι σε θέση να τους εξαλείψουν αποτελεσματικά πριν να μπορούν να προκαλέσουν βλάβη .

« Υποθέσαμε ότι η εμφάνιση του ογκογονιδίου που προκαλείται από όγκους μπορεί να ανασταλεί από την μεταβολή της τάσης της μεμβράνης , και είχαμε δίκιο », προσθέτει ο Dr Μάικλ Λέβιν , καθηγητής βιολογίας και διευθυντής του Του Κέντρου Αναγεννητικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας , συν- συγγραφέας στην μελέτη . «Έχουμε δείξει ότι τα ηλεκτρικά γεγονότα καθοδηγούν  τη συμπεριφορά των  κύτταρων. Οι αλλαγές της τάσης δεν είναι απλώς μία ανίχνευση του καρκίνου . Ελέγχουν και  κατευθύνουν το κατά πόσο ο καρκίνος εμφανίζεται ή όχι . ”
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-02/tu-bsc013113.php

Παρακαλώ αν πάσχετε από κάποια σοβαρή ασθένεια συμβουλευτείτε με τον Ιατρό σας πριν κάνετε κάποια Ολιστική Θεραπεία.
Ο βιοσυντονισμός και γενικά οι ηλεκτρομαγνητικές θεραπείες διαφόρων συχνοτήτων βρίσκονται ακόμα σε πειραματικά στάδια σχετικά με τον καρκίνο.