Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Αντιβιοτικά και παρενέργειες. Οι πιο συνήθεις.

Τα αντιβιοτικά και παρενέργειες τους.

Τα αντιβιοτικά έχουν παρενέργειες και βλάπτουν εκτός από το συκώτι και την βλεννογόνου του παχύ έντερου. Σχεδόν όλοι μας ξέρουμε τις ενοχλήσεις όπως τάση για εμετό ή διάρροια όταν πήραμε αντιβιοτικά και συχνά ακόμα για μέρες μετά από την λήψη τους. Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι 50% του κόσμου σε θεραπεία με αντιβιοτικά παρουσιάζουν διάρροια και το ποσοστό των παιδιών είναι ακόμα μεγαλύτερα!

Η κύρια δουλειά των αντιβιοτικών είναι να καταστρέφουν παθογόνα βακτηρίδια. Δυστυχώς την ίδια στιγμή καταστρέφουν επίσης την προστατευτική βλεννογόνο του έντερου και τα φιλικά ωφέλιμα βακτηρίδια! Αυτό έχει για αποτέλεσμα να αναπτύσσονται γρήγορα επιθετικά μικρόβια και έτσι δημιουργείτε μία φλεγμονή στο έντερο που εκδηλώνετε με διάρροια, κράμπες και πόνο που μπορεί να γίνετε ακόμα και απειλητική για την ζωή ιδιαιτέρα σε μικρά παιδιά και αρρώστους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας!

Μιλάμε για διάρροια που δημιουργείτε από αντιβίωση όταν τις μέρες που λαμβάνετε η αντιβίωση ή ακόμα έως 20 μέρες μετά από την χρήση τους έχουμε κολικούς, πόνους, κράμπες και παραπάνω από τρείς εκκενώσεις του έντερου με πολύ μαλακά έως νερουλά κόπρανα και αυξημένη ποσότητα. Αυτή η ευκοιλιότητα γίνετε επικίνδυνη για την υγεία μας όταν μειώνετε η ποσότητα των ούρων, όταν τα ούρα αλλάζουν χρώμα και γίνονται πολύ σκούρα, όταν κάνουμε ψηλό πυρετό, όταν έχουμε ζαλάδες και χάνουμε την δύναμη μας και όταν κρατάει η διάρροια περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Αντιβιοτικά και παρενέργειες. Πρόληψη.

Κατά την διάρκεια χρήσης των αντιβιοτικών είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε ένα ευκολόπεπτο διατροφικό πρόγραμμα. Η ολιστική διατροφή είναι ότι χρειάζεται ο οργανισμός για μια γρήγορη ανάρρωση.
Η καλύτερη θεραπεία και πρόληψη για την διάρροια που σχετίζετε με τα αντιβιοτικά είναι να λαμβάνουμε εκλεκτά προβιοτικά βακτηριακά στελέχη (lactobacillus, bifidobacterium) μαζί με την αντιβίωση που δρουν κατά των επιθετικών μικροβίων, όποτε παίρνουμε αντιβίωση!
Και να μην ξεχνάτε να ρωτάτε τον Ιατρό που σας τα χορήγησε εάν συμφωνεί με αυτά για την περίπτωσή σας.

Άλλα άρθρα σχετικά με Αντιβιοτικά και παρενέργειες.

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.