Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Τα αντιβιοτικά και παρενέργειες τους.

Τα αντιβιοτικά έχουν παρενέργειες και βλάπτουν εκτός από το συκώτι και την βλεννογόνου του παχύ έντερου. Σχεδόν όλοι μας ξέρουμε τις ενοχλήσεις όπως τάση για εμετό ή διάρροια όταν πήραμε αντιβιοτικά και συχνά ακόμα για μέρες μετά από την λήψη τους. Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι 50% του κόσμου σε θεραπεία με αντιβιοτικά παρουσιάζουν διάρροια και το ποσοστό των παιδιών είναι ακόμα μεγαλύτερα!

Η κύρια δουλειά των αντιβιοτικών είναι να καταστρέφουν παθογόνα βακτηρίδια. Δυστυχώς την ίδια στιγμή καταστρέφουν επίσης την προστατευτική βλεννογόνο του έντερου και τα φιλικά ωφέλιμα βακτηρίδια! Αυτό έχει για αποτέλεσμα να αναπτύσσονται γρήγορα επιθετικά μικρόβια και έτσι δημιουργείτε μία φλεγμονή στο έντερο που εκδηλώνετε με διάρροια, κράμπες και πόνο που μπορεί να γίνετε ακόμα και απειλητική για την ζωή ιδιαιτέρα σε μικρά παιδιά και αρρώστους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας!

Μιλάμε για διάρροια που δημιουργείτε από αντιβίωση όταν τις μέρες που λαμβάνετε η αντιβίωση ή ακόμα έως 20 μέρες μετά από την χρήση τους έχουμε κολικούς, πόνους, κράμπες και παραπάνω από τρείς εκκενώσεις του έντερου με πολύ μαλακά έως νερουλά κόπρανα και αυξημένη ποσότητα. Αυτή η ευκοιλιότητα γίνετε επικίνδυνη για την υγεία μας όταν μειώνετε η ποσότητα των ούρων, όταν τα ούρα αλλάζουν χρώμα και γίνονται πολύ σκούρα, όταν κάνουμε ψηλό πυρετό, όταν έχουμε ζαλάδες και χάνουμε την δύναμη μας και όταν κρατάει η διάρροια περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Αντιβιοτικά και παρενέργειες. Πρόληψη.

Κατά την διάρκεια χρήσης των αντιβιοτικών είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε ένα ευκολόπεπτο διατροφικό πρόγραμμα. Η ολιστική διατροφή είναι ότι χρειάζεται ο οργανισμός για μια γρήγορη ανάρρωση.
Η καλύτερη θεραπεία και πρόληψη για την διάρροια που σχετίζετε με τα αντιβιοτικά είναι να λαμβάνουμε εκλεκτά προβιοτικά βακτηριακά στελέχη (lactobacillus, bifidobacterium) μαζί με την αντιβίωση που δρουν κατά των επιθετικών μικροβίων, όποτε παίρνουμε αντιβίωση!
Και να μην ξεχνάτε να ρωτάτε τον Ιατρό που σας τα χορήγησε εάν συμφωνεί με αυτά για την περίπτωσή σας.

Άλλα άρθρα σχετικά με Αντιβιοτικά και παρενέργειες.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“If you always do
What you have always done
You will always get
What you have already got”
Henry Ford

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Η κοινωνική απομόνωση έχει συνδεθεί άμεσα με δομικές αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι έχουν 26% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άνοια αργότερα στη ζωή τους.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Παρελθοντικό τραύμα μπορεί να στοιχειώνει την μελλοντική υγεία

Παρελθοντικό τραύμα μπορεί να στοιχειώνει την μελλοντική υγεία

Δύσκολα παιδικά χρόνια. Μια βίαιη επίθεση. Τροχαίο ατύχημα. Οικονομική πτώχευση. Αποτυχημένος γάμος (έως και διαζύγιο.) Εάν κάτι παρόμοιο ανήκει στο παρελθόν σας ή έστω οποιοδήποτε σοκ το οποίο θυμόσαστε ή όχι, θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τρέχουσα υγεία σας, ειδικά αν έχει συμβεί στην παιδική σας ηλικία.

Τι λένε οι έρευνες για το Reiki

Τι λένε οι έρευνες για το Reiki

Οι Ενεργειακές Θεραπείες έχουν δυστυχώς κατηγορηθεί άδικα, λόγω έλλειψης επιστημονικής εξήγησης του φαινομένου που παράγουν.

Καλέστε την Υγεια Εναρμόνιση