Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Το πρωινό μας. Το πιο σημαντικό μας γεύμα.

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωϊνό μας.

Πολύς κόσμος δε μπορεί να φάει το πρωί.Όχι μόνο δε πεινάει αλλά νιώθει και άσχημα αν το επιχειρήσει.Αν δε μπορείτε να φάτε το πρωί με τίποτα τότε μάλλον έχει κλείσει το στομάχι σας.Έχετε δηλητηριάσει κατά κάποιο τρόπο τον οργανισμό σας με άλλα πράγματα(καφές και τσιγάρο).

           Το πρωινό έιναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και για αυτό πρέπει να έιναι και το πιο πλούσιο.Το πρωινό πάιζει σπουδαίο ρόλο για να έχουμε ένα γρήγορο μεταβολισμό και είναι απαραίτητο σε κάθε διατροφή και δίαιτα.Αν δεν έχετε συνηθίσει να τρώτε πρωινό,θα έχετε αργό μεταβολισμό και έλλειψη σημαντικής ενέργειας που θα σας είναι απαραίτητη σε καθημερινό επίπεδο.Είναι πολύ σημαντικο να μη το παραλείπετε ποτέ.

           Ο μόνος τρόπος να αρχίσετε να τρώτε πρωινό είναι να αρχίσετε να τρώτε λίγο λίγο και σιγά σιγά.Ξεκινήστε με κάτι πολύ μικρό,όπως μια φρυγανιά ή μια φέτα ψωμί.Κάντε το κάθε μέρα έστω και αν πιεστείτε λίγο για να το φάτε.Ο οργανισμός μπορεί να συνηθίσει οποιαδήποτε αλλαγή μέσα σε 21 με 28 ημέρες. Μετά από 10 μέρες προσθέστε κάτι ακόμη, όπως ένα φρούτο .Συνεχίστε έτσι και ανά 10 μέρες να τρώτε και κάτι ακόμη συν αυτά που έχετε ήδη συνηθίσει να τρώτε. Μέσα σε ένα μήνα θα έχετε αλλάξη τον μεταβολισμό σας με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.

           Κάποια στιγμή θα μπορείτε να τρώτε ένα μεγάλο, ικανοποιητικό πρωινό άνετα. Όχι  μόνο αυτό, αλλά θα το ζητάει το σώμα σας πλέον από μόνο του (θα ξυπνάτε και θα πεινάτε). Το μυστικό είναι να αυξάνετε σιγά σιγά και σταδιακά, έτσι ώστε το σώμα σας να προλαβαίνει να υιοθετεί τις νέες αλλαγές κάθε φορά. Αν αυτό σας βοηθάει, επιλέξτε τροφές που σας αρέσουν πολύ, όποιες και αν είναι αυτές. Σε πρώτη φάση, δε μας νοιάζει τόσο ένα υγιές πρωινό αλλά απλά να υπάρχει το πρωινό στη διατροφή σας.

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.