Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Θεραπεία καρκίνου με Βιοσυντονισμό.

Θεραπεία καρκίνου με Βιοσυντονισμό.

Η ενημέρωση για τις καινούργιες τεχνολογίες όπως η θεραπεία καρκίνου με βιοσυντονισμό είναι πολύ σημαντική, αλλά παρακαλώ να μην πιστέψουμε ότι ο Βιοσυντονισμός είναι η πανάκεια και ότι εάν πάσχουμε από καρκίνο με μερικές θεραπείες βιοσυντονισμού ή αγοράζοντας κάποιο μηχανηματάκι βιοσυντονισμού θα γίνουμε αμέσως καλά. Παρότι δεν θα το βρείτε στις έρευνες που υπάρχουν δημοσιευμένες υπάρχουν και αντενδείξεις σχετικά με μερικούς τύπους καρκίνου. (Δεν θα επεκταθούμε σε αυτό σήμερα.). Υπάρχουν σήμερα (παλαιότερα το θεωρούσαν ώς απάτη) σοβαρές επιστημονικές ενδείξεις ότι η θεραπεία καρκίνου με Βιοσυντονισμό είναι εφικτή. Όλες όμως οι ενδείξεις δεν απέδωσαν μόνιμη θεραπεία. Σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε ύφεση του καρκίνου, σε άλλες παρατάθηκε το προσδόκιμο ζωής και σε μερικές υπήρξε και θεραπεία.

Δυστυχώς υπάρχει πολύ εμπόριο σχετικά με την πώληση μηχανημάτων Βιοσυντονισμού και τις θεραπείες σχετικά με τον καρκίνο.

Οι Θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς με προχωρημένο ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα (HCC) είναι περιορισμένες. Υπάρχουν αναδυόμενες αποδείξεις ότι η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων μπορεί να μεταβάλλεται με πολύ χαμηλά επίπεδα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων διαμορφωμένων σε συγκεκριμένες συχνότητες.

Παρακάτω θα σας προσφέρουμε τους συνδέσμους για να μπορέσετε να διαβάσετε οι ίδιοι τις έρευνες. Αποφεύγουμε να τα μεταφράσουμε για να αποφύγουμε τυχόν παρερμηνείες που θα μπορούσαν να προσφέρουν τροφή αρνητικών σχολείων από όσους επιτήδειους που αντιτίθενται στις νέες τεχνολογίες όπως ο Βιοσυντονισμός.
Σε αυτό το άρθρο επίσης θα προσθέτουμε ότι νέο βρίσκουμε στο διαδίκτυο σχετικά με την Θεραπεία καρκίνου με Βιοσυντονισμό. Αν σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε σχετικά παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω στην φόρμα εγγραφής.

Έρευνες σχετικές με την θεραπεία καρκίνου με Βιοσυντονισμό.

  • Έρευνα σε προχωρημένο ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα (HCC)Οι θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς με προχωρημένο ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα (HCC) είναι περιορισμένες. Υπάρχουν αναδυόμενες αποδείξεις ότι η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων μπορεί να μεταβάλλεται με πολύ χαμηλά επίπεδα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων διαμορφωμένων σε συγκεκριμένες συχνότητες.

   British journal of cancer. 2011 Aug 23;105(5):640-8. doi: 10.1038/bjc.2011.292. Epub 2011 Aug 9.
   Treatment of advanced hepatocellular carcinoma with very low levels of amplitude-modulated electromagnetic fields.

   Costa FP1, de Oliveira AC, Meirelles R, Machado MC, Zanesco T, Surjan R, Chammas MC, de Souza Rocha M, Morgan D, Cantor A, Zimmerman J, Brezovich I, Kuster N, Barbault A, Pasche B.

   Author information: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21829195

  • 1/ Ερευνα για ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τη θεραπεία του καρκίνου. Ανακάλυψη συχνοτήτων όγκου -ειδικά και αξιολόγηση νέας θεραπευτικής προσέγγισης.Επειδή “in vitro” μελέτες υποδεικνύουν ότι τα χαμηλά επίπεδα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μπορούν να τροποποιήσουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων , υποθέσαμε ότι η συστημική χορήγηση ενός συνδυασμού συχνοτήτων ογκο-ειδικό μπορεί να έχει ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αναλάβαμε αυτή την μελέτη για τον εντοπισμό συχνότητων ογκο-ειδικών και ελέγξαμε τη σκοπιμότητα χορήγησης τέτοιων συχνοτήτων σε ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο.
  • 2/ Ερευνα για ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τη θεραπεία του καρκίνου. Ανακάλυψη συχνοτήτων όγκου -ειδικά και αξιολόγηση νέας θεραπευτικής προσέγγισης.
   Ο Anthony Holland, Αναπληρωτής Καθηγητής και Διευθυντής της Μουσικής Τεχνολογίας στο Skidmore College της Νέας Υόρκης , ΗΠΑ , και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι , με τη δημιουργία προσαρμοσμένων ψηφιακών ηλεκτρονικών σημάτων , μπορούν να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus ( φορείς σταφυλόκοκκου )
   Author: Anna Hunt Walking Times.
   Article…

Δείτε και το σχετικό Video.

Οι Εναλλακτικές Θεραπείες δεν έχουν ως σκοπό να αντικαθιστούν την Κλασσική Ιατρική. Αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε και τον Θεράποντα Ιατρό σας.
Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.