Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Πότε κάνατε το τελευταίο σας σέρβις ???

Το Αυτοκίνητο μας.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω service (σέρβις) στο αυτοκίνητο μου?
Το σέρβις αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται 1 φορά του χρόνο ώστε να συντηρούνται όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου μας.

Το σέρβις αυτοκινήτου περιλαμβάνει:

Αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου αέρος, φίλτρου βενζίνης, λαδιού και καμπίνας, μπουζί και τοποθέτηση καθαριστικού παρμπρίζ. Επιπλέον, έλεγχο του συστήματος φόρτισης (μπαταρία , δυναμό) , του συστήματος διεύθυνσης (μπόσικα του τιμονιού και των αξόνων αυτού), έλεγχο του συστήματος πέδησης (τακάκια φρένων και καθαρισμό των σιαγόνων αυτών εάν χρειάζεται), έλεγχο των φώτων και τέλος έλεγχο και γρασάρισμα των θυρών εάν χρειάζεται απαραίτητο.

Και πως γίνετε αυτό?

Πάμε το αυτοκίνητο στο συνεργείο και αφήνουμε τους ειδικούς (μηχανικούς) να κάνουν την δουλεία που ξέρουν και πρέπει να κάνουν! Χρησιμοποιούν τα ιδικά εργαλεία για μετρήσεις και φτιάξιμο, συγκεκριμένες ουσίες (λαδιά, νερά…) για την σωστή λειτουργία του αυτοκίνητο μας.

Τα ωφέλει από ένα καλό σέρβις?

Με ένα αυτοκίνητο που έχει περάσει τακτικά από το σέρβις νιώθουμε ασφαλής και καλά! Και έτσι κρατάμε το κόστος συντήρησης χαμηλά (κατανάλωση βενζίνης, φθορά και αντικατάσταση από διάφορα μέρη…). Επίσης εάν έχει τύχει να πάτε ένα αυτοκίνητο 10ετίας για service θα παρατηρήσατε ότι πάει πολύ πιο καλά…

Όλα αυτά ακούγονται γνωστά?

Συνήθως προσέχουμε να κάνουμε το σέρβις πριν να μείνουμε κάπου με το αυτοκίνητο μας ή πάμε στο συνεργείο όταν αλλάζει το αυτοκίνητο συμπεριφορά στην οδήγηση ή παρατηρούμε κάποιο περίεργο θόρυβο!

Και τι γίνετε όταν δεν έχουμε κάνει σέρβις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα?

Τότε το σέρβις είναι ακριβό και χρονοβόρο! Εκτός που θα μείνουμε για μερικές μέρες χωρίς το αυτοκίνητο μας, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή μετακίνηση (δουλειά, ψώνια…), πρέπει να βάλουμε το χέρι βαθειά στην τσέπη μας και λυπούμαστε για τα λεφτά που δώσαμε!!

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Το Σώμα μας

Κάθε πότε πρέπει να κάνω service (σέρβις) στο σώμα μου?
Το σέρβις του σώματος μας πρέπει να γίνεται 2 φορές το χρόνο (είναι λίγο πιο περίπλοκο από το αυτοκίνητο) για να συντηρούνται όλα τα συστήματα του όσο πιο σωστά γίνεται.

Το σέρβις του σώματος περιλαμβάνει:

Καθαρισμός φίλτρο αέρας (πνεύμονες, δέρμα), καθαρισμός φίλτρο αποτοξίνωσης (συκώτι), καθαρισμός αντλίας αίματος (καρδιά), καθαρισμός αποχέτευσης (λέμφος, έντερο, ουροδόχο κύστης…), καθαρισμός σύστημα τροφοδότησης (αίμα), καθαρισμό δομής (ιστούς, κύτταρα), καθαρισμός κεντρικού συστήματος ελέγχου (εγκέφαλος).

Και πως γίνετε αυτό?

Πάμε το σώμα μας στο θεραπευτήριο και αφήνουμε τους ιδικούς (θεραπευτές) να κάνουν την δουλεία που ξέρουν και πρέπει να κάνουν! ! Χρησιμοποιούν τα ιδικά εργαλεία για μετρήσεις και φτιάξιμο και συγκεκριμένες ουσίες (διατροφή, ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα…) για την σωστή λειτουργία του σώματος μας.

Τα ωφέλει από ένα καλό σέρβις?

Με ένα σώμα που έχει περάσει τακτικά από σέρβις νιώθουμε ασφαλής και καλά! Και έτσι κρατάμε το κόστος συντήρησης χαμηλά (κόστος φαρμάκων και επισκέψεις στους ιατρούς και νοσοκομεία).

Όλα αυτά ακούγονται γνωστά?

Συνήθως δεν προσέχουμε να κάνουμε το σέρβις και περιμένουμε μέχρι που μας εγκαταλείπει το σώμα μας (αρρώστιες, χρόνιοι πόνοι, χρόνια κούραση και κόπωση…). Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν προσέχουμε όταν αλλάζει συμπεριφορά το σώμα μας, αγνοούμε τις προειδοποιήσεις του και φτάνουμε σε ιατρεία και νοσοκομεία τις μέρες των γιορτών ή διακοπών!

Και τι γίνετε όταν δεν έχουμε κάνει σέρβις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα?

Τότε το σέρβις είναι ακριβό και χρονοβόρο! Εκτός που θα μείνουμε για μέρες στο σπίτι ή στο νοσοκομείο, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα (δουλειά, υποχρεώσεις…), πρέπει να βάλουμε το χέρι βαθειά στην τσέπη μας και λυπούμαστε τα λεφτά που δώσαμε!!

Ο λόγος που προσέχετε το αυτοκίνητο σας είναι ότι το έχετε πληρώσει. Το σώμα σας το πήρατε δωρεάν αλλά η καλή λειτουργία του(υγεία) δεν κρατάει από μόνη της για πάντα ! Αν νοιάζεστε για το σώμα σας και την υγεία σας όπως νοιάζεστε για το αυτοκίνητο σας και την λειτουργία του, τότε είναι καιρός να κάνετε ένα καλό σέρβις πριν χρειαστείτε Rectifier…!!!

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.