Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Το μυστικό της μακροζωίας

Το Πολυτιμότερο μυστικό της μακροζωίας

Από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι αναζητούμε το μυστικό της μακροζωίας που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε για πάντα. Μέχρι σήμερα, ένα έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε με βεβαιότητα: ότι τέτοιο μυστικό της μακροζωίας δεν υπάρχει. Παρ’ όλα αυτά, το να πιάσουμε τα 100 είναι ένας εφικτός στόχος, αρκεί να ακολουθήσουμε τις «συνταγές» των ειδικών.

Κατά καιρούς διάφοροι ισχυρίζονται ότι κατέχουν το μυστικό της μακροζωίας και ότι αυτό κρύβεται σε μεγαδόσεις βιταμινών, στη χορήγηση ορμονών ή σε μία ειδική διατροφή με συστατικά αμφιβόλου προελεύσεως και αξίας. Εμείς δεν θα επιλέξουμε τίποτε από τα παραπάνω. Όλα τα παρόμοια ελιξίρια, άλλωστε, έχουν μέχρι τώρα καταρριφθεί από τους ειδικούς ως αναποτελεσματικά ή και ως επικίνδυνα. Δεν θα προσπαθήσουμε όμως και κάτι ανέφικτο, όπως το να πάμε σε ένα χωριό και να τρώμε μόνο ό,τι καλλιεργούμε. Άλλωστε, η μακροζωία είναι ένα πιο περίπλοκο ζήτημα που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής μας (π.χ. οι καπνιστές ή οι υπέρβαροι ζουν συνήθως λιγότερο), το περιβάλλον μας (π.χ. η ρύπανση επηρεάζει την υγεία), την κοινωνικοοικονομική μας τάξη (οι μορφωμένοι και οι ευκατάστατοι ζουν περισσότερο) και άλλους παράγοντες.
Έτσι, ας ακολουθήσουμε το δρόμο για τη μακροζωία που έχει για μότο το «μέτρον άριστον» και για στόχο το να περιορίσουμε τα «πολύ άσχημα» που εκ παραλείψεως (π.χ. να μη φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο ή να μην ασκούμαστε) ή εκ πράξεως (π.χ. να καπνίζουμε, να τρώμε μόνο κρέας) μπορεί να απειλήσουν τη μακροβιότητά μας.
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το σημαντικότερο, για όλη μας την ζωή, είναι η θετική μας στάση απέναντί της.

Το video που βρήκαμε παρακάτω δείχνει κατά προτεραιότητα τα πλέον σημαντικά μυστικά της μακροζωίας σε μια επιστημονική έρευνα που έγινε.

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Μία έυρενα 75 ετών μας αποκαλύπτη το μυστικό της ευτυχίας στην ζωή μας.

Μια άλλη έρευνα σχετικά με την ευτυχία του ανθρώπου στην ζωή του.

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.