Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού

Ολιστικές Θεραπείες, Ολιστικό Αδυνάτισμα, Προσφορές | 0 comments

Εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού.

Ενεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας! Ολιστικά. Αρμονικά.
Ενεργοποιήστε την ζωή και την χαρά μέσα σας.
Θέλετε να κάψτε περισσότερες θερμίδες? Έχετε την ανάγκη για περισσότερη ενέργεια? Θέλετε απλά να νιώθετε υγιείς, χαρούμενοι και γεμάτοι ζωή και να αποχαιρετίστε την μελαγχολία και αδράνεια?

Πως γίνετε η εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού?

Η εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού αρχίζει με μία Μέτρηση Μεσημβρινών που μας δείχνει όλα τα ενεργειακά επίπεδα του σώματος μας, δηλαδή ποια στοιχεία ή και όργανα, υπό ή υπέρ λειτουργούν.
Σχετικά με την Μέτρηση Μεσημβρινών διαβάστε περισσότερα σχετικά …
Τα αποτέλεσμα της Μέτρησης Μεσημβρινών απεικονίζονται σε διάφορα σχεδιαγράμματα όπου και γίνετε και η επεξήγηση για την καλύτερη κατανόηση της ενεργειακής σας κατάστασης.
Με τα αποτελέσματα της Μέτρησης Μεσημβρινών γίνετε μία συνδυαστική ολιστική θεραπεία ηλεκτροβελονισμού και ωτοβελονισμού για την εξισορρόπηση της ενέργειας σε πρώτο στάδιο και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού κατόπιν.
Στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη εβδομάδα γίνετε μία επανάληψη της Μέτρησης Μεσημβρινών, για να παρατηρήσουμε αλλαγές, και κατόπιν εφαρμόζουμε τα αντίστοιχα πρωτόκολλα του ηλεκτροβελονισμού και ωτοβελονισμού.

Σε ποιον απευθύνεται η εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού?

  • Σε όλους που θέλουν να χάσουν βάρος
  • Σε όλους που θέλουν να συμμετέχουν σε αθλητικές αγώνες
  • Σε όλους που χρειάζονται αυξημένη συγκέντρωση για δουλειά ή εξετάσεις (πανελλήνιες, δίπλωμα οδήγησης…)
  • Σε όλους που υποφέρουν από κούραση και κόπωση
  • Σε όλους που υποφέρουν από κατάθλιψη και έχουν χάσει την όρεξη ζωής

Διάρκεια προγράμματος:
Τουλάχιστον 4 εβδομάδες με μία συνεδρία την εβδομάδα. Το πρόγραμμα μπορεί να συνεχίζετε με άλλες απομονωμένες συνεδρίες ή με άλλο μηνιαίο πακέτο με 4 συνεδρίες επανάληψης.

Διάρκεια συνεδρίας για εντατική ενεργοποίηση μεταβολισμού:

Η πρώτη συνεδρία περιλαμβάνει ένα ιστορικό υγείας, την αρχική Μέτρηση Μεσημβρινών, την βασική εξήγηση του αποτελέσματος της Μέτρησης Μεσημβρινών, και την συνδυαστική ολιστική θεραπεία με τον ηλεκτροβελονισμό και τον ωτοβελονισμό και διαρκεί περίπου 50 λεπτά.
Η επόμενες συνεδρίες περιλαμβάνουν την επαναληπτική Μέτρηση Μεσημβρινών, και την συνδυαστική ολιστική θεραπεία με τον ηλεκτροβελονισμό και τον ωτοβελονισμό και διαρκούν 30 λεπτά ανά συνεδρία.

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Προσφορά -50%

98 + φπα

Και οι 4 συνεδρίες.

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
Mae West

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Ενσυνείδητη διατροφή

Ενσυνείδητη διατροφή

Τι είναι η ενσυνείδητη διατροφή; Η ιδέα της ενσυνειδητότητας δεν είναι καινούργια, αλλά σίγουρα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Η ενσυνειδητότητα μπορεί να οριστεί ως μια "ποιότητα της συνείδησης που χαρακτηρίζεται από συνεχή προσοχή ή καλύτερα παρατήρηση στις εμπειρίες,...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Ιστορία για του καλού μασήματος Oι άνθρωποι συμβουλεύουν τους άλλους να μασάνε καλά το φαγητό τους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην Αγιουρβέδα, μια σχολή ιατρικής που ιδρύθηκε στην Ινδία πριν από περίπου 7.000 χρόνια, η αργή και σχολαστική μάσηση θεωρείται απαραίτητη για...

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Τι εννοούμε ως Συναισθηματική διατροφή; Συναισθηματική διατροφή είναι η κατανάλωση φαγητού ως ένας τρόπος καταστολής ή ηρεμίας αρνητικών συναισθημάτων, όπως το άγχος, ο θυμός, ο φόβος, η πλήξη, η λύπη και η μοναξιά…. Έχετε βρεθεί ποτέ ξαφνικά στο ψυγείο ή στο ντουλάπι...

Η σύντομη, έντονη κίνηση μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας

Η σύντομη, έντονη κίνηση μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας

Μια νέα μελέτη επιβεβαιώνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε σκληρή προπόνηση για να αποκομίσετε τα οφέλη της άσκησης για τη μακροζωία. Η σύντομη, έντονη κίνηση μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας. Ανεβαίνοντας τις σκάλες για το διαμέρισμά σας, το τρέξιμο για να προλάβετε...