Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης.

Η ουροδόχος κύστη και τα νεφρά είναι όργανα που σχετίζονται μεταξύ τους. Όπως και στην περίπτωση των νεφρών, το συναίσθημα που συνδέεται με την ουροδόχο κύστη είναι ο φόβος. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης επηρεάζει το ορμονικό σύστημα, την υπόφυση, και το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Έχει άμεση σχέση με τον ουροποιητικό σωλήνα και τα γεννητικά όργανα.

Όταν ο Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στη ουροδόχου κύστης πάσχουν συχνά από συχνοουρία, ακράτεια ούρων και νευρικότητα. Έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος, δυσκαμψία στους μηρούς και αίσθημα ψύχους κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και τους γλουτούς. (αυτή είναι η διαδρομή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης). Μπορεί να υπάρχουν και προβλήματα στα γεννητικά όργανα, ενώ η έλλειψη ενέργειας συχνά προκαλεί νυχτερινή εφίδρωση.

Ψυχολογικά, οι άνθρωποι αυτοί είναι συνήθως ντροπαλοί και νευρικοί. Τρέφουν πολλούς φόβους, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και μόνιμα παραπονιούνται για κάτι.

Όταν ο Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι με υπερβολική ενέργεια στην ουροδόχο κύστη παρουσιάζουν συχνά δυσκαμψία στο λαιμό. Επίσης υποφέρουν από ημικρανίες που προκαλούνται συνήθως από καταπιεσμένους φόβους. Αισθάνονται τα μάτια τους και το κεφάλι τους βαριά και εμφανίζουν σφίξιμο στο πίσω μέρος των μηρών, συχνοουρία, και μερικές φορές φλεγμονή του προστάτη. Το αυτόνομο νευρικό τους σύστημα μπορεί επίσης να είναι καταπονημένο

Ψυχολογικά, οι άνθρωποι με περίσσευμα ενέργειας στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης ανησυχούν για ασήμαντες λεπτομέρειες Είναι νευρικοί και αεικίνητοι και υπερβολικά ευαίσθητοι. Όπως και όσοι πάσχουν από προβλήματα ενέργειας στον μεσημβρινό των νεφρών, βασανίζονται και αυτοί από ένα φόβο επικείμενης καταστροφής.

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“If you always do
What you have always done
You will always get
What you have already got”
Henry Ford

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Κοινωνική απομονώση κίνδυνος υγείας

Η κοινωνική απομόνωση έχει συνδεθεί άμεσα με δομικές αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι έχουν 26% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν άνοια αργότερα στη ζωή τους.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Τι εννοούμε ως Συναισθηματική διατροφή; Συναισθηματική διατροφή είναι η κατανάλωση φαγητού ως ένας τρόπος καταστολής ή ηρεμίας αρνητικών συναισθημάτων, όπως το άγχος, ο θυμός, ο φόβος, η πλήξη, η λύπη και η μοναξιά…. Έχετε βρεθεί ποτέ ξαφνικά στο ψυγείο ή στο ντουλάπι...

Καλέστε την Υγεια Εναρμόνιση