Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης.

Η ουροδόχος κύστη και τα νεφρά είναι όργανα που σχετίζονται μεταξύ τους. Όπως και στην περίπτωση των νεφρών, το συναίσθημα που συνδέεται με την ουροδόχο κύστη είναι ο φόβος. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης επηρεάζει το ορμονικό σύστημα, την υπόφυση, και το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Έχει άμεση σχέση με τον ουροποιητικό σωλήνα και τα γεννητικά όργανα.

Όταν ο Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στη ουροδόχου κύστης πάσχουν συχνά από συχνοουρία, ακράτεια ούρων και νευρικότητα. Έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος, δυσκαμψία στους μηρούς και αίσθημα ψύχους κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και τους γλουτούς. (αυτή είναι η διαδρομή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης). Μπορεί να υπάρχουν και προβλήματα στα γεννητικά όργανα, ενώ η έλλειψη ενέργειας συχνά προκαλεί νυχτερινή εφίδρωση.

Ψυχολογικά, οι άνθρωποι αυτοί είναι συνήθως ντροπαλοί και νευρικοί. Τρέφουν πολλούς φόβους, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και μόνιμα παραπονιούνται για κάτι.

Όταν ο Μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι με υπερβολική ενέργεια στην ουροδόχο κύστη παρουσιάζουν συχνά δυσκαμψία στο λαιμό. Επίσης υποφέρουν από ημικρανίες που προκαλούνται συνήθως από καταπιεσμένους φόβους. Αισθάνονται τα μάτια τους και το κεφάλι τους βαριά και εμφανίζουν σφίξιμο στο πίσω μέρος των μηρών, συχνοουρία, και μερικές φορές φλεγμονή του προστάτη. Το αυτόνομο νευρικό τους σύστημα μπορεί επίσης να είναι καταπονημένο

Ψυχολογικά, οι άνθρωποι με περίσσευμα ενέργειας στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης ανησυχούν για ασήμαντες λεπτομέρειες Είναι νευρικοί και αεικίνητοι και υπερβολικά ευαίσθητοι. Όπως και όσοι πάσχουν από προβλήματα ενέργειας στον μεσημβρινό των νεφρών, βασανίζονται και αυτοί από ένα φόβο επικείμενης καταστροφής.

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“If you always do
What you have always done
You will always get
What you have already got”
Henry Ford

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Ενσυνείδητη διατροφή

Ενσυνείδητη διατροφή

Τι είναι η ενσυνείδητη διατροφή; Η ιδέα της ενσυνειδητότητας δεν είναι καινούργια, αλλά σίγουρα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Η ενσυνειδητότητα μπορεί να οριστεί ως μια "ποιότητα της συνείδησης που χαρακτηρίζεται από συνεχή προσοχή ή καλύτερα παρατήρηση στις εμπειρίες,...

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Η ευγνωμοσύνη περιλαμβάνει την εκδήλωση εκτίμησης για τα πράγματα στη ζωή που έχουν νόημα ή αξία για εσάς. Το να αφιερώνετε από ένα έως και 10 λεπτά την ημέρα για να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες κάθε μέρα μπορεί να φωτίσει την προοπτική σας, να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο θετικοί μπροστά στις προκλήσεις της ζωής.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Ιστορία για του καλού μασήματος Oι άνθρωποι συμβουλεύουν τους άλλους να μασάνε καλά το φαγητό τους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην Αγιουρβέδα, μια σχολή ιατρικής που ιδρύθηκε στην Ινδία πριν από περίπου 7.000 χρόνια, η αργή και σχολαστική μάσηση θεωρείται απαραίτητη για...

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.