Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός της Χοληδόχου Κύστης

Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης.

Η χοληδόχος κύστη και το συκώτι είναι συμπληρωματικά όργανα. Τα χολικά υγρά αποθηκεύονται στο συκώτι και από εκεί διοχετεύονται στα έντερα, όπου βοηθούν στην διάσπαση όλων των τροφών και ιδιαίτερα των λιπαρών. Τα χολικά υγρά μέσα στην χοληδόχο κύστη αντιδρούν με τη χοληστερίνη Αν η ποσότητα της χοληστερίνης είναι πολύ μεγάλη, τα χολικά υγρά δεν είναι σε θέση να την δεσμεύσουν σε μορφή διαλύματος με αποτέλεσμα κρύσταλλοι, οι γνωστές πέτρες στην χολή, που είναι και ιδιαίτερα επώδυνες.

Όταν ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στη χοληδόχο κύστη πάσχουν από έλλειψη χολής, κακή πέψη και τάση για διάρροια. Κοιμούνται άσχημα και έχουν ζαλάδες, υπερβολική βλέννα στα μάτια, χλωμή επιδερμίδα, οξέα στο στομάχι και ενοχλήσεις στην δεξιά πλευρά του ηλιακού πλέγματος.

Στο ψυχολογικό επίπεδο, οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στην χοληδόχο, είναι συχνά καταπιεσμένοι και θυμωμένοι. Ο θυμός τους βγαίνει συχνά στην επιφάνεια σαν μανία. Πάσχουν συχνά από νευρική υπερένταση. Είναι δειλοί, τρομάζουν εύκολα, και τους λείπει η αποφασιστικότητα. Ονειρεύονται διάφορα κατορθώματα, αλλά συχνά δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε το θάρρος να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Όταν ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι που έχουν υπερβολική ενέργεια στη χοληδόχο κύστη κοιμούνται λίγο, σκέφτονται και σχεδιάζουν πολύ και έχουν ενοχλήσεις ή πόνο στην δεξιά πλευρά του ηλιακού πλέγματος. Συχνά δεν έχουν όρεξη για φαγητό, εμφανίζουν ένα κιτρινωπό χρώμα στο άσπρο των ματιών και νοιώθουν μια πίεση που μερικές φορές φορές τους κάνει να φαίνονται ότι ξεχειλίζουν από συγκίνηση Συχνά έχουν πικρή γεύση στο στόμα, πόνο στους ώμους, μυική δυσκαμψία, ημικρανίες, δυσκοιλιότητα και λίμναση βλέννας. Έχουν την τάση να τρώνε πολλά γλυκά ενώ απεχθάνονται τις ξινές τροφές.

Στο ψυχολογικό επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να αναλαμβάνουν πάρα πολλές επαγγελματικές ευθύνες, δίνουν υπερβολική προσοχή στις λεπτομέρειες, αναστατώνονται εύκολα και είναι ανυπόμονοι και πάντα βιαστικοί.

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.