Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης.

Η χοληδόχος κύστη και το συκώτι είναι συμπληρωματικά όργανα. Τα χολικά υγρά αποθηκεύονται στο συκώτι και από εκεί διοχετεύονται στα έντερα, όπου βοηθούν στην διάσπαση όλων των τροφών και ιδιαίτερα των λιπαρών. Τα χολικά υγρά μέσα στην χοληδόχο κύστη αντιδρούν με τη χοληστερίνη Αν η ποσότητα της χοληστερίνης είναι πολύ μεγάλη, τα χολικά υγρά δεν είναι σε θέση να την δεσμεύσουν σε μορφή διαλύματος με αποτέλεσμα κρύσταλλοι, οι γνωστές πέτρες στην χολή, που είναι και ιδιαίτερα επώδυνες.

Όταν ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στη χοληδόχο κύστη πάσχουν από έλλειψη χολής, κακή πέψη και τάση για διάρροια. Κοιμούνται άσχημα και έχουν ζαλάδες, υπερβολική βλέννα στα μάτια, χλωμή επιδερμίδα, οξέα στο στομάχι και ενοχλήσεις στην δεξιά πλευρά του ηλιακού πλέγματος.

Στο ψυχολογικό επίπεδο, οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στην χοληδόχο, είναι συχνά καταπιεσμένοι και θυμωμένοι. Ο θυμός τους βγαίνει συχνά στην επιφάνεια σαν μανία. Πάσχουν συχνά από νευρική υπερένταση. Είναι δειλοί, τρομάζουν εύκολα, και τους λείπει η αποφασιστικότητα. Ονειρεύονται διάφορα κατορθώματα, αλλά συχνά δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε το θάρρος να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Όταν ο Μεσημβρινός της χοληδόχου κύστης έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι που έχουν υπερβολική ενέργεια στη χοληδόχο κύστη κοιμούνται λίγο, σκέφτονται και σχεδιάζουν πολύ και έχουν ενοχλήσεις ή πόνο στην δεξιά πλευρά του ηλιακού πλέγματος. Συχνά δεν έχουν όρεξη για φαγητό, εμφανίζουν ένα κιτρινωπό χρώμα στο άσπρο των ματιών και νοιώθουν μια πίεση που μερικές φορές φορές τους κάνει να φαίνονται ότι ξεχειλίζουν από συγκίνηση Συχνά έχουν πικρή γεύση στο στόμα, πόνο στους ώμους, μυική δυσκαμψία, ημικρανίες, δυσκοιλιότητα και λίμναση βλέννας. Έχουν την τάση να τρώνε πολλά γλυκά ενώ απεχθάνονται τις ξινές τροφές.

Στο ψυχολογικό επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να αναλαμβάνουν πάρα πολλές επαγγελματικές ευθύνες, δίνουν υπερβολική προσοχή στις λεπτομέρειες, αναστατώνονται εύκολα και είναι ανυπόμονοι και πάντα βιαστικοί.

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“Miracles are like pimples, because once you start looking for them you find more than you ever dreamed you’d see.”
LEMONY SNICKET

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Ενσυνείδητη διατροφή

Ενσυνείδητη διατροφή

Τι είναι η ενσυνείδητη διατροφή; Η ιδέα της ενσυνειδητότητας δεν είναι καινούργια, αλλά σίγουρα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Η ενσυνειδητότητα μπορεί να οριστεί ως μια "ποιότητα της συνείδησης που χαρακτηρίζεται από συνεχή προσοχή ή καλύτερα παρατήρηση στις εμπειρίες,...

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Η ευγνωμοσύνη περιλαμβάνει την εκδήλωση εκτίμησης για τα πράγματα στη ζωή που έχουν νόημα ή αξία για εσάς. Το να αφιερώνετε από ένα έως και 10 λεπτά την ημέρα για να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες κάθε μέρα μπορεί να φωτίσει την προοπτική σας, να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο θετικοί μπροστά στις προκλήσεις της ζωής.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Ιστορία για του καλού μασήματος Oι άνθρωποι συμβουλεύουν τους άλλους να μασάνε καλά το φαγητό τους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην Αγιουρβέδα, μια σχολή ιατρικής που ιδρύθηκε στην Ινδία πριν από περίπου 7.000 χρόνια, η αργή και σχολαστική μάσηση θεωρείται απαραίτητη για...

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.