Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Ολιστική Διατροφή Αδυνάτισμα

Ολιστική υγεία Εναρμόνιση Ολιστική Διατροφή

Η τροφή μας είναι και το φαρμακό μας.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, το 1912, ο Alexis Carrel, νομπελίστας ιατροφιλόσοφος, θέλοντας να επισημάνει τη σημασία της διατροφής στη διατήρηση της υγείας των ανθρώπων, δήλωσε ότι αν οι γιατροί δεν γίνουν διαιτολόγοι, τότε οι διαιτολόγοι θα γίνουν οι γιατροί του μέλλοντος.
Δεν υπάρχει υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή! Η ευρέως διαδεδομένη κακή υγεία πολλών ανθρώπων, δείχνει πρώτον, ότι η συνήθης δυτική διατροφή υψηλή σε λιπαρά, αλάτι , κρέας, αλλαντικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και γλυκά προφανώς δεν είναι ιδανική και ότι, δεύτερον, μία πλήρη υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή είναι σχεδόν αδύνατη.
«Όσοι νομίζουν πως δεν έχουν χρόνο για υγιεινό φαγητό, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να βρουν χρόνο για την ασθένεια.» Εδουάρδος Στάνλεϊ.

Η βάση για μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία είναι η διατροφή . Κάποιος που επιθυμεί σοβαρα να θεραπεύσει τον εαυτό του με φυσικό Ολιστικό τρόπο θα πρέπει πρώτα από όλα να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη της κατάστασης του, και να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες /εθισμούς.
Οι περισσότεροι ανθρωποι σήμερα υπακούοντας στις κοσμικές ενέργειες της εποχής μας, θέλουμε να τα έχουμε ΟΛΑ. Μέσα στα όλα απαιτούμε και να έχουμε άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα για οτιδήποτε μας έχει τύχει, χωρίς να αλλάξουμε τίποτα στη ζωή μας. Δεν φταίει η Κλασσική Ιατρική που έχει προσανατολιστεί στα μαγικά χαπάκια. Κατά την προσωπική μου γνώμη φταίμε όλοι μας. Έχουμε προσανατολιστεί όλοι μας προς την παραγωγή περισσοτέρων αγαθών, και σε ένα καλύτερο μέλλον, που μας έχει κάνει να ξεχνάμε το σήμερα, το τώρα, το από πού ήρθαμε και το που θα θέλαμε να πάμε…
Σήμερα δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε στην ίαση του οργανισμού μας και περιμένουμε ότι ένα χαπάκι θα λύση όλα μας τα προβλήματα. Τα χαπάκια όμως έχουν παρενέργειες.(Διαβάστε για τις παρενέργειες …)

Ολιστική Διατροφή Αδυνάτισμα

Eάν θέλεις να δεις πώς ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα.
Eάν θέλεις να δεις πώς θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα.

Bέδες


Ένα σημείο “το πιο βασικό”, κατα την γνώμη μου, είναι η ομοιότητα της Κλασσικής Ιατρικής με την Ολιστική Θεραυτική. Η ομοιότητα βρίσκεται δυστυχώς μόνο μέσα στα νοσοκομεία, εκεί που η ελεύθερη μας βούληση αρχίζει να παραβιάζετε. Η διατροφή νοσοκομείου (δεν είναι και η καλύτερη συμφωνώ) είναι ότι πιο απλό χρειάζετε ο οργανισμός μας για να ιαθεί. Ο λόγος που το αναφέρω δεν είναι για να επαινέσω τις ομοιότητες μεταξύ Ιατρικής και Ολιστικής γιατί δεν υπάρχει και καμμία άλλη, αλλά να υπενθυμήσω στους φίλους και συνανθρώπους μου ότι δεν χρειάζετε να φτάσουμε στο νοσοκομείο για να κάνουμε μια πιο υγιεινή διατροφή. Μπορούμε και να το κάνουμε από μόνοι μας , με ελεύθερη βούληση και με πολύ μεγαλύτερα και θαυμαστά αποτελέσματα.

Μερικά Άρθρα σχετικά με την Ολιστική Διατροφή

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Συναισθηματική Διατροφή Ολιστική Αντιμετώπιση

Τι εννοούμε ως Συναισθηματική διατροφή;
Συναισθηματική διατροφή είναι η κατανάλωση φαγητού ως ένας τρόπος καταστολής ή ηρεμίας αρνητικών συναισθημάτων, όπως το άγχος, ο θυμός, ο φόβος, η πλήξη, η λύπη και η μοναξιά….

Διαβάστε Περισσότερα
Το πιο απρόβλεπτο εμπόδιο στην απώλεια βάρους.

Το πιο απρόβλεπτο εμπόδιο στην απώλεια βάρους.

Το πιο απρόβλεπτο εμπόδιο στην απώλεια βάρους. Οι άνθρωποι στη μελέτη είχαν χάσει κατά μέσο όρο 35 κιλά και προσπαθούσαν να διατηρήσουν την απώλεια του βάρους τους.Υπεύθυνος της μελέτης είναι ο Dr Lynsey Romo. Δείτε την...

Διαβάστε Περισσότερα
Η σχέση ζάχαρης alzheimer

Η σχέση ζάχαρης alzheimer

Η σύνδεση της ζάχαρης και της νόσου του Αλτσχάιμερ. Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και το συνηθισμένο υψηλό σάκχαρο στο αίμα συνδέονται με τη γνωστική υποβάθμιση.

Διαβάστε Περισσότερα
Εναλλακτικές τροφές για Δυσανεξία στην Γλουτένη

Εναλλακτικές τροφές για Δυσανεξία στην Γλουτένη

Άτομα που έχουν αλλεργία στην γλουτένη πρέπει να αποφεύγουν την γλουτένη εντελώς και αυστηρά! Ακόμα και η πιο μικρή ποσότητα μπορεί να προκαλεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Διαβάστε Περισσότερα
Η γλουτένη και παρενέργειες.

Η γλουτένη και παρενέργειες.

Τα συνηθισμένα αιματολογικά τεστ ανιχνεύουν μόνο την άλφα και βήτα γλιαδίνη και όχι τις υπόλοιπες ομάδες γλιαδίνης ή αβενίνης ή σεκαλίνης ή χορδελίνης! Και επίσης κρύβονται και άλλες ουσίες στην γλουτένη που δεν ανιχνεύονται

Διαβάστε Περισσότερα
Τι είναι η Γλουτένη και που την βρίσκουμε. Τεστ Δυσανεξίας

Τι είναι η Γλουτένη και που την βρίσκουμε. Τεστ Δυσανεξίας

Η πολλαπλή γενετική μετάλλαξη που έχει γίνει στο σιτάρι επί δεκαετίες δυστυχώς δεν στοχεύει στην υγεία του ανθρώπου αλλά στην μέγιστη σοδιά για οικονομικούς λόγους!

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Ωτοβελονισμός

Ωτοβελονισμός Προσφορά

Περιλαμβάνει 3 επισκέψεις

Ο ωτοβελονισμός είναι πολύ ισχυρό στήριγμα για όποιον επιθυμεί να χάσει βάρος.
Ενημερωθείτε για τις μελέτες σχετικά.

Τεστ Ευεξίας


Μια ολοκληρωμένη ματιά στον ενεργειακό σας οργανισμό μέσω της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Το στρες στην ζωή μας

Το στρες στην ζωή μας

Kατηγορίες

Η σελίδα αυτή είναι υπο κατασκευήΜπορούμε να σας ειδοποιήσουμε όταν θα είναι έτοιμη.

Συμπληρώστε το email σας και όταν η ιστοσελίδα περατωθεί θα σας ειδοποιησούμε να την δείτε.
Σας ευχαριστούμαι για το ενδιαφέρον σας.

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.