Select Page
Ολιστική Διατροφή

Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τον Βιοσυντονισμό

olistikes sintages

Ολιστική Διατροφή Αδυνάτισμα και θεραπεία.

0 comments

Η τροφή μας είναι και το φαρμακό μας.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, το 1912, ο Alexis Carrel, νομπελίστας ιατροφιλόσοφος, θέλοντας να επισημάνει τη σημασία της διατροφής στη διατήρηση της υγείας των ανθρώπων, δήλωσε ότι αν οι γιατροί δεν γίνουν διαιτολόγοι, τότε οι διαιτολόγοι θα γίνουν οι γιατροί του μέλλοντος.
Δεν υπάρχει υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή! Η ευρέως διαδεδομένη κακή υγεία πολλών ανθρώπων, δείχνει πρώτον, ότι η συνήθης δυτική διατροφή υψηλή σε λιπαρά, αλάτι , κρέας, αλλαντικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και γλυκά προφανώς δεν είναι ιδανική και ότι, δεύτερον, μία πλήρη υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή είναι σχεδόν αδύνατη.

«Όσοι νομίζουν πως δεν έχουν χρόνο για υγιεινό φαγητό, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να βρουν χρόνο για την ασθένεια.» Εδουάρδος Στάνλεϊ.

Η βάση για μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία είναι η διατροφή . Κάποιος που επιθυμεί σοβαρα να θεραπεύσει τον εαυτό του με φυσικό Ολιστικό τρόπο θα πρέπει πρώτα από όλα να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη της κατάστασης του, και να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες /εθισμούς .

Οι περισσότεροι ανθρωποι σήμερα υπακούοντας στις κοσμικές ενέργειες της εποχής μας, θέλουμε να τα έχουμε ΟΛΑ. Μέσα στα όλα απαιτούμε και να έχουμε άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα για οτιδήποτε μας έχει τύχει, χωρίς να αλλάξουμε τίποτα στη ζωή μας. Δεν φταίει η Κλασσική Ιατρική που έχει προσανατολιστεί στα μαγικά χαπάκια. Κατά την προσωπική μου γνώμη φταίμε όλοι μας. Έχουμε προσανατολιστεί όλοι μας προς την παραγωγή περισσοτέρων αγαθών, και σε ένα καλύτερο μέλλον, που μας έχει κάνει να ξεχνάμε το σήμερα, το τώρα, το από πού ήρθαμε και το που θα θέλαμε να πάμε…
Σήμερα δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε στην ίαση του οργανισμού μας και περιμένουμε ότι ένα χαπάκι θα λύση όλα μας τα προβλήματα. Τα χαπάκια όμως έχουν παρενέργειες.(Διαβάστε για τις παρενέργειες …)

Ολιστική Διατροφή Αδυνάτισμα

Eάν θέλεις να δεις πώς ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα.
Eάν θέλεις να δεις πώς θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα.

Bέδες

Ένα σημείο «το πιο βασικό», κατα την γνώμη μου, είναι η ομοιότητα της Κλασσικής Ιατρικής με την Ολιστική Θεραυτική. Η ομοιότητα βρίσκεται δυστυχώς μόνο μέσα στα νοσοκομεία, εκεί που η ελεύθερη μας βούληση αρχίζει να παραβιάζετε. Η διατροφή νοσοκομείου (δεν είναι και η καλύτερη συμφωνώ) είναι ότι πιο απλό χρειάζετε ο οργανισμός μας για να ιαθεί. Ο λόγος που το αναφέρω δεν είναι για να επαινέσω τις ομοιότητες μεταξύ Ιατρικής και Ολιστικής γιατί δεν υπάρχει και καμμία άλλη, αλλά να υπενθυμήσω στους φίλους και συνανθρώπους μου ότι δεν χρειάζετε να φτάσουμε στο νοσοκομείο για να κάνουμε μια πιο υγιεινή διατροφή. Μπορούμε και να το κάνουμε από μόνοι μας , με ελεύθερη βούληση και με πολύ μεγαλύτερα και θαυμαστά αποτελέσματα.

Μερικά Άρθρα σχετικά με την Ολιστική Διατροφή

Η γλουτένη και παρενέργειες.

Τα συνηθισμένα αιματολογικά τεστ ανιχνεύουν μόνο την άλφα και βήτα γλιαδίνη και όχι τις υπόλοιπες ομάδες γλιαδίνης ή αβενίνης ή σεκαλίνης ή χορδελίνης! Και επίσης κρύβονται και άλλες ουσίες στην γλουτένη που δεν ανιχνεύονται

read more

Π.Κ.Ι. Τα Πέντε Στοιχεία στην Ολιστική Διατροφή

Με μία απλή Μέτρηση Μεσημβρινών μπορούμε να αποκαλύψουμε σε τι οφείλετε η δική σας λιγούρα και πίνα και με το αποτέλεσμα μπορούμε να προχωρήσουμε στις αντίστοιχες συμβουλές και ενέργειες για να ελέγχετε η όρεξη σας.

read more

Χριστούγεννα χωρίς έξτρα κιλά!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτισμένα και στολισμένα δέντρα, παράθυρα και βιτρίνες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και πίτες…. Η γιορτή του Χριστουγέννων είναι μία ζεστή και όμορφη γιορτή που γεμίζει την καρδιά και την ψυχή αγάπη και συντροφιά...

read more

Κολλαγόνο. Πόσο άχρηστο είναι?

Είναι από τα άχρηστα συμπληρώματα σε μια σωστή διατροφή. Οι συγχρονες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής ακολουθούν τα πετυχημένα βήματα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

read more

Το στρες στην ζωή μας

Το στρες στην ζωή μας

Ωτοβελονισμός

Ωτοβελονισμός θεραπείες

Απώλεια Βάρους.
Προσφορά 49 € + ΦΠΑ

Περιλαμβάνει 4 επισκέψεις

Ο ωτοβελονισμός είναι πολύ ισχυρό στήριγμα για όποιον επιθυμεί να χάσει βάρος.

Candida Albicans

Candida Albicans

Τεστ Candida Albicans 29€+ΦΠΑ

Η μάστιγα της εποχής μας είναι ένας απλός μύκητας που όμως η υπεραύξηση του δημιουργεί πολλά προβλήματα…

Kατηγορίες