Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός Νεφρών

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Μεσημβρινός των Νεφρών.

Τα νεφρά καθαρίζουν το αίμα. Το ίδιο κάνουν και τα επινεφρίδια, τα οποία παράγουν την αδρεναλίνη, την ορμόνη για την άμεση αντίδραση σε καταστάσεις κρίσεις.

Στις Εναλλακτικές Θεραπείες και ειδικά στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική λέμε ότι τα νεφρά ελέγχουν το φόβο και το θάρρος. Στεγάζουν επίσης και τα πνευματικά μας αγαθά και το κάρμα που μας έχει δοθεί στην ζωή αυτή. Γι αυτό και είναι πολύ σημαντικά όργανα.

Όταν η ενέργεια των νεφρών είναι σε έλλειψη.

Το δέρμα όσων έχουν έλλειψη ενέργειας στα νεφρά είναι συχνά σταχτί και χωρίς ελαστικότητα Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος, ιδιαίτερα στους γοφούς, συχνοουρία και οσφυαλγία. Τα νεφρά κυβερνούν τα γεννητικά όργανα και έτσι επηρεάζουν την ορμονική ισορροπία. Όταν τα νεφρά δεν έχουν ενέργεια λείπει και η σεξουαλική ορμή. Οι άνθρωποι με έλλειψη ενέργειας στα νεφρά δυσκολεύονται να κοιμηθούν βαθιά. Τα νεφρά επηρεάζουν επίσης την υγεία των οστών. Τα αδύναμα νεφρά οδηγούν σε προβλήματα των οστών όπως οστεοπόρωση και κατάγματα. Είναι επίσης επιρρεπείς σε ατυχήματα.
Τα νεφρά κυβερνούν και τα όργανα ακοής. Μα χαμηλή ενέργεια στα νεφρά μπορεί να προκληθεί κακή κυκλοφορία του αίματος στα αυτιά με αποτέλεσμα την απώλεια ακοής στις ψηλές συχνότητες και μερικές φορές βούισμα στα αυτιά.

Στο ψυχολογικό επίπεδο οι άνθρωποι αυτοί υποφέρουν από χρόνιο άγχος και φόβο. Πάσχουν επίσης και από έλλειψη αποφασιστικότητας. Συνήθως αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα λόγω έλλειψης υπομονής και ανθεκτικότητας

Όταν τα νεφρά έχουν περισσότερη ενέργεια.

Οι άνθρωποι με περισσότερη ενέργεια στα νεφρά εμφανίζουν συχνά χρόνια δίψα, χρόνιο βούισμα στα αυτιά,βαρηκοΐα, δυσκαμψία στο κάτω μέρος του κορμού ειδικά στην πλάτη, μέση, σκούρα ούρα,  πικρή γεύση, δυσοσμία αναπνοής, χρόνια κόπωση. Συχνά το δέρμα παίρνει σκούρο χρώμα ιδίως κάτω από τα μάτια.
Στο ψυχολογικό πεδίο αυτοί οι άνθρωποι έχουν την τάση να είναι εργασιομανεις  Είναι νευρικοί, ορμητικοί, και τελειομανείς Κινητήριος δύναμη είναι ο φόβος της αποτυχίας ή ότι κάποια καταστροφή κρέμεται διαρκώς από πάνω τους.

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.