Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός Σπλήνας

Μεσημβρινός της Σπλήνας

Η σπλήνα καθαρίζει το αίμα από τα αλλοιωμένα ή κατεστραμμένα κύτταρα. Διαμεσολαβεί για την είσοδο των ανοσοποιητικών κυττάρων στην κυκλοφορία του αίματος. Η σπλήνα είναι απαραίτητη για την σωστή πέψη γιατί τροφοδοτεί με ζωτική δύναμη το στομάχι και το παχύ έντερο.
Στο ψυχολογικό πεδίο η σπλήνα συνδυάζεται με τα συναισθήματα της συμπόνιας και της συμπάθειας.

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Όταν η ενέργεια της σπλήνας είναι σε έλλειψη.

Όταν η ενέργεια της σπλήνας είναι σε έλλειψη, ο άνθρωπος παρουσιάζει κακή πέψη, έλλειψη σάλιου, έλλειψη γεύσης, χρόνια οξύτητα του στομάχου, καφετί χρώμα στο πρόσωπο, μεγάλη ευαισθησία στα κρυολογήματα, σκληρό και ευαίσθητο ομφαλό, πόνους στην σπονδυλική στήλη και κακή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια.
Σε έλλειψη ενέργειας της σπλήνας οι γυναίκες μπορεί να υποφέρουν συχνά από προβλήματα με την περίοδο και σε άνδρες παρουσιάζεται συχνά πρόβλημα ανικανότητας.
Στο ψυχολογικό πεδίο ο άνθρωπος αυτός μπορεί να έχει μανία με τις λεπτομέρειες και να παρουσιάζει χρόνιο άγχος και ανησυχία. Μπορεί να σκέφτεται υπερβολικά και να περνάει σχεδόν άγρυπνες νύχτες προκαλώντας χρόνια κούραση στον εαυτό του.
Μπορεί να είναι υπερβολικά συμπονετικός, αδύναμος, και να αφήνεται να παρασύρεται σε κουτσομπολιά, δικαιολογώντας την αδυναμία του αυτή με το πρόσχημα ότι ακούει με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων.

Όταν η σπλήνα έχει περισσότερη ενέργεια.

Όταν η σπλήνα έχει περισσότερο ενέργεια το στόμα έχει επίσης περισσότερο σάλιο από το κανονικό. Το στομάχι είναι όξινο, ευαίσθητο και νευρικό. Ο άνθρωπος αυτός νοιώθει ένα βάρος στους μηρούς και μια μόνιμη λαχτάρα για γλυκά. Κατά πάσα πιθανότητα πάσχει από υπογλυκαιμία, επειδή τρώει πολλά γλυκά με αποτέλεσμα να είναι ευέξαπτος και να παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις στην ενεργητικότητά του.
Στο ψυχολογικό πεδίο μπορεί να παραδίδεται πάλι στην υπερβολική συμπόνια για τον εαυτό του ή τους άλλους. Πιστεύει επίσης ότι η λογική κατανόηση των άλλων είναι μάταιος κόπος.

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.