Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή.

Αυτός ο μεσημβρινός είναι υπεύθυνος για την κίνηση και μετασχηματισμό διαφόρων στερεών και υγρών σε όλο το σύστημα, καθώς και για την παραγωγή και κυκλοφορία της θρεπτικής και προστατευτικής ενέργειας.

Είναι ένα λειτουργικό ενεργειακό σύστημα που συμμετέχει στη ρύθμιση των δραστηριοτήτων άλλων οργάνων, αποτελείται από τρία μέρη, γνωστά ως «καυστήρες», που βρίσκονται στον θώρακα, την κοιλιά και τη λεκάνη.

Ο ανώτερος καυστήρας ελέγχει την εισαγωγή, ο μεσαίος καυστήρας ελέγχει το μετασχηματισμό, ο κατώτερος καυστήρας την εξαγωγή.

Όταν ο Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι, με έλλειψη ενέργειας στον τριπλό θερμαστή, είναι πολύ ευαίσθητοι στις μεταβολές της θερμοκρασίας και στην υγρασία. Κρυολογούν εύκολα, έχουν κουρασμένα μάτια, ευαίσθητο δέρμα, συχνά είναι αλλεργικοί στη γύρη και σε άλλα αντιγόνα, παρουσιάζουν σφίξιμο στον θώρακα και στην κοιλιά, έχουν υπόταση και πονάει το πίσω μέρος του κεφαλιού και οι κρόταφοι.
Στο ψυχολογικό επίπεδο αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλές έμμονες ιδέες. Η ανισορροπία τους οφείλετε μερικές φορές στο ότι τους παραχάιδεψαν όταν ήταν παιδιά. Είναι γενικά πολύ ευαίσθητοι.

Όταν ο Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι με υπερβολική ενέργεια στον τριπλό θερμαστή υποφέρουν συχνά από φλεγμονές του λεμφικού συστήματος. Είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα, έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος, φαγούρα στο δέρμα και δυσφορία στο θώρακα. Νοιώθουν τα πόδια τους βαριά, συχνά εμφανίζουν φλεγμονές στα ούλα, και οι γυναίκες στην μήτρα. Απεχθάνονται τις αλλαγές της θερμοκρασίας, την υγρασία και κουράζονται εύκολα.
Ψυχολογικά το πλεόνασμα ενέργειας στον τριπλό θερμαστή κάνει τους ανθρώπους εξαιρετικά επιφυλακτικούς, υπερευαίσθητους και πάντα σε επιφυλακή.

ΔείτεΟλιστικό Αδυνάτισμα

Οι δίαιτες γνωρίζουμε πλέον ότι δεν αποδίδουν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των ανθρώπων που ακολουθούν κάποια δίαιτα καταφέρνουν να χάσουν βάρος. Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο ότι το χάσιμο βάρους δεν είναι μόνο το τι τρώμε??? Τι συμβαίνει και αδυνατούμε να φτάσουμε στους στόχους μας??? 

Αποποίηση νομικής ευθύνης:
Ως υπηρεσία προς τους αναγνώστες μας, η Ολιστική υγεία Εναρμόνιση παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέες έρευνες.
Κανένα περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από τον γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο κλινικό ιατρό.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

 

Ολιστική Προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Δείτε το Άρθρο…

Το κρυφό μήνυμα της ασθένειας

«Πριν λοιπόν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εαν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει» Ιπποκράτης.

Δείτε το Άρθρο…

Σοφές Αλήθειες

“Healing is an art. It takes time, it takes practice. It takes love.”
Maza Dohta

Ανοιχτή πρόσκληση

Ένα ενδιαφέρον Ολιστικό πρόγραμμα για όλους.
Δωρεάν συμμετοχή. Δείτε εδώ…

Νικόλαος, Στεργιόπουλος

Κάλλιον του Θεραπεύειν το προλαμβάνειν

Social Media

 

Related Posts

Ενσυνείδητη διατροφή

Ενσυνείδητη διατροφή

Τι είναι η ενσυνείδητη διατροφή; Η ιδέα της ενσυνειδητότητας δεν είναι καινούργια, αλλά σίγουρα αυξάνεται σε δημοτικότητα. Η ενσυνειδητότητα μπορεί να οριστεί ως μια "ποιότητα της συνείδησης που χαρακτηρίζεται από συνεχή προσοχή ή καλύτερα παρατήρηση στις εμπειρίες,...

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Ευγνωμοσύνη. Τα οφέλη και πώς να την εξασκήσετε

Η ευγνωμοσύνη περιλαμβάνει την εκδήλωση εκτίμησης για τα πράγματα στη ζωή που έχουν νόημα ή αξία για εσάς. Το να αφιερώνετε από ένα έως και 10 λεπτά την ημέρα για να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες κάθε μέρα μπορεί να φωτίσει την προοπτική σας, να ενισχύσει τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο θετικοί μπροστά στις προκλήσεις της ζωής.

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι τι ασθένεια έχει ο άνθρωπος.

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Η σημασία του καλού μασήματος στο ολιστικό αδυνάτισμα

Ιστορία για του καλού μασήματος Oι άνθρωποι συμβουλεύουν τους άλλους να μασάνε καλά το φαγητό τους εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην Αγιουρβέδα, μια σχολή ιατρικής που ιδρύθηκε στην Ινδία πριν από περίπου 7.000 χρόνια, η αργή και σχολαστική μάσηση θεωρείται απαραίτητη για...

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Η σχέση Νου και Eγκεφάλου. Μια Κβαντική Θεωρία

Μια νέα Κβαντική Θεωρία σχετικά με τη τοποθεσία του Νου.
Η σχέση μεταξύ του Νου και του εγκεφάλου είναι ένα μυστήριο που είναι κεντρικό για το πώς κατανοούμε την ίδια την ύπαρξή μας ως αισθανόμενα όντα.