Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική
Ολιστική Υγεία Ολιστική Ιατρική

Μεσημβρινός του Τριπλού Θερμαστή

Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή.

Αυτός ο μεσημβρινός είναι υπεύθυνος για την κίνηση και μετασχηματισμό διαφόρων στερεών και υγρών σε όλο το σύστημα, καθώς και για την παραγωγή και κυκλοφορία της θρεπτικής και προστατευτικής ενέργειας.

Είναι ένα λειτουργικό ενεργειακό σύστημα που συμμετέχει στη ρύθμιση των δραστηριοτήτων άλλων οργάνων, αποτελείται από τρία μέρη, γνωστά ως «καυστήρες», που βρίσκονται στον θώρακα, την κοιλιά και τη λεκάνη.

Ο ανώτερος καυστήρας ελέγχει την εισαγωγή, ο μεσαίος καυστήρας ελέγχει το μετασχηματισμό, ο κατώτερος καυστήρας την εξαγωγή.

Όταν ο Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή έχει έλλειψη ενέργειας.

Οι άνθρωποι, με έλλειψη ενέργειας στον τριπλό θερμαστή, είναι πολύ ευαίσθητοι στις μεταβολές της θερμοκρασίας και στην υγρασία. Κρυολογούν εύκολα, έχουν κουρασμένα μάτια, ευαίσθητο δέρμα, συχνά είναι αλλεργικοί στη γύρη και σε άλλα αντιγόνα, παρουσιάζουν σφίξιμο στον θώρακα και στην κοιλιά, έχουν υπόταση και πονάει το πίσω μέρος του κεφαλιού και οι κρόταφοι.
Στο ψυχολογικό επίπεδο αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλές έμμονες ιδέες. Η ανισορροπία τους οφείλετε μερικές φορές στο ότι τους παραχάιδεψαν όταν ήταν παιδιά. Είναι γενικά πολύ ευαίσθητοι.

Όταν ο Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή έχει πλεόνασμα ενέργειας.

Οι άνθρωποι με υπερβολική ενέργεια στον τριπλό θερμαστή υποφέρουν συχνά από φλεγμονές του λεμφικού συστήματος. Είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα, έχουν κακή κυκλοφορία του αίματος, φαγούρα στο δέρμα και δυσφορία στο θώρακα. Νοιώθουν τα πόδια τους βαριά, συχνά εμφανίζουν φλεγμονές στα ούλα, και οι γυναίκες στην μήτρα. Απεχθάνονται τις αλλαγές της θερμοκρασίας, την υγρασία και κουράζονται εύκολα.
Ψυχολογικά το πλεόνασμα ενέργειας στον τριπλό θερμαστή κάνει τους ανθρώπους εξαιρετικά επιφυλακτικούς, υπερευαίσθητους και πάντα σε επιφυλακή.

Επηρεάζουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα την υγεία μας?

Τι λένε πρόσφατες έρευνες? …
Για να δούμε τι σχέση έχουν οι Ασθένειες Παθήσεις και Συναισθήματα …

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Έρευνα γιατί οι δίαιτες αποτυγχάνουν;

Η Tracy Bale και οι συνεργάτες της υπέθεσαν ότι η διαδικασία μιας δίαιτας κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο...

Ολιστική προσέγγιση

Ολιστική προσέγγιση

Η Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς. Στην Ολιστική προσέγγιση μας ενδιαφέρει ποιος άνθρωπος έχει την ασθένεια καί όχι...

Tel 6949392750

Απο κινητό πατήστε για κλήση.

From mobile Click To Call.